Agurkvann En avgiftende og vanndrivende drikk som hjelper å gå ned i vekt

  • Richard Robertson
  • 0
  • 1355
  • 74

Agurkvann er en forfriskende og deilig drink. som gir flere fordeler for helse og velvære. Med vanndrivende og avgiftende egenskaper kan det være en del av og bidra til suksessen til et vekttapdiett..

En faktor som er verdt å nevne når vi snakker om agurkvann, er viktigheten av hydrering for at kroppen vår skal fungere ordentlig..

Selv om vi hører at vi trenger å drikke omtrent åtte glass vann om dagen, er det imidlertid få som faktisk opprettholder denne vanen..

Mange hevder at mineralvann er veldig blidt og rett og slett ikke kan drikke den fulle mengden som anbefales gjennom dagen. Det er der alternativene for detox vann som agurkvann kommer inn..

Les også: 3 detoxvann for å ha rett buk

Som et mer smakfullt og enda sunnere alternativ enn mineralvann, kan agurkvann hjelpe oss med å nå vårt daglige mål for væskeinntak..

Samtidig favoriserer det helsen vår på en helt naturlig måte..

I dag i vårt rom vil vi dele fordelene med agurkvann og lære deg en enkel og deilig oppskrift som kan lages for å inkludere den i hverdagen din..

Fordeler med agurkvann

1. Fuktgjør kroppen

Som vi nevnte tidligere, er dette den mest åpenbare fordelen med agurkvann. Foruten å være inntatt vann, så viktig for organismenes funksjon, har vi fortsatt tilstedeværelse av agurk, mat hovedsakelig sammensatt av vann.

Konstant hydrering lar kroppen ha mer energi, opprettholde den ideelle temperaturen og forhindre ansamling av giftstoffer..

2. Tilbyr vitaminer og mineraler

Denne drikken har tilstedeværelsen av flere næringsstoffer som er viktige for kroppen vår.. Blant dem kan vi nevne vitamin A, E, C og B.

I tillegg har den også mineraler som kalsium, fosfor, kalium og magnesium.

Ved å supplere ditt daglige vanninntak med agurkevann, vil du få flere ernæringsmessige fordeler som rent vann ikke kan tilby oss..

3. Bidrar til å senke blodtrykket

Ved å bidra til å holde kroppen hydrert og hovedsakelig fordi den inneholder en betydelig mengde kalium, den Agurkvann kan bidra til å senke blodtrykket og dermed forhindre utbruddet av hjerte- og karsykdommer..

4. Fremmer hudens helse

Sikkert at du har sett scenen der en kvinne legger en agurkskive i hvert øye mens hun gjennomgår noe estetisk behandling, er ikke sant?

Dette er fordi tilstedeværelsen av antioksidanter i agurken bidrar til å opprettholde hudens helse og hjelper til med å redusere virkningen av frie radikaler som forårsaker for tidlig aldring.

Oppdag: 5 interessante bruk av agurk i din skjønnhetsrutine

5. Har avgiftende og vanndrivende egenskaper

Denne agurkvannoppskriften er ideell for å hjelpe til med å eliminere giftstoffer og avfall som finnes i kroppen vår., og favoriserer dermed indre balanse og bidrar til organenes funksjon.

I tillegg forhindrer og bekjemper dens vanndrivende egenskaper væskeansamling som kan forårsake oppblåsthet og ubehag..

6. Har veldig få kalorier

Til tross for sin deilige og forfriskende smak, har ingrediensene i agurkevann veldig få kalorier. Så ikke vær redd for å regelmessig inkludere det i kostholdet ditt..

7. Fremmer muskelhelse

Selv om mange ikke vet det, Agurk inneholder et element kjent som silika, som hjelper med å opprettholde sunt muskelvev..

Av denne grunn øker spising av agurkvann muskelhelsen og gir musklene næringsstoffene de trenger for å styrke seg selv..

8. Hjelper med å øke metabolismen

Vi snakker alltid om mat som hjelper med å øke hastigheten på stoffskiftet, men vi glemmer at det å drikke mye vann er en av de beste måtene å gjøre det på..

En fordel som agurkvann gir oss, noe som er veldig viktig for de som ønsker å gå ned i vekt sunt..

Agurk vannoppskrift

Denne oppskriften er ekstremt enkel og tar ikke mer enn noen få minutter å bli klar. Husk å konsumere det regelmessig for å nyte alle fordelene..

ingredienser

  • 1/2 skivet siciliansk sitron
  • 1/4 tynt skivet agurk
  • 5 til 8 mynteblader
  • is
  • vann

For å tilberede det, legger du bare sitron, agurk og mynteblader i en krukke, etterfulgt av is og vann. Kjøleskap før servering for enda mer forfriskende effekt.

Når vannstanden når 1/4 av glasset, fyll på med vann. Du kan gjøre dette flere ganger hvis du oppbevarer drikken i kjøleskapet..

Agurk Juice Fordeler



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.