7 grunner til å spise druefrø

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 5249
  • 22

Har du noen gang lurt på hvordan jordbrukssituasjonen ville se ut hvis vi begynte å produsere frøfri frukt? Bønder vil være avhengige av store næringer for å kjøpe planteplanter. Det er bra grunner til å spise spesielt druefrø.

I tillegg til miljøspørsmålet er druefrø rik på næringsstoffer, så mye at de allerede brukes av kosmetikkindustrien, ettersom oljen deres er bra for huden og håret..

For tiden utnytter farmasøytiske selskaper også disse små frøene for å lage naturlige midler. men, Det anbefales også å spise druefrøene i sin naturlige tilstand., til tross for deres bitre smak, fordi de kan gi kroppen viktige fordeler.

Syv grunner til å konsumere druefrø

1. Er rik på antioksidanter

Druefrø er rike på forbindelser kjent som fenol, tokoferol (vitamin E) og proantocyanidiner. Disse har evnen til å beskytte kroppen. oksidativ skade forårsaket av frie radikaler.

I tillegg bringer de en betydelig tilførsel av vitamin C og betakaroten, som er bra for immunforsvaret, noe som gjør kroppen sterkere..

Druefrø er bitre, men har likevel mange fordeler for kroppen vår. Derfor bør vi begynne å konsumere dem.

2. Hjelp med å rense blodet

Druefrø kan også bidra til å rense blodet. og eliminere medikamentrester og andre skadelige elementer som samler seg i blodomløpet. Det er fordi de har ernæringsrikdom og høyt antioksidantinnhold.,

Derfor er de indikert for de som lider eller er i fare for hjertesykdommer, fordi de blant annet stimulerer blodsirkulasjonen og forhindrer dannelse av tromber..

3. Kan forhindre kreft

På grunn av det høye antioksidantinnholdet, er det ikke overraskende at druefrø også er en del av kreftmat., De er indikert for forebygging av kreft i bryst, hud og prostata..

Vi vet at det er flere typer kreft, og det er ikke ett stoff som forhindrer dem alle. Mat som bekjemper frie radikaler er imidlertid alltid gunstig. Frie radikaler kan forårsake celleskader som bidrar til sykdomsutbruddet..

Les også: Møt de 4 frøene med mest kreft mot kreft

4. Reduserer skadevirkningene av røyking.

Både røykere og passive røykere drar nytte av næringsstoffene til druefrø for å redusere skadelige virkninger av giftige sigarettforbindelser..

Ved å kunne rense blodet, hjelper druefrø til å eliminere giftstoffer, noe som øker kroppens beskyttelse. Det samme gjelder forbruk av alkohol og medisiner, som akkumulerer giftig avfall i kroppen..

Druefrø kan være en del av et Detox-program etterfulgt av de som vil slutte å røyke, alkohol eller narkotika.

5. Er antibakteriell og betennelsesdempende

Druefrø har antibakterielle egenskaper som kan bidra til å hemme bakterievekst for å forhindre og behandle ulike typer infeksjoner..

I tillegg har de en betennelsesdempende effekt som hjelper kroppen å bekjempe betennelse som:

  • gikt
  • dermatitt
  • Ødem (væskeansamling)
  • kolitt
  • bihulebetennelse
  • tendinitt

6. Hindrer for tidlig aldring

En av de viktigste fordelene med druefrø skyldes OPC-antioksidanter, da de hemmer aktiviteten til skadelige molekyler og forhindrer for tidlig aldring. av hud og organer, vev og celler.

Derfor er ditt vanlige inntak en måte å holde kroppen ung og fri for rynker, i tillegg til å forhindre at huden eldes for tidlig..

Se også: 7 fantastiske fordeler med chiafrø

7. Beskytter lungene

Druefrø er antibakteriell, antihistamin og antiallergisk. Styrk derfor lungene, forhindre mulige infeksjoner og andre sykdommer som forverrer deres funksjon.

Takket være deres evne til å styrke immunforsvaret reduserer de risikoen for å få influensa, forkjølelse og andre luftveisinfeksjoner..

Hvordan konsumere dem?

denFrøene kan spises i sin naturlige form, dvs. spise hele druen. Men noen helsekostbutikker selger druekornekstrakt eller kapsler til alle som vil inkludere dem mer regelmessig i kostholdet..

Maksimal dose er 300 mg daglig. En god ide er å blande ekstraktet med vitaminer, juice og supper..

Druefrø og deres store fordeler



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.