5 Revitaliserende sellerioppskrifter

  • David Cobb
  • 0
  • 2295
  • 583

Selleri er en grønnsak som har mange tilhengere og mange som ikke liker den. Imidlertid er det ikke bare en ingrediens for din salat eller suppe som ofte tenkt. Ikke nøl med å prøve noen sellerioppskrifter for å starte reisen..

Selleri har mange egenskaper som hjelper deg å gå ned i vekt, gi næring og gi all den energien du trenger for dagen din..

Selleriegenskaper

Både stilk, selleri blader eller rot kan brukes til konsum i forskjellige oppskrifter..

En av egenskapene som selleri har, er dens vanndrivende natur., å være den største kraften som sport.

Dette skyldes det faktum at det aktiverer nyrenes funksjon, og tjener derfor til å behandle problemer som gikt, nyrestein eller insuffisiens..

Takket være virkningen eliminerer det giftstoffene som samler seg i kroppen vår..

Det er på sin side bevist at selleri tilbyr toningshandlinger, og gir en følelse av velvære og vitalitet til de som bruker det..

Når du blander selleri med gulrøtter eller tomater, for eksempel blandet, multipliseres fordelene dine.

Det kan også tas som en infusjon, med 10 gram for en kopp vann. Drikk etter hvert måltid.

Slankende handling av sellerioppskrifter

Som vi nevnte, er selleri en stor alliert i kampen for å gå ned i vekt..

Derfor bør du ikke gå glipp av noe vekttap. Det bringer mange av de nevnte fordelene og reduserer fedmerelaterte risikofaktorer..

Du kan konsumere den i forskjellige presentasjoner, fra den typiske salaten, til grønnsakssuppen, juice, rytmer, vitaminer og infusjoner..

100 gram selleri har vist seg å gi oss bare 16 kalorier. Det gode er at denne mengden kan utfylle en deilig salat som på sin side har 1,6 gram fibre som favoriserer kroppens klaring av giftstoffer..

På den annen side, selleri gir oss magnesium og kalium, to mineraler som stimulerer urinsystemet og eliminerer overflødig væske.

Les også: Hvorfor ikke konsumere selleri i svangerskapet?

Det er en rensende, vanndrivende, hypokalorisk, antioksidant mat, gir oss sink, vitamin A, B, C og D, magnesium og har en stor effekt for å forhindre virkning av frie radikaler..

Vet: Hva er polyfenoler? Lær mer!

Ikke undervurder stormaktene til denne "superkraftige" grønnsaken.

Juice og smoothieoppskrifter

  • Selleri, pære, agurk og gulrotjuice. Det er et fantastisk sommeralternativ og ideelt for å eliminere hevelse og væskeansamling i bena (spesielt ankler). Plukk opp tre selleristilker, to pærer, to agurker og en gulrot. Hvis du ønsker det, kan du tilsette litt naturlig søtningsmiddel. Vask og skrell alle grønnsakene, terning dem og legg dem i en blender. Tilsett eventuelt vann for å gjøre det litt mer flytende. Drikk faste eller om morgenen.

  • Selleri, ingefær og gulrotjuice. Det er en deilig drink for de som lider av forkjølelse og influensa, de som stadig er allergiske mot høysnue. Ingrediensene er 2 selleristilker, 5 middels gulrøtter og 1 skive fersk og skrellet ingefær. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne skiver; gjør det samme med selleri. Ha begge med ingefæren i en blender og slå til de er kremete. Du kan tilsette vann om nødvendig og en honningskje hvis du vil.
  • Selleri og ananas Beat. Begynn dagen med denne deilige, veldig sunne og velsmakende takten som vil mette deg i flere timer og også gi mye energi for å oppfylle alle dine forpliktelser og forpliktelser. Ta 1 stilk selleri, en halv kopp vann, 1 skive ananas, en halv kopp knust is, 2 kopper amarantfrø og 4 skjeer proteinpulver (valgfritt). For å tilsette frøene, er det beste alternativet å suge dem kvelden før. Selleri skal kuttes i små biter. Tilsett alt (unntatt protein) i blenderen til det danner en jevn takt. Forbruk som frokost.

Flere sellerioppskrifter

  • Selleri, gulrot og Apple Beat. Det er en av de mest kjente kombinasjonene og er egnet til å forberede huden før du soler deg, bremser celle aldring, stimulerer leverfunksjoner, behandler anemier, reduserer effekten av miljøforurensning og øker mengden vitaminer og proteiner. Ingrediensene til to porsjoner er: 1 bladfri selleri stilk, 1 eple, 4 gulrøtter og halv sitronsaft. Rengjør grønnsaker grundig og skrell dem. Skjær dem i skiver og legg i en blender. Tilsett saften og bland. Før du drikker, kan du slå blanderen igjen hvis du ønsker det.
  • Selleri og Orange Beat. Det er en utmerket oppskrift om vekttap og bør konsumeres fastende om morgenen. Du trenger en selleri stilk, to appelsinjuice, noen laurbærblad og litt kaktus. Klem appelsinene, skjær selleri og kaktus, og mos laurbærbladet. Ha alt i en blender og prosess til alle ingrediensene er godt blandet. Det anbefales å drikke hver dag i to uker og deretter hvile 7 dager før du gjentar.
Hvordan tilberede selleri for å bekjempe forstoppelse



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.