Ømme ledd? Se hvordan du kan bekjempe dette ubehaget

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3760
  • 856

Sikkert det har skjedd deg en gang; stå opp om morgenen sliten, som om du hadde gjort en god innsats om natten. Det er vanskelig å bevege hendene, og når du klatrer opp trappene, kjenner du tvinger i knærne. Hvordan kan vi avlaste såre ledd?

I denne artikkelen vil vi gi noen tips du kan bruke i det daglige..

Tips for å avlaste såre ledd

Mange mennesker lider av såre ledd; en virkelighet forårsaket av leddgikt, revmatisme, leddgikt, etc..

Det er sant at det ikke alltid er mulig å eliminere smerte fullstendig og at vi har lært å leve med det, men det vi kan gjøre er å følge noen strategier hvor vi vil redusere smerter og viktigst av alt oppnå en bedre livskvalitet.

Vi må alltid følge rådene fra legene våre og ikke gå for langt med å ta medisiner som betennelsesdempende medisiner., som noen ganger vil vi også ende opp med bivirkningene.

Vi er sikre på at det er noen naturlige midler som kan være svært nyttige..

1. Spis ingefær daglig for å lindre ømme ledd

En studie av University of Miami forteller oss at inntak av to ingefærkapsler daglig hjelper oss å tømme ledd og lindre smerter.

Faktisk er ingefærens egenskaper veldig likt de som ibuprofen selv (men uten de derav følgende bivirkninger som en urolig mage eller sirkulasjonsfare)..

Disse ingefærpiller kan du finne på helsekostbutikker eller på homeopatiske apotek; Det er normalt å ta to om dagen. Imidlertid vet du også at du kan bruke den klassiske infusjonen.

Riv tilsvarer en spiseskje ingefærrot og kok opp med en kopp vann. Ta morgen og ettermiddag.

Vi anbefaler å lese: Ingefær og gurkemeie, leddrikken

2. Pass på visse matvarer

Legg merke til følgende matvarer som vi vil spesifisere; Det er best å eliminere eller konsumere dem i små mengder for å lindre ømme ledd..

  • Meieriprodukter: Inneholder et element kalt kasein som favoriserer leddbetennelse. Hvis du er en kjæreste av melk og yoghurt, kan du begynne å redusere inntaket ditt av hensyn til din helse og livskvalitet..
  • Rødt kjøtt: unngå det helt; ikke bra for generell helse og spesielt hvis du har problemer med leddene dine.
  • Hveten: Det er noen studier som forteller oss at hvete og mange kornslag som inneholder det velkjente elementet kalt gluten, vanligvis forårsaker leddbetennelse hos mennesker som lider av leddgikt. Løsning? Reduser dette elementet i kostholdet ditt for å se etter lettelse. Det er mennesker som ikke merker endring, men mange erkjenner at de har en bedre livskvalitet etter å ha eliminert gluten fra kostholdet..
  • egg: Vi må også være forsiktige med forbruket. Som et animalsk produkt inneholder egg arachidonsyre i eggeplommen deres, et element som også favoriserer den inflammatoriske prosessen og noen ganger får oss til å føle oss hovne og smertefulle. Det er sant at egg er veldig sunne og fulle av protein, men disse dyreproteinene kan til slutt gi oss uventede effekter..
  • Pass på grønnsaker (Solanaceae): Når vi snakker om disse grønnsakene, refererer vi for eksempel tomater, paprika, aubergine, etc., som er kalde grønnsaker som kan forårsake stivhet i muskel- og skjelettet, og som favoriserer leddsmerter og betennelser. Dette skyldes en giftig alkaloid kalt solanin, en forbindelse som kan forverre betennelse, spesielt hos mennesker som allerede lider av sykdommen. De beste matvarene du kan konsumere er for eksempel gulrøtter.

3. Si ja til grønn te om morgenen

Grønn te har polyfenoler (antioksidanter) som har vist seg å være gode allierte når det gjelder å forhindre og lindre effekten av leddgikt og leddsmerter.. Så du vet, aldri glem å ta en kopp grønn te i frokosten..

Les også: Oppdag de utrolige hudfordelene med gulrøtter

4. Den store alliert: E-vitamin

Sikkert du har hørt om det, virkningene av dette er fantastiske når det gjelder å løse artrosesymptomer og regnes som en ekte medisin..

Helst, ta to tabletter om dagen; Beløpene vil allerede være angitt på pilleboksen når du kjøper i helsekostbutikk eller på apotek, konvensjonell eller homeopatisk..

Du kan også finne E-vitamin i de fleste grønne bladgrønnsaker, men for å få riktig dose er det alltid best å ty til kapsler..

5. Mat som kan redusere leddsmerter og forbedre humøret.

Det er viktig å forbedre livskvaliteten vår. Og dette oppnås med god næring og næringsstoffer som ikke bare reduserer leddsmerter, men også forbedrer humøret vårt.. 

  • Når det er mulig, konsumerer du fersk mat (frukt og grønnsaker): si nei til frosne eller ferdige bearbeidede matvarer da de inneholder elementer som fremmer leddbetennelse.
  • oljefrø: valnøtter, mandler, pistasjnøtter osv. gir oss energi og er veldig sunne.
  • Sitronsaft: Det gir oss antioksidanter, og er veldig egnet hvis vi konsumerer for eksempel om morgenen eller sammen med infusjonene våre..
  • Tran: Det er en klassiker takket være sine omega 3-rike oljer; Det har vist seg å være veldig effektivt for alle de som lider av leddproblemer. Så ikke nøl med å ta med en daglig skje i kostholdet ditt..
  • Organisk eple cider eddik: ganske enkelt ideelt. Lindrer smerter og anbefales på det sterkeste for helsen vår..
  • Quinoa og amarantkorn: har du noen gang prøvd? De er en supermat; fantastiske korn som vil gi gode helsemessige fordeler og som dag etter dag vil berolige dine såre ledd.
Sitronmiddel for å lindre leddsmerter og kramper



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.