Hvordan dyrke en Creeper uten å skade hagen din

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2006
  • 53

Først forteller vi deg det Det er 250 typer bindweed. De er perfekte planter å dekorere og veldig enkle å dyrke. De tilhører familien Convolvulaceae, og er en veldig vanlig art over hele verden: Europa, Asia, Afrika og Amerika.

I Europa er kanskje Italia det landet der kultiveringen er vanligst.. De dyrkes vanligvis i hager., fordi det er det ideelle stedet for drenering.

Lær her hvordan du dyrker en vinstokk uten å skade hagen din.

Hvordan vokse og vedlikeholde en vintreet?

Det er frø for å kunne dyrke dem på en "kunstig" måte. selv det vanligste er at de blir født spontant. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring fordi det er enkelt å transplantere dem..

Når planten er ung, må den vannes konstant. Tvert imot, når de vokser, kan vanning være mer intermitterende. Jorda skal være rik på næringsstoffer og gi god drenering..

På den annen side er det nødvendig å holde jorda tørr. Derfor er det vanligvis ikke noe problem å opprettholde dem under tørke. dessuten, de foretrekker varmt til fuktig klima. Forresten, filmer som viser enorme vinstokker i veldig mørke slott, lyver, for på disse stedene ville de ikke vokse. Så vi skal ikke bekymre oss om solen treffer dem. klar, hold dem trygge mot vind og kaldt og fuktig klima.

Selv om de liker sol og preferansen er for varmt klima, dette betyr ikke at de ikke trenger vann. Når det er tørt eller veldig varmt, er det nødvendig å vanne dem ofte..

Til slutt utføres befruktning med naturlige produkter. Dette er for eksempel ormhumus eller blomster. de trenger også husdyrgjødsel en gang i året, men ikke oftere fordi denne rikholdige gjødselen vil gi grønnere blader men færre blomster.

Liker du blomster? Les deretter også: 5 typer blomster til en balkonghage

Annen pleie for kryperen

Plantene, som ethvert levende vesen, kan være ofre for sykdom. Når det gjelder bindweed, skyldes det vanligvis sopp og mugg. Utseendet til disse parasittene skyldes hovedsakelig en høy prosentandel av jordfuktighet. Derfor reproduserer de hovedsakelig på bunnen av vintreet: jord, røtter eller stilkprinsipp.

Disse soppene må behandles raskt og effektivt.. Ellers kan planten råtne i løpet av måneder. Tanken ville være å bruke naturlige og aldri kunstige produkter. Disse parasittene oppstår når det er stående vann eller jorden ikke kan renne nok.

Fortsetter du med de ovennevnte gjødslingene, er det ikke bra å bruke dem veldig ofte. Og dette er fordi dens ujevn bruk vil favorisere vintreet til å utvide til uønskede områder. På den annen side, Transplantasjoner skal bare gjøres når størrelsen er større enn fartøyets eller okkuperte området.. En dårlig vedlikeholdt eller utenfor muren vil ødelegge utseendet til hagen.

Til slutt, husk det blomsten av vintreet nesten alltid forlater mellom våren og sommeren. Derfor bør transplantasjoner gjøres om høsten..

Oppdag: Aromatiske planter for en liten hage

Naturlig gjødsel

Du trenger ikke å dra til landsbygda for å få naturlig gjødsel. Det vil si at husdyrgjødsel ikke er den eneste naturlige gjødselen. Hvis vi ser på kjøkkenet, vil vi se mange produkter som er nyttige for dette formålet. Et eksempel på dette ville være kaffegrut, banan eller eggeskall.

  • For eksempel gir kaffe surhet som er gunstig for noen blomster, for eksempel rose. Men det vi kan fremheve mest med kaffe er nitrogen. For å bruke kaffen må du bare slippe den på bakken, vanne den med en stor mengde vann og la den stå i 2 til 3 dager..
  • Bananer er derimot rik på kalium. Kalium er gunstig for blomster for å øke størrelsen enda mer. For bruk må du bare begrave dem i jorden og la naturen gjøre sitt arbeid..
  • For å bruke eggeskall, må du makulere dem godt. Når de først er godt smuldret, så ja, legg dem på bakken. Disse bjeffer gir kalsium, som hjelper til med å forhindre at planten råtner..
  • Andre gjødsel finnes i selve hagen: nyklippet gress, ugress eller dyrefôr er også nyttig for planteernæring. Endelig er andre fremmed, men like effektive gjødsel alger og menneskelig urin..
6 måter å lyse opp hagen om natten



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.