5 Feile ideer om bruskslitasje

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 5338
  • 1661

Artrose er en degenerativ sykdom forårsaket av slitasje på leddbrusk., som dekker ekstreme bein som letter leddbevegelse.

På denne måten tror mange at for å forhindre at denne tilstanden påvirker dem, må man unngå å overbelaste dem. Tross alt kan deres hyppige bruk føre til akselerert slitasje..

Problemet er imidlertid at denne og andre feiloppfatninger har økt alvorlighetsgraden og risikoen for denne lidelsen. Siden de har forhindret folk i å styrke brusk slik at de kan tilpasse seg ulike forhold.

Når vi vurderer hvordan falske forestillinger negativt påvirker behandlingen av bruskslitasje, vil vi dele 5 ideer som ofte forvirrer pasienter..

1. Det er en eksklusiv sykdom i alderdommen.

Det er normalt at folk flest har brusk og leddsslitasje på grunn av alderdom..

Dette betyr imidlertid ikke at det er den eneste årsaken til utviklingen av artrose. Faktisk kan det virke mye tidligere som et resultat av andre faktorer som gjør pasienter mer sårbare..

For eksempel, leddgikt kan oppstå på grunn av dårlig vevskvalitet, ekstra belastning på ledd og ernæringsmangel.

Les også: Slik forhindrer du brusksmerter

2. Hvil er den beste kilden til lettelse

Advarsel! Pasienter som får diagnosen artrose anbefales uten tvil å ta noen timers hvile for å lindre smerter. Imidlertid bør dette på ingen måte anses som den beste måten å lindre problemet..

Fysisk inaktivitet og fysisk inaktivitet øker symptomene på denne patologien og gjør behandlingsfeil vanskeligere..

Tvert imot, ved flere anledninger har de vist det aktiviteter som løping og gange reduserer risikoen for å lide av smerter betydelig.. Spesielt hos personer med lav kroppsmasseindeks.

Og hva er forklaringen på det?

Brusk består av levende celler som føres gjennom synovialvæsken der leddene bader. Når brusk presses med trening, sirkulerer denne væsken lettere rundt i regionen og mater dermed cellene med næringsstoffer..

Mangel på bevegelse eller mangel fører til svekkelse i brusk på grunn av "mangel på mat".

Vi anbefaler også å lese: Øvelser for å øke benmuskulaturen

3. Sport forhindrer bruskslitasje

Selv om fysisk aktivitet bidrar til å forhindre slitasje i ledd, for mye eller feil kan ha motsatt effekt.

Dårlig bevegelse eller høyintensiv trening kan øke risikoen for denne degenerative lidelsen fra repeterende bruk og overbelastning i ledd..

4. Kroppsvekt har ingenting med artrose å gjøre.

Dette er falsk. Personer som lider av overvekt har stor risiko. lider av artrose, ikke bare for trykket det genererer på leddene, men også for økningen av inflammatoriske hormoner som ødelegger bruskregenererende celler.

Dermed hjelper en reduksjon i kroppsmasseindeks gjennom kosthold og trening til å redusere inflammatoriske symptomer og følgelig smerter..

Imidlertid, hvis du opprettholder en stillesittende livsstil i lang tid, bør du unngå å trene umiddelbart. Denne aktiviteten bør vedtas gradvis og støttes av sunn mat..

Vi anbefaler også å lese: Forholdet mellom ryggraden og organene

5. Ingenting kan gjøres for å forhindre sykdommens fremgang.

Fremdriften av sykdommen avhenger helt av pasienten. Selv om det ikke er funnet noen definitive kur for problemet så langt, har det blitt funnet at a balansert kosthold og forbruk av noen medisiner kan forhindre progresjon av symptomer slik at det ikke påvirker livskvaliteten.

Til i dag er det mange medikamenter og naturlige midler som lindrer betennelse samtidig som de hindrer bruskslitasje for å forhindre at sykdommen sprer seg til mer alvorlige stadier..

Alt går ikke tapt!

Nå som mange av tvilene om denne lidelsen har blitt klare, skal det sies at alle med denne lidelsen ikke lenger skal tro at alt er tapt..

Inntil nylig har pasienter vært begrenset av mangelen på kunnskap om utvikling og progresjon av sykdommen, men i dag er det kjent at det er mange alternativer for å takle den..

Å miste vekt gjennom moderat trening og forbedre kostholdet er to måter å oppnå positiv endring på. forebygging samt behandling. Det er også bra å bli informert og søke behandlinger for å forhindre fremgang..

Lag en aloe vera og lavendel håndrenser



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.