11 Ukjente bruksområder for Vick Vaporub

  • Peter Douglas
  • 0
  • 4995
  • 1025

Vick Vaporub er et produkt som vi i utgangspunktet bruker for å lindre hoste og nesetetthet. Den har kamfer, mentol og eukalyptus som hoved ingredienser, og det er mange ukjente bruksområder av Vick Vaporub som vi ikke gleder oss til i hverdagen vår..

I denne artikkelen vil vi snakke om noen verktøy som kan interessere deg.

Ukjente bruksområder for Vick Vaporub

1. Er et insektmiddel

Dette produktet er et flott insektmiddel.. Bare la flasken være åpen og du vil se at effekten er øyeblikkelig. Myggene og fluene vil automatisk bevege seg bort. Hvis du ikke har avstøtende hjemme, ikke bekymre deg fordi Vick vil være like effektiv..

2. Lindrer hodepinen

Takket være mentholet den inneholder, er den i stand til å avlaste presset og minske hodepinen. Bare bruk litt på pannen.

3. Er en god peeling

Det er best at du legger dette produktet på hælene før sengetid og deretter tar på deg sokker. Dagen etter bør du vaske føttene med kaldt vann og eksfoliere ved hjelp av en pimpstein. Gjenta denne prosessen i flere dager for å legge merke til resultatene..

4. Hjelper med å redusere magevolum

For å miste målingene på magen, bland en øse med knust kamfer, en øse alkohol, en øse natron og en halv flaske Vick Vaporub. Før du gjør øvelser, påfør denne blandingen på magen eller regionen du vil behandle.

Pakk deretter inn regionen med filmpapir. La blandingen virke i noen minutter og fjern med rikelig med vann. Hvis du gjør dette to til tre ganger i uken, vil du merke en forskjell raskt da det fungerer som en reduserende krem..

5. Hindrer at kjæledyrene dine nærmer seg møbler

Hvis dette skjer ofte, kan du forhindre at kjæledyrene dine nærmer seg møbler enkelt og raskt. Bare legg noen av dette produktet i regioner der du ikke vil at kjæledyret ditt skal tisse.

Det vil være effektivt fordi hunder og katter hater begge lukten.

6. Reduserer strekkmerker

En annen av de ukjente bruken av Vick Vaporub er det faktum at den er i stand til å redusere strekkmerker. For å oppnå dette må du bruke det direkte på disse hudmerkene, og på bare 15 dager vil du kunne myke dem betraktelig..

7. Bekjemp neglesopp

Hvis du har neglesopp, kan du løse dette problemet med denne salven. Bare bruk den på de berørte neglene og ta på sokker. Dagen etter, vask og klipp neglene. Gjenta denne prosessen til du merker en forbedring..

8. Reduserer blåmerker

Hvis du har blåmerker i kroppen din, kan du lindre utseendet ditt ved å bruke dette produktet. De vil forsvinne mye raskere.

9. Lindrer øresmerter

Du kan lindre smerter i øret ved å gni litt av denne salven på en bomullspute og bruke den over øret. La stoffet trenge gjennom og gjenta prosessen til det kan gå til legen, fordi denne løsningen bare midlertidig lindrer ubehaget..

10. Forbedre kviser

Takket være dette produktet kan du ta vare på huden din hvis du lider av kviser. Påfør litt på kvisene og hudormene, og du vil merke en ganske rask forbedring. For å oppnå en bedre effekt, Det anbefales å bruke det før du legger deg.

11. Lindrer smerter i muskler og rygg.

Den siste av de ukjente bruken av Vick Vaporub er din evne til å slappe av muskler som er anspente. For å oppnå denne effekten, masserer du området til du begynner å føle lettelse..

Før du gjør alt dette, må du sørge for at du ikke har noen allergisk reaksjon på dette produktet. For å gjøre dette, bruk en liten mengde på huden, og hvis du føler en brennende følelse eller rødhet, ikke bruk den..

Hvorfor ikke bruke Vick Vaporub hos barn under to år?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.