Fordeler med å forberede syltetøy hjemme

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3572
  • 809

Syltetøy er ideelt for babyer etter den tredje fødselsmåneden. Fordelene med å forberede syltetøy hjemme er mange. For det første er de mer økonomiske, og for det andre er de 100% naturlige.. Avhengig av hvilken type frukt du velger å tilberede syltetøyene, vil fordelene variere..

De vanligste syltetøyene er eple og pære, begge inneholder vitamin A, C og E. Blant de viktigste fordelene med syltetøy er det hjelper babyens fordøyelsessystem med å fungere godt og forhindre forstoppelse. De er ikke en fantastisk matbit?

Hva er en kompott?

Det er noe som en frukt syltetøy, men mye mindre sukker. Mange eksperter anser det som en hermetisert grønnsak. Denne bevaringen har sin opprinnelse i Frankrike og Tyskland. Navnet syltetøy er faktisk en variant av kompott, hvis oversettelse fra fransk til portugisisk betyr.

Kompoten ble laget for å gjøre fruktavlinger som epler sparer mye lenger. Det er grunnen til at det mest kjente syltetøyet er eple, fordi høsten var rikelig i disse landene..

For øyeblikket syltetøyene kan lages med nesten hvilken som helst frukt: pærer, bananer, jordbær, ananas, blant mange andre.

Les også: Fordelene med Apple Jam

Hva er fordelene med å forberede syltetøy hjemme?

syltetøy de er lette å fordøye, er ikke tunge på magen og gir energi. De anbefales ikke bare til de små i huset, men gir også store fordeler for personer som lider av følgende problemer:

  • fordøyelsesproblemer.
  • Munnsår.
  • surhet.
  • Vanskeligheter med å svelge mat.
  • Personer med diabetes (spesiell usøtet syltetøy).

De eneste som ikke kan glede seg over fordelene ved å tilberede syltetøy hjemme, er de som lider av fruktoseintoleranse..

Hvordan lage et hjemmelaget eple syltetøy?

Vanligvis er epler og pærer de første fruktene som blir gitt til babyen å spise. Det er enklere for dem å fordøye disse fruktene enn andre som mango eller vannmelon. Det hjemmelagde eple syltetøyet Den inneholder høye nivåer av fiber og vann, noe som er ideelt for fuktighetsgivende små barn..

ennå, Apple tilbyr naturlige sukkerarter som er enkle for babyens kropp å assimilere.. Den inneholder også vitamin C og næringsstoffene som trengs for dens utvikling og vekst. Det øker også styrkelsen av kroppens forsvar..

Hvis du vil at babyen skal bruke mer C-vitamin, kan du også tilberede kiwi- eller sitrusyltetøy hjemme, men i dette innlegget, vi vil dele a eple syltetøy oppskrift å forberede enkelt:

ingredienser

  • 1 eple.
  • 2 små spiseskjeer vann.

Advarsel: Fordelene ved å gi babymat

forberedelse

  • Vask eplet veldig godt.
  • Peeling og terning.
  • Legg eplebitene i en mikser.
  • Tilsett de 2 små spiseskjeene vann.
  • Begynn å slå til det ikke er et eneste stykke frukt igjen.

Hvis du merker at syltetøyet er for tykt for babyen din, kan du tilsette litt mer vann og blande til den er mer fortynnet..

Det beste av hjemmelagde babystopp

Hjemmelaget syltetøy inneholder høye nivåer av flerumettede fettsyrer, fiber og aminosyrer. Dette er ideelt for sammensetningen av vevet babyen vil utvikle seg og inneholder i mindre grad natrium og karbohydrat..

ennå, jobbe godt for å hjelpe deg med å gjenvinne appetitten til barnet ditt, og til og med fra moren, takket være mengden vitaminer de inneholder. På samme måte har hjemmelaget syltetøy betennelsesdempende egenskaper som hjelper babyen å fordøye seg bedre..

Det er derfor en av de første matvarene som eksperter anbefaler å gi babyer etter ammeperioden. Denne klassiske babysnacks, foruten å være deilig, er veldig enkel å tilberede, men den er også bra for voksne som hjelper til med å forhindre sykdommer som kreft og hjerte- og karsykdommer..

Dette er noen av fordelene med å tilberede syltetøy til de små. endelig, er det beste alternativet å begynne å introdusere frukt i våre barns kosthold.

Nå som du har lest denne artikkelen, tør å bevise fordelene ved å tilberede hjemmelaget syltetøy. Du vil bli ekspert!




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.