10 matvarer for å fukte huden

  • Peter Douglas
  • 0
  • 2940
  • 705

Det er viktig at kroppen vår er i utmerket tilstand. Tenker på det, i dag vil vi snakke om 10 matvarer som kan fukte huden.

Måten vi spiser påvirker trivselen vår veldig, fordi vi i henhold til maten vi spiser, pleier eller skader organene våre, opprettholder kroppstemperaturen og påvirker fordøyelsen vår positivt eller negativt..

På samme måte må huden også kontinuerlig hydratiseres slik at den ser vakker og sunn ut..

Hydrering er mer enn nødvendig.. Selv når vi ikke er tørste, bør vi stadig konsumere væsker., for å redusere risikoen for sykdom, strømbrudd og forbrenne fett raskt.

Det er også viktig å begrense saltinntaket da natrium hjelper til med væskeansamling, noe som kompliserer utvisning av giftstoffer.

Når det gjelder hydrering, snakker vi ikke bare om mat i flytende form, uansett om det er flytende eller fast stoff, vi snakker om all mat som er tilberedt i vann, som juice, te, buljonger, supper, etc..

Noen matvarer dannes i nesten 100% vann; Kjenn noen av dem slik at du kan utføre en fullstendig og perfekt hydrering av huden:

Agurksaft for å fukte huden

De har 96% vann i grunnlaget og har bare 17 kalorier. Agurk tilbyr næringsstoffer som kalium, C-vitamin og fiber. Det er ideelt for fordøyelsen., anbefalt for ferskt forbruk for å få mest mulig ut av fordelene.

Papaya for å fukte huden

Papaya hjelper med fordøyelsen og bringer også mer energi til kroppen for å kunne reparere huden, noe som gjør den mer strålende. Den inneholder også vitamin A, som tar vare på helse og riktig funksjon av forskjellige organer..

Les også: Papaya, grønn te og aloe vera: den beste medisinen mot magebetennelse

Vannmelon for å fukte huden

Vannmelon er rik på vitamin C, ideell for å oppnå hydrert hud og øke kroppens forsvar. Den har 92% vann i sin konstitusjon, noe som reduserer risikoen for hjertesykdommer og forskjellige kreftformer., som prostata, eggstokkene, livmorhalsen, oral, svelget, spiserøret, lungene og bukspyttkjertelen.

Du kan spise den fastende for å øke fordøyelsesprosessen; konsumere henne alene for ikke å miste noen av fordelene.

Tomat for å fukte huden

Fordi det består av lykopen (en kraftig antioksidant), blir tomater en viktig hudbeskytter som bekjemper aldring og kviser..

Den har 94% vann i sin konstitusjon og 20 kalorier; er en kilde til kalium, fosfor, A-vitamin og C. 

Eple for å fukte huden

Apple inneholder 86% vann i sin konstitusjon.

Å konsumere et eple om dagen gir deg fiberen kroppen din trenger, er en av de mest antioksidant fruktene, som reduserer veksten av kreftceller, reduserer også risikoen for Alzheimers sykdom og reduserer hjertesykdommen..

Vet: Lær hvordan du lager en detox-limonade med ingefær og eple

Grønne bladgrønnsaker for å fukte huden

Spinat og salat har 95% vann i sin konstitusjon, de er også rike på vitamin A og C, som som vi sa før, er spesielle for hudpleie..

De har mineraler, antioksidanter og næringsstoffer som hjelper til med avgiftning, og hjelper til med å eliminere hudgifter og urenheter..

Disse grønnsakene forhindrer også kreft, bevarer hukommelsen og opprettholder sunt syn..

Kiwi for å fukte huden

Denne frukten har 83% vann i sin konstitusjon. Forbruk av en kiwi gir dobbelt så mye C-vitamin vi trenger daglig..

Takket være fiberinnholdet er det utmerket for å regulere kolesterol og blodtrykk, reduserer også risikoen for koagulasjonsdannelse og senker blodfettnivået..

Grapefrukt for å fukte huden

Grapefrukt har de samme egenskapene som tomater fordi den har lykopen og også høye nivåer av antioksidanter, som holder huden klar og fri for kviser.

Kokosnøtt vann for å fukte huden

Dette vannet er den mest fuktighetsgivende delen av kokosnøtt. Det sies å bekjempe tegn på alderdom, er bra for fordøyelsen og for huden når den bygger membranene i den, og etterlater den glatt og strålende.

Appelsinjuice for å fukte huden

Orange har 88% vann i sin konstitusjon, er også rik på kalium, C-vitamin, kalsium, folsyre og gir de nødvendige næringsstoffene for utvinning av huden..

Husk at det er uunnværlig å spise sunt for å opprettholde helsen inne og ute.

Vi trenger ikke å ofre, for dette er deilig mat som lett kan inkluderes i spisevanene våre, måltider, snacks eller for å berolige de plutselige søte sugene som noen ganger dukker opp..

Bekjemp cellulitter og forbedrer huden din med denne naturlige linfrødrikken!



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.