8 helbredende smaksatt vann du må smake

  • David Cobb
  • 0
  • 4579
  • 940

Det er ingen tvil om at den sunneste drikken vi kan konsumere i hverdagen vår er vann. Daglig vannforbruk er avgjørende for å holde seg hydrert og få mange helsemessige fordeler. Møt det smaksatte vannet.

Noen ganger blir vi lei av å bare drikke denne drinken og ønsker å glede oss over noe med mer smak. Så du trenger ikke å ty til sukker eller kullsyreholdige brus, et godt alternativ er å lage vitaminvann. Har du hørt om dem?

Vitaminvann er hjemmelaget brus eller smaksatt vann som har noen vitaminer og smaker å glede seg over hver dag..

De er utmerkede alternativer for å variere smaken på vann, samtidig som de mister fordelene og tilfører kroppen noen ekstra fordeler..

Disse deilige drikkene er veldig enkle å tilberede, inneholder ingen fargestoffer eller smakstilsetninger, og gir også fordelene med frukt og urter..

Grønn te, mynte og kalk smaksatt vann

Dette smaksatte vannet Det er ideelt for å stimulere fettforbrenning, forbedre fordøyelsen, lindre hodepine, bekjempe lunger og forfriskende pust..

Det kan konsumeres veldig kaldt for å friske opp, og for et bedre resultat anbefaler vi å drikke et fastende glass og mange andre i løpet av dagen..

Vann med jordbær og kiwi

Du vil glede deg over dette deilige vitaminvannet, og det vil gi kroppen din en stor mengde vitaminer som vil øke immunforsvaret og hjelpe deg forbedre fordøyelsen, kardiovaskulær helse og senke blodsukkernivået.

Les også: 5 naturlige midler for å kontrollere blodsukkernivået

Agurk, kalk og sitronsmaket vann

Denne drinken er ideell for avkjøling på varme dager og gir fordelene med sitrus og agurk..

Egenskapene hjelper med å styrke immunforsvaret, lindrer oppblåsthet i magen, kontrollerer appetitten, fremmer fordøyelsen og er spesielt anbefalt for de som ønsker å gå ned i vekt..

Sitron, lime og appelsinsmak

Dette sitrus vitaminvannet har egenskaper som forbedrer kroppens immunrespons på en stor mengde virus, bakterier og sopp..

Forhindrer forkjølelse og influensa, stimulerer fordøyelsen og hjelper til med å bekjempe magesyre. Vi anbefaler å drikke i romtemperatur.

Oppdag: Fordelene med daglig appelsinjuiceforbruk

Ananas og salvie smaksatt vann

Dette appetittvekkende vannet renser, hjelper til med å rense kroppen og fremmer eliminering av giftstoffer.. Det er en veldig forfriskende drink med en deilig smak, veldig godt egnet for varme dager..

Sitron, grapefrukt og myntesmak

Smaken av sitrus og mynte tilfører et deilig preg på dette vitaminvannet.. Vi kan drikke mer enn en liter om dagen, som et resultat vil du ha et sterkere immunforsvar, en klar kropp og en unik følelse av velvære..

Vannsmaksatt melon og vannmelon

Melon og vannmelon er kjent for sitt høye vanninnhold, deilige smak og helsefremmende vitaminer..

Dette vitaminvannet er ideelt for å bekjempe væskeretensjon, stimulere fettforbrenning, rense kroppen og holde huden superhydrert..

Vi anbefaler for de som ønsker å gå ned i vekt og som lider av tørr hud..

Smaksatt vann av bjørnebær, sitron og mynte

Dette vitaminvannet har en høy antioksidantkraft som forhindrer kroniske sykdommer og fremmer cellulær regenerering..

Det vanlige forbruket ditt vil hjelpe deg med å holde deg godt hydrert, stimulere eliminering av giftstoffer og er ideell for å forhindre for tidlig aldring..

Hvordan tilberede smaksatt vann?

Vitaminvann er veldig enkelt å tilberede, og du kan variere smakene hver dag, så det vil være smakligere å drikke vann hele dagen..

Husk at vann er viktig for å holde kroppen din hydrert, og du bør konsumere en god mengde i løpet av dagen i henhold til vekten din..

  • Velg først frukten du velger og urt i henhold til hvilken type vann du vil tilberede..
  • Skjær dem deretter i skiver og biter, ha dem i en krukke med en liter vann og litt urter.
  • La vannet hvile i fem til seks timer i kjøleskapet slik at det får farge, smak og aroma..
  • Endelig kan du konsumere den for å få full fordel..

Andel frukt og urter du kan bruke kan variere avhengig av intensiteten på smaken, fargen og aromaen du ønsker..

For det første kan du bruke en eller to porsjoner og legge til over tid. I tillegg kan du søte med bihonning om du ønsker det.

Sjekk ut listen over mest anbefalte frukt til kostholdet ditt.



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.