Helsemessige fordeler ved å ha et kjæledyr

  • Peter Douglas
  • 0
  • 4379
  • 1131

Hvis du har et kjæledyr hjemme, bør du vite det det gagner helsen din. Vi vil snakke i denne artikkelen om fordelene ved å ha et kjæledyr hjemme. Vi garanterer at det er så mye mer enn du kan forestille deg!

Helsemessige fordeler ved å ha et kjæledyr

1. Terapeutiske fordeler

Helseeksperter har utført forskning som antyder det kjæledyrene har gunstig innvirkning på atferden til barn med spesielle sosialiseringsforhold. I tillegg hjelper det dem å fokusere og fokusere på det de trenger.

Det vil si at hvis det er hjemme et barn med Aspergers syndrom eller lignende forhold, vil det å ha et kjæledyr hjelpe deg mye..

Det er bevist at ledsager dyr er veldig bra hjelp med emosjonelle problemer som traumer, sinnehåndtering eller stress.

Det er til og med bevist at kjæledyr er til stor hjelp for mennesker som har opplevd svært traumatiske hendelser som kriger eller fysiske angrep av noe slag..

2. Øk immuniteten

Fordi dyr har visse bakterier og menneskene ved siden av blir utsatt for disse mikroorganismer daglig på et sunt nivå, blir immunforsvaret deres styrket. Dermed pleier de å være mye mindre syke enn de som ikke regelmessig forholder seg til dyr..

Dette betyr at i motsetning til folketro, Barn som blir utsatt for et kjæledyrs kameratskap, har mindre sannsynlighet for å utvikle allergiske forhold. gjennom livet.

3. Øk positiviteten

Når de blir utsatt for energien fra et kjærlig kjæledyr, blir folk mye mer optimistiske med tanke på nåtiden og fremtiden..

I tillegg føler de seg veldig livlige og spente, takket være det enkle faktum at når de er i nærheten av et kjæledyr, kroppen til en hemmelig person oksytocin: hormonet som skaper affektive forhold.

4. De oppdager lave sukkernivåer

Når det gjelder hunder, har det blitt avslørt gjennom forskjellige vitenskapelige studier at mange av dem kan gjenkjenne om eiernes insulinnivå har falt betydelig.

Når de oppdager endringer, overfører de dem gjennom endringer i oppførselen. Hvis du har diabetes, vil det å ha en hund holde deg våken og til og med redde livet ditt..

5. De holder deg i form

Når en person er opptatt av å ha et kjæledyr, oppfordres de til å skape vaner som gjør dem mye mer aktive. enn om du ikke hadde et dyr.

En hund hjemme hver dag vil ønske å ta en kort spasertur på gaten. Dette innebærer at eieren din må følge deg, og de vil få en helsegevinst da det vil være umulig for en hundeeier å opprettholde en stillesittende livsstil..

6. Det sosiale livet ditt er mer aktivt

Det er velkjent folk som har kjæledyr er relatert til andre mennesker som også har kjæledyr. Enten det er på tide å ta dem en tur, når de deler meninger om mat eller når de går til veterinæren, blant mange andre anledninger.

Med et kjæledyr ved din side, føler du deg ikke lenger ensom.

7. Hjertet ditt blir sunnere

Når du er i kontakt, føler både dyret og eieren seg mye mer avslappet.. Dette reduserer blodtrykket og hjerterytmen markant; dette enkle faktum vil gi hjertet ditt mer liv.

Også de som har kjæledyr, kontrollerer vanligvis kolesterolnivået bedre, så hvis de lider av en hjertestans, er det mer sannsynlig at de overlever..

8. Kan hjelpe en person med anfall

Det er grupper som er overbevist om det hunder kan trenes til å gjenkjenne betydelige forandringer hos personer med epilepsi. Dermed kunne de oppdage et mulig anfall allerede før det skjedde.

Selv om dette ikke er fullstendig bevist, er det riktig at et kjæledyr er en ubetinget støtte for en person med denne tilstanden..

9. Hjelp med din angst

Når du bor i nærheten av et kjæledyr, personen har en bedre sjanse for å kontrollere mulige angstanfall og holder seg stabilt mye lenger sammenlignet med mennesker som ikke har kjæledyr rundt seg.

Å ha et kjæledyr hjemme forbedrer utvilsomt livene til alle familiemedlemmer. De er spesielt anbefalt for barn, og hvis de har spesielle forhold, vil kjæledyret ditt lære å være til stor hjelp..

Kjæledyr: Vet du hvorfor de er så bra for fysisk og mental helse?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.