De 14 beste måtene å bruke sitron på helse og skjønnhet

  • Peter Douglas
  • 0
  • 4254
  • 90

Sitron er en veldig populær sitrusfrukt over hele verden. Det er kjent for forskjellige varianter og mange oppskrifter der dets spesifikasjoner, inkludert syresmak, brukes..

I mange år har sitron vært en grunnleggende del av gastronomien, siden den er så allsidig, kan den kombineres med mange andre ingredienser og smaker.

dessuten, sitronens verdifulle egenskaper har vært kjent i århundrer, som gir utrolige fordeler for kroppen og skjønnheten.

Siden det er en mat som konsumeres nesten hver dag og ikke er veldig dyr, bør alle vite minst en del av bruksområdene..

Så i denne artikkelen bestemte vi oss for å dele de vanligste måtene å glede deg over sitron i hverdagen for både helse- og skjønnhetsspørsmål..

1. Sitron styrker immunforsvaret

Et av de mest fremtredende næringsstoffene i sitron er det høye C-vitamininnholdet..

I tillegg har vi det rike innholdet av vitamin B og E, mineraler som kalium, kalsium, magnesium, kobber, fosfor, sink, jern og magnesium, som lager sitron en kraftig mat for å øke kroppens immunrespons og forhindre sykdom.

2. Hudpletter

C-vitamin er en kraftig antioksidant bidrar til å forhindre fotografering av solen. I tillegg stimulerer dette sitrus vitamin E kollagenproduksjon for å lette eliminering av pletter..

Husk å lese: Hjemmemedisiner for flekker og fregner

3. Bekjemp hypertensjon

Det høye kaliuminntaket og minimale mengder natrium skaper en passende balanse for å eliminere kroppsfangende væsker forbundet med hypertensjon..

4. Lysner neglene

På grunn av vitaminer og mineraler, kan dette sitrusen bidra til å styrke neglene og samtidig redusere den gulaktige tonen de kan ha..

5. letter fordøyelsen

Den har fordøyelsesegenskaper som øker spytt og produksjonen av magesafter for riktig fordøyelse av mat..

Den milde alkaliske effekten bekjemper surhet i kroppen., Støtter eliminering av giftige stoffer akkumulert i kroppen og forhindrer forstoppelse.

6. Eliminerer hårets oljeaktighet

Uten å påvirke de naturlige håroljene, sitron regulerer pH i hodebunnen for å eliminere overflødig fett og forhindre problemer som flass.

Få dråper sitron har allerede vitamin B, A og C som gir håret mer glans og vitalitet..

7. Bekjemp kviser

Sitron har snerpende og antibakterielle egenskaper som bekjemper kviser ved å redusere overflødig fett, bekjempe bakterier og rengjøre poredybden.

Når det påføres huden for dette eller andre formål, senere eksponering for solen bør unngås, da det kan forårsake flekker.

8. Eksfolierer huden

For dens evne til å rense huden dypt, sitronen kombinert med ingredienser som salt og olivenolje kan tjene som en naturlig kratt.

Bare tilbered en blanding av disse tre ingrediensene og påfør med forsiktige sirkulære massasjer for å lette eliminering av døde celler..

9. Metaboliserer fett

Syrene og næringsstoffene som sitronen inneholder, hjelper til med å oksidere og eliminere fett., inkludert den som fester seg til arterieveggene og forhindrer at hjertet fungerer som det skal.

10. Nøytraliserer dårlig lukt

Sitronsyre og sterk sitronduft gir en deodoranthandling som, når den påføres huden, kan kontrollere dårlig lukt av kroppen.

11. Avgift kroppen

Sitronsaft fortynnet i en kopp varmt vann Støtter kroppens detox-prosess som utføres av rensende organer.

12. Reduserer åreknuter

av bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, Sitron er en naturlig ingrediens som hjelper til med å redusere utseendet på åreknuter. En spesiell måte å forbedre effekten på er å tilberede en blanding av saften din med knuste hvitløksfedd og olivenolje..

13. Forbedrer øyehelsen

Konsentrasjonen av antioksidantforbindelser forbedrer øyehelsen,forhindre degenerative sykdommer som synstap og grå stær.

Møt: Natural Cataract Prevention and Treatment

14. Mykner albuer og knær

Huden som dekker disse to delene av kroppen er tykkere og har en tendens til å tørke ut lettere..

Forbered deg for å eliminere døde celler og gi hydrering en blanding av sitron, olivenolje og sukker, og bruk den til å eksfoliere regionen.

Behandling for å lindre yoghurt, banan og sitronmelasma



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.