Hvordan ta vare på hendene dine for å holde dem små

  • Thomas Davis
  • 0
  • 5299
  • 244

Har du noen gang lagt merke til at huden på hendene er tynnere og mer delikat enn i andre deler av kroppen? For det er grunnen til at de trenger spesiell beskyttelse slik at de forblir frodige, myke og flekkerfrie hele livet. Tenker på det, i dag skal vi snakke om hvordan vi skal ta vare på hendene.

I likhet med ansiktet blir hendene alltid avdekket, direkte utsatt for sollys, uten beskyttelse av klær eller andre barrierer, så de har en tendens til å være veldig lyse og har de typiske symptomene på aldring av bilder (solskader).

Du kan merke rynker, flekker og mørkere hud og tynning av huden..

Vi er alle utsatt for solen, selv de som ikke drar mye på stranden. Brasil er et land med tropisk klima med høye temperaturer året rundt og på store deler av territoriet..

Enten du kjører eller bare går nedover gaten på en vanlig ukedag, utsetter du hendene for solen, så vel som ansiktet, nakken og fanget, områder som også fortjener oppmerksomhet..

Solkrem, alltid for håndpleie

Overfor den konstante trusselen fra solen, er hudleger anbefaling nummer én å bruke en solkrem med en beskyttelsesfaktor på minst 30 for de med mørkere hud eller minst 60 for personer med veldig lys hud..

Bruk solkrem daglig, ikke bare på stranden. I tillegg til ansiktet må du passere nakken, fanget, hender og armer, og gjenta på nytt etter overdreven svette eller bading..

Foretrekker produkter med en ikke-fet konsistens, som ikke flekker klær eller har parfyme.

Bruk hansker for å ta vare på hendene

Husarbeid krever bruk av rensemidler fulle av etsende kjemikalier på huden på huden..

Vaskemiddel, oppvaskmiddel, forskjellige såper og andre hygieniske produkter som enkel alkohol tørker huden og skal ikke holdes i kontakt med hendene på lenge..

Så prøv alltid å bruke hansker for å forhindre for tidlig aldring av hånden.

Når det er mulig, kan du også prøve å rengjøre huset med naturlige produkter, for eksempel de som bruker natron, salt, eddik og sitron, og som påvirker huden mye mindre..

Les også: Saltverktøyene til rengjøring av hjemmet

Daglig fuktighet for håndpleie

En av de enkleste testene for å se om huden din er hydrert, er å trekke huden av hendene og se om huden raskt går tilbake til det normale eller tar en stund..

Hvis du kommer raskt tilbake, er den hydrert og elastisk, men hvis det tar litt tid, er det et tegn på at du trenger å drikke mer vann og ta bedre vare på huden din.. Kan også indikere ernæringsmangler.

Drikk minst to liter vann om dagen, og fukt huden din med ingrediensbaserte produkter som:

  • Rosehip olivenolje
  • Mandelolje
  • Olivenolje
  • Aloe Vera (Aloe Vera)
  • Sheasmør

Hvis du finner disse "naturlige" oljene og smørene, kan du også føre dem direkte over huden på hendene dine. Det vil være enda bedre ettersom de inneholder mindre skadelige kjemikalier.

Ukentlig kratt for håndpleie

Eliminer døde celler minst én gang i uken ved å eksfoliere hendene. En enkel og effektiv oppskrift er å blande honning med krystallsukker, eller bruke naturlig havregryn og yoghurt hvis huden er veldig delikat.. Grovt salt og olivenolje er også en god oppskrift på hjemmelaget håndskrubb.

Oppdag: De beste ansikts- og kroppsskrubbene

Massér hendene forsiktig med skrubben du velger.

Kalde hender

Veldig kalde hender og føtter kan være et symptom på noe mer alvorlig, som sirkulasjonsproblemer. Noen mennesker har imidlertid ingen kalde forhold på hendene, og kan ha fordel av å stimulere massasjer som ingefær og pepper..

Neglene fortjener også oppmerksomhet. Undersøk dem for å se om de er sterke eller sprø, har hvite flekker (et mulig tegn på ernæringsmangler) og utvikler seg sunt. For det, ikke glem å investere i et balansert kosthold..

Hender avslører vår alder

Husk at hender avslører vår alder, slik ansiktet gjør. Det er viktig å ta vare på hele kroppen, ikke bare ansiktet og håret. Målte, rynkete, dehydrerte hender kan gi inntrykk av at en person er mye eldre enn han eller hun egentlig er..

Derfor bør håndpleie være på hver persons skjønnhetspleieliste, og alltid prøve å forhindre aldring i stedet for å avhjelpe den..

Hvordan ta vare på sprukne hender: 10 anbefalinger



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.