Varm og kald drikke for å lindre sår hals

  • Henry Lester
  • 0
  • 5237
  • 1463

Det er absolutt et av de vanligste symptomene når du blir syk, er vondt i halsen. Denne kroppsdelen kan gi oss tegn på influensa, eller enda mer alvorlige problemer. Dette er grunnen til at det er viktig å ta vare på disse ulempene for å unngå store konsekvenser..

Kort sagt er det forskjellige medisiner for å lindre sår hals. Men, det beste alternativet er alltid å gå til legen for å oppdage ubehag, og så finn en måte å kurere det på. Unngå selvmedisinering

Heldigvis kan du alltid ty til naturlige alternativer.. Det er varme drikker som du kan tilberede i hjemmet ditt som kan hjelpe deg med det lindre sår hals og dessuten bli en vanlig drink for deg på grunn av den gode smaken.

Årsaker til sår hals

Helt klart, hvis du ikke tar vare på stemmebåndene dine når du snakker eller synger, vil de sikkert manifestere seg med sår hals. Unngå å rope og tvinge stemmen din.

Blant symptomene på feber og influensa er det også sår hals. Hvis du er utsatt for klimaendringer eller er i selskap med mennesker med disse sykdommene, vil du sannsynligvis begynne å lide..

Finn ut mer interessant informasjon: Coxsackie-virus: Hvordan det påvirker voksne og barn og hvordan du kan beskytte deg mot det?

De beste varme og kalde drikkene for å lindre sår hals

1. Vann

Ingen tvil, den beste drikken for nesten alt er vann. Kaldt eller varmt, det vil bidra til å lindre sår hals og ubehag du har. Det anbefales at du drikker minst to liter, eller åtte glass om dagen vann, for å holde deg sunn og fuktig..

For det første at mye vann skal bli en vane for deg, Vi anbefaler at du har en personlig termos. Fordi du alltid har den full av vann og tar den med deg, vil du føle behovet for å drikke til det blir en vane..

2. Fruktjuice

Frukt kan gi deg alle vitaminer og mineraler du trenger.. Disse vil hjelpe deg med å bli sterkere og hydrert, samtidig som du hjelper halsen. Husk å tilberede denne juicen i ditt hjem for å forsikre deg om at den inneholder ingredienser og mengder..

Gjerne juice fra ananas, appelsin eller sitron er gode valg da de har betennelsesdempende egenskaper. Dette vil hjelpe deg med å lette halsen..

3. Te

Te er alltid et godt valg.! Fordi det er varmt, kan det hjelpe med å slappe av i muskelene i halsen..

Avhengig av urt, kan det også hjelpe deg i ubehaget du føler. Et eksempel på dette er salvie, en avslappende, betennelsesdempende urt som er veldig egnet for å lindre sår hals..

4. Honning og sitronvann

Definitivt, for å lindre sår hals raskt og effektivt, kan du ta dette legemidlet. Du vil legge merke til effektene fra første kopp.

ingredienser

  • 1 kopp vann (250 ml)
  • 1 ss honning (25 g)
  • 2 ts sitronsaft (10 ml)

forberedelse

  • Varm først vannet, tilsett en spiseskje honning og en annen sitronsaft, og bland godt.
  • Til slutt, foruten å drikke den, kan du gurgle med denne drikken for best resultat..

Les også denne artikkelen: 5 Detox-supper for å behandle kroppen din deilig

5. Varm buljong

Du kan ikke gå glipp av mammas favorittmedisin, varm buljong. Ta en kylling og grønnsaksbuljong og du vil merke hvordan halsen din vil begynne å bli bedre..

konklusjon

Uten tvil, ved å ta denne drinken, vil du merke forbedringer i helsen din og livskvaliteten. Imidlertid, hvis du har litt ubehag i mange dager, er det bedre å gå til legen for å behandle sykdommen..

På den annen side, i tillegg til å konsumere dem for å forbedre tilstanden i halsen, kan du også ta disse drinkene som en matbit, eller for å varme opp på en kald dag. Ikke nøl med å dele disse nye oppskriftene med familiemedlemmer for å ta vare på helsen din også..

Sår halsbehandling med vann og honning



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.