Hydropisia lærer mer om dette problemet

  • Peter Douglas
  • 0
  • 3357
  • 210

Hydropisia er en tilstand av væskeansamling i indre vev., det er imidlertid ikke en sykdom i seg selv, men et symptom som følger med andre helseproblemer som forstyrrelser i sirkulasjonssystemet, nyrer og fordøyelseskanal.

Hydropisia er væskeansamling i cellevev eller i hulrom i menneskekroppen.

Vanligvis vises dette symptomet i overkroppen. Imidlertid kan det være tilfeller der lidelsen manifesterer seg i ankler, håndledd og til og med nakkeområdet..

Hydropisia, et viktig advarselsskilt

Hvis symptomene dine ikke blir behandlet, kan funksjonen til vitale organer som hjerte, lever og lunger bli påvirket..

Tilstedeværelsen av væske inne er årsaken til dette fordi det utøver press på organene, og reduserer den tilgjengelige plassen til å fungere..

Når det oppstår hevelse i underkroppen, kalles det ødem. Ødem endrer imidlertid ikke den normale fargen på huden, og det gir heller ikke smerter i berøringen..

Hvis en pasient viser tegn til hydrops, bør problemet bak denne tilstanden oppdages..

En mulig årsak til at dette symptomet vises er hjertesvikt., fordi å endre rytmen i hjerteslagene kan utløse væskeansamling, et veldig komplisert symptom som vanligvis sees i ekstremitetene.

Du kan også være interessert i:

Ingefær og olivenolje blandes for å berolige smerter

Hydropisia kan også vises i lungene, og hoste er det viktigste symptomet på denne lidelsen..

Når pasienten konstant ekspektorerer og symptomer på hevelse vises i et eller annet område av kroppen, bør han umiddelbart oppsøke lege. I dette tilfellet vil pasienten bli behandlet med diuretika som stimulerer eliminering av væsker gjennom urin. I tillegg, etter nyreproblemer utseendet til hydrops er veldig vanlig.

Når personen lider av nyresvikt, har nyrene ikke muligheten til å filtrere vannet som er i blodet og reduserer urinproduksjonen..Hydrops med nedsatt nyrefunksjon kan begynne med progressiv betennelse i ekstremitetene, dette er et av de viktigste symptomene.

Du kan også være interessert i:

Hvordan bekjempe væskeansamling

Ikke glem!

Denne tilstanden kan påvirke hvem som helst, og behandlingen av den vil være avhengig av hvilken type hydrops du lider, da det kan være et problem som alvorlig påvirker helsen og trivselen til de som lider av den..

I tillegg er det direkte relatert til alvorlige problemer, for eksempel svikt i kroppssystemer eller spesifikke organer, som hjerte og nyrer, som er de to viktigste årsakene til hydrops..

Denne lidelsen i kroppen må behandles haster, ellers kan den føre til død.

5 urtedrikker for å forhindre nyrestein



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.