Healing Power Foods

  • Peter Sherman
  • 0
  • 2540
  • 82

Det er visse typer matvarer med høy legekraft takket være spesifikke næringsstoffer.. Derfor, hvis du har en indre skade, har en operasjon eller trenger å helbrede et eksternt sår, anbefaler vi å konsumere disse matvarene..

Den legende kraften til disse matvarene kommer hovedsakelig fra vitaminer. I tillegg til disse elementene, vi trenger en serie viktige mineraler for å fremme helbredelse.

Viktigheten av vitamin K

K-vitamin spiller en grunnleggende rolle i blodproppene: 

Forhindrer blødning og lindrer hevelse, spesielt de vi kjenner som blåmerker. Det er nettopp disse betennelsene som hindrer oss i å helbrede sårene godt.

Det brukes også medisinsk og estetisk for sine helbredende egenskaper. Ikke bare eliminerer åreknuter og lindrer blåmerker, i tillegg reduserer strekkmerker og leger brannskader. Det markedsføres også for aktuell bruk for å løse problemer som rosacea og kviser..

Klinisk brukes vitamin K også etter operasjoner for å akselerere helbredelse.av huden.

K-vitamin mat: grønne bladgrønnsaker som grønnkål, brønnkarse, spinat, kålrotgrønt, sennepsblader, rødbetsblad, chard, sikori, salat, rosenkål, brokkoli.

Også gressløk, chilipulver, karri, sviske, så vel som medisinske urter som persille, oregano og fersk basilikum.

Vi anbefaler også å lese: 7 grunner til å inkludere betesaft i kostholdet ditt

A-vitamin matvarer

Vitamin A er et annet viktig element som hjelper oss med å helbrede sår og alle slags skader, både eksterne og interne. Det er veldig egnet, for eksempel å løse problemer med kviser, eksem, psoriasis, forkjølelsessår ... samt sår og brannskader..

Det har evnen til regenerer huden og tilby energi.

Internt er A-vitamin veldig viktig. Mennesker som for eksempel lider av betennelse i tarmen og til og med Crohns sykdom, eller noen form for betennelse i urinen, vil finne dette vitaminet et uunnværlig hjelpemiddel, som legen selv vil foreskrive gjennom medisiner. Finn ut hvilke matvarer du kan finne et godt innhold av vitamin A.

Mat som er rik på vitamin A: Rød paprika, gulrøtter, poteter, gresskar, alt bladgrønt, melon, tørkede aprikoser ...

Effektiviteten av sunnere oljer

  • Både enumettede og flerumettede oljer er veldig egnet for legning.. Ved å konsumere dem i salatene våre, ledsage mange av de vanligste matvarene våre, eller til og med bruke dem topisk, kan vi oppnå gode resultater når vi leger sår eller skader..
  • Sunnere oljer: olivenolje, kokosnøttolje eller frøolje er utmerkede formidlere i helings- og helbredelsesprosesser.

Vi anbefaler også lesing: Fantastiske egenskaper ved kokosnøttvann for helsen

C-vitamin og dens helbredende kraft

  • C-vitamin har utmerket legekraft.. Det er for eksempel viktig å øke frukt- og grønnsaksinntaket med dette vitaminet etter operasjonen. Vi trenger alle tilstrekkelig C-vitamininnhold for vevsvekst og reparasjon i alle deler av kroppen, både indre og eksterne. Det er uunnværlig for å syntetisere et protein som hjelper celler, vev, sener og muskler. Det vil si at oppdraget ditt er å reparere og lege, og beskytte oss mot infeksjoner og frie radikaler..
  • Det hjelper for eksempel å redusere tannkjøttsblødningen, få blåmerkene dine til å forsvinne før, og hvis du er utsatt for neseblødning, stopper den også og beskytter generelt kroppen din. infeksjoner, som er de viktigste fiendene ved helbredelse.
  • C-vitamin mat: kiwi, mango, jordbær, appelsin, melon, tomat, rips, grapefrukt, ananas, brokkoli, brønnkarse, grønnkål, koriander, kålrot ...
4 havregryn vitaminer for å redusere sult



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.