5 Urtemedisiner som hjelper til å bekjempe bunions

  • Henry Lester
  • 0
  • 3947
  • 29

Hvis vi vil kjempe mot bunions naturlig, vi trenger medisiner som har betennelsesdempende og smertestillende egenskaper. Noen medisinske planter, for eksempel gurkemeie, ringblomst eller lavendel, kan være veldig effektive. Dette hjelper oss med å redusere smerter og betennelser..

Finn ut i denne artikkelen hva som er de 5 beste urtemedisinene for bunions. Avslutt ubehaget forårsaket av denne benete tåen på stortåen ved hjelp av disse medisinplanter..

Hva er bunions?

Bunions er en fremspring av bein som dannes ved bunnen av stortåleddet. Dette oppstår når beinet eller vevet i fingerleddet er dislokert og gir opphav til en bule. Faktorer som påvirker deres utseende inkluderer formen til føttene og bruk av upassende fottøy..

Det er innleggssåler og korrigerere som hjelper oss å plassere fingrene våre progressivt. Du kan også gjøre rehabiliteringsøvelser som kan gi deg gode langsiktige resultater. I ekstreme tilfeller kan du imidlertid ty til kirurgi..

Urte rettsmidler for bunions

1. Ringblomst

For det første kan vi kjempe mot bunionene med ringblomst. Denne vakre oransje blomsten er grunnlaget for mange helbredende kremer for sår, betennelser, kutt, stikk osv. Når du påfører kalendula på det berørte området, vi reduserer betennelse, fremmer god sirkulasjon og forhindrer kallus.

  • Vi kan bruke marigoldbaserte lotions (med deres aktive eller homeopatiske prinsipper).
  • Vi kan også trekke ut saften fra blomsten, da vi vil trenge veldig lite på grunn av den lille omfanget av området..
  • Endelig kan vi også bruke essensielle oljen din..

2. Kamille

Kamille er en medisinplante. kjent for sine betennelsesdempende og beroligende egenskaper. Når vi bruker denne blomsten på bunions, kan vi roe rødheten og forhindre at problemet blir verre. I tillegg har nesten alle denne medisinen hjemme, da det er en veldig vanlig fordøyelseste.

  • Vi anbefaler å forberede en fotbad med konsentrert kamillete, la det stå i 20 eller 30 minutter. Vi kan utføre denne prosedyren hver natt før sengetid.
  • I tillegg, hvis vi ønsker å forbedre effekten, kan vi også massere det berørte området med kamille essensiell olje..

3. Safran

Safran er en supermat som skiller seg ut for sine mange medisinske egenskaper. For det første er det en utmerket medisin for å behandle smerter, da det er betennelsesdempende og smertestillende. I tillegg har den antioksidant og helbredende dyder, så det er den ideelle behandlingen for mange lidelser..

Vi kan kombinere den aktuelle applikasjonen din med ditt daglige forbruk:

  • Aktuell bruk: vi kan bruke gurkemeiepulver direkte på bunionene (med litt vann, aloe vera eller olivenolje) som en helbredende lotion.
  • forbruk: Vi anbefaler å kombinere safran med olivenolje og svart pepper. Kombinasjonen av gurkemeie med sunne fettstoffer fra olivenolje og pepper mangedobler dens medisinske effekter..

4. Lavendel

Lavendel er et av de vanligste naturlige rettsmidlene, og takket være dets mange fordeler, kan det lindre mange lidelser. din Antiinflammatoriske og avslappende egenskaper gjør det til en veldig effektiv løsning. å bekjempe bunions og forhindre at de blir verre.

  • Vi anbefaler å bruke litt lavendel essensiell olje på bunionene..
  • Vi kan også blande den med olivenolje, mandel eller kokosnøttolje for å fortynne den og ha en god fotmassasje.

I tillegg vil denne massasjen gi en behagelig beroligende effekt over hele kroppen og impregnere oss med en deilig aroma. derfor, Det er også et middel for å forhindre søvnløshet..

5. Arruda

Rue er en medisinplante som aktiverer sirkulasjon, lindrer smerter og reduserer betennelse. Takket være innholdet av kumarin, flavonoider og C-vitamin, er denne planten et flott middel for å forhindre og bekjempe bunioner naturlig. Det hjelper også til å behandle revmatiske sykdommer som leddgikt og slitasjegikt..

La oss forberede en rue-infusjon, der vi dypper føttene i minst 15 minutter. Vi bør gjøre dette fotbadet hver dag til vi merker forbedringer. Da kan vi gjøre det 3 ganger i uken.

Dette er veldig effektive midler, men du må være tålmodig for å se resultatene..

7 naturlige muskelavslappende midler



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.