De beste frøene til å behandle migrene

  • Henry Lester
  • 0
  • 2377
  • 484

Vi vet at et forebyggende kosthold er ideelt for å redusere forekomsten av migrene.. Å ta vare på maten ved å tilsette sunne elementer vil gjøre deg bra. Vil du vite de beste frøene for å behandle migrene?

1. Migrene og kosthold

En påvist årsak til migrene er kroppens reaksjon på visse stoffer i noen matvarer.. Stress og til og med en genetisk arv for dette problemet avgjør om vi kan lide av migrene..

Det er mat som kan fungere som ekte giftstoffer (antigener) for kroppen vår ved å syntetisere vasodilaterende og inflammatoriske stoffer fra hjernearteriene. Og så kommer smerte og lidelse.

Vær oppmerksom på at i visse tilfeller, til og med å ta medisiner og ta vare på mat, kan migrene vises. Årsaken? Det er stimuli som kan fungere som detonatorer.

Stress, menstruasjon, ikke å spise frokost, ikke sove godt eller til og med fysisk anstrengelse kan alle utløse smerter.. Ideelt sett bør du observere hvordan du reagerer i hver situasjon, slik at du kan kontrollere det..

Noen ganger kan til og med en sterk duft forårsake migrene, så vær oppmerksom. I mellomtiden foreslår vi å unngå følgende matvarer:

  • De såkalte biogene aminer: Aminer er elementer som histamin eller tyramin som finnes i mange matvarer som ost, sjokolade, vin, øl eller syltet fisk..
  • Mattilsetningsstoffer: vet du hva monosodium glutamate er? Det regnes som den femte smaken; Det er en forbindelse som har en tendens til å bli kunstig tilsatt mange matvarer for å forbedre smaken og gjøre den morsommere. Og hvilke matvarer kan inneholde den? Pizzaene, hamburgere, godbiter, søtsaker og også kinesisk mat. Vær oppmerksom på at selv tomater og parmesanost naturlig har monosodiumglutamat.
  • Andre matvarer: hermetisert tunfisk, sardiner, ansjos, pølser, lever, rødt kjøtt, surkål, soya, aubergine og tomater, rødvin, hvitøl, bryggergjær og frukt som er veldig moden, vil heller ikke være sunt..

2. Fordelene med frø for å behandle migrene

Solsikkefrø

De er fantastiske for alle de som lider av migrene. Forbruk frøene uten salt. Husk at; Ikke legg til dette elementet så usunt. En håndfull om dagen, som to skjeer, er ideell. Vil du vite nøklene til fordelene dine?

  • E-vitamin: Antioksidantens rikdom vil forsvare oss mot de giftige eller skadelige elementene som tenner oss innenfra. Renser, beskytter immunforsvaret vårt og gir elastisiteten til cellefibrene våre, og unngår den klassiske kranialnervesammensetningen.
  • Fettsyrer: De er en grunnleggende energikilde for å bekjempe migrene. Dette fettet er også avgjørende for dannelsen av visse hormoner som trengs for daglig styrke og utholdenhet, samtidig som du unngår høyt kolesterol og triglyserider i blodet..
  • magnesium: Du vet allerede fordelene med magnesium for å forhindre migrene; Det forbedrer både muskel- og nevronal tone, og favoriserer overføring av nerveimpulser og sammentrekning og avslapping av muskler. Det forbedrer beinhelsen og det kardiovaskulære systemet ved å forhindre for eksempel betennelse i kraniale nerver. Et under.

Linfrø for å behandle migrene

Flott for vekttap dietter for å holde kolesterolet vårt i kø og kontrollere blodsukkeret.

Men er linfrø også bra for å behandle migrene? Legg dem til salatene dine, så ser du hvor bra du vil føle deg. To skjeer om dagen er perfekt.

Les også: Linfrøens underverk

  • Fettsyrerik: Som vi antydet tidligere, er fettsyrer, som omega 3 eller omega 6, ypperlige for å lindre migrene. Linfrø har omega 3 (75%) og omega 6 (25%) flerumettede frø..
  • E-vitamin: uunnværlig for helsen vår og fungerer som en forebygging av migrene. Med to skjeer om dagen vil det være nok.
  • Egnede mineraler for å behandle migrene: magnesium, kalsium, kalium, mangan, silisium.
  • Enzymrik og ideell for fordøyelse.

Chia frø for å behandle migrene

Chiafrø er kjent som en supermat. Det er vanlig at mange idrettsutøvere konsumerer dem, så vel som folk som trenger kostholdstilskudd eller bare ønsker å gå ned i vekt..

Oppdag: Lær hvordan du tilbereder chia sitronvann for å gå ned i vekt

Legg merke til fordelene:

  • Naturlig kilde til mineraler: høye nivåer av kalsium, magnesium, sink, ekte migreneforebyggende midler og grunnleggende helseernæringsstoffer.
  • Naturlig kilde til omega 3-fettsyrer: Nok en gang her er dette grunnleggende elementet for å beskytte oss mot migrene, og forbedre hjertehelsen og kolesterolnivået ytterligere. Så det er et godt fett som vi aldri kan gå glipp av.

Sesamfrø for å behandle migrene

Har du noen gang smakt sesamfrøene? De er velsmakende og kombineres med mange retter, desserter og også i mange brød.. Du kan også spise dem løs, en eller to skjeer daglig. Men hvorfor er disse frøene til fordel for oss når det gjelder migrene??

  • Meget høye nivåer av magnesium: Det høye nivået av magnesium gjør at vi kan forhindre spasmer i blodkar som utløser migrene. Det er faktisk vanlig å konsumere sesamfrø regelmessig for å forhindre hodepine, svimmelhet og migrene..

For å konkludere, kan du hver dag velge frøene du vil bruke som et kosttilskudd. To skjeer om dagen vil gjøre det veldig bra for helsen din..

Nattlig hodepine: hva er grunnen til det?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.