Er du tidlig? Vet fordelene!

  • Henry Lester
  • 0
  • 5200
  • 266

Er du tidlig? I dag skal vi vise noen fordeler som tidlig å våkne får oss til å motivere deg og nyte morgenene mer.

Er du tidlig? Forbedre tidsbruken din

Det er veldig vanlig at når vi står opp sent, må vi gjøre alt i en fei, ofte hemme aktivitetene og etterlate dem ufullstendige eller slurvete, noe som gjør oss veldig stresset..

Allerede når vi våkner tidlig, har vi tid til å utføre hver av oppgavene våre med letthet, nyte et avslappende bad, velge klær, lage en deilig frokost for deg og din familie, ankomme minutter før arbeidet ditt, endelig, alle disse tingene som du gjerne vil gjøre før du drar hjemmefra.

Møt: 6 avslappende øvelser for å sove fredelig

Er du tidlig? Ta vare på huden din

For det første, hvis du ikke sover godt, mister du timers søvn, og øker risikoen for hudrynker og pletter; Dette gjør henne dehydrert og mindre elastisk.

Er du tidlig? Berolige deg selv

Hvis du har mange aktiviteter å gjøre, kan du begynne å gjøre dem veldig tidlig fordi det ikke er billyder, ingen babyer, ingen snakkende mennesker og ingen andre høreapparater som vi blir utsatt for hver dag..

For eksempel er det å lese om morgenen mer produktivt enn å lese om natten, da du har alle energiene dine satt inn og tankene dine er rolige..

Er du tidlig? Spis en bedre frokost

Ofte på grunn av morgenrushet blir frokosten erstattet av en frukt eller en kopp kaffe. Hvis du våkner tidlig, kan du lage en frokost med kaloriene som kroppen din trenger for å starte dagen. Den ideelle frokosten inneholder fett, fiber og mineraler..

trening

Trening når som helst på døgnet gir fordeler, men om morgenen fremskynder stoffskiftet og skjerper den mentale årvåkenheten., Dessuten er kroppen på dette tidspunktet uthvilt og klar for fysisk anstrengelse..

Du vet nå fordelene med å stå opp tidlig gir deg, men det er vanskelig å gjøre det til en del av en daglig rutine, så følg disse rådene når dagene går..

Bytt litt etter litt

Det er nødvendig å begynne sakte å endre vaner ved sengetid.

Stå opp 10 minutter tidligere enn normalt, så sov litt tidligere enn du er vant til. Det er en prosess, gjør det dag etter dag og øk tiden til du kommer til et perfekt tidspunkt å gjøre alle oppgavene dine i tide og med ro i sjelen.. 

Les også: 5 teknikker for bedre søvn

Hold vekkerklokken borte fra deg

Det hender ofte at vi kommer for sent til avtaler fordi alarmen går, men vi deaktiverer den ubevisst, eller lar den ligge i fem minutter til, en annen fem senere, og så videre til det har gått lang tid..

Det er best å la vekkerklokken ligge et sted slik at den stopper av seg selv; du vil være mer våken og klar over at dagen har begynt.

Tenk positivt

Som vi sa i begynnelsen av artikkelen, må du se den lyse siden av historien; ikke se det som en forpliktelse eller noe tungt, verdsett alle tingene du kan gjøre nå som du våkner tidlig.

For eksempel, hvis du har noen Hobbie, men dagen din er full av oppgaver, og det er ikke tid igjen for deg selv. Hvis du står opp tidlig, vil du kunne gjøre dem, noe du ikke kunne ha gjort før..

10 råd for god søvn og villig til å våkne



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.