Hvordan herde negler på en naturlig måte?

  • David Cobb
  • 0
  • 2853
  • 391

Skjønne negler, som brytes ved det minste berøring, som ikke har styrke til å være vakre; som er skadet eller ikke klarer å vokse utenfor fingrene. Alle disse vanlige problemene kan være en saga blott med disse naturlige rettsmidlene og negletipsene..

Hjemmelagde oppskrifter for sterkere negler

Hvis du har sprø negler, kan du satse på disse naturlige rettsmidlene for å herde dem. Alle er veldig effektive og verdt å prøve..

Rå løkemiddel for å herde negler

Mens det er sant at aromaen som løk  løs ikke vær hyggelig i det hele tatt. Selv om prosessen kan få deg til å gråte, er det et effektivt middel å herde neglene..

Dessuten sammenlignes ingenting med traumet ved å alltid se stygge hender. deretter:

  • Skjær en løk i to;
  • Lag et hull i midten og legg neglene dine der i cirka 15 minutter;
  • Vask deretter hendene

Lukten kan være impregnert, så det anbefales å behandle om natten eller i helgen..

Løs med naturlige oljer for å herde negler

For eksempel oljen fra mandler, men alle essensielle oljer er veldig gode. Plasser i en beholder to ss olje og bland med to ss olivenolje. Gå med å "male" neglene med en bomull og la oljen tas opp. Gjenta prosessen opptil tre ganger om dagen..

Hvitløk middel mot harden negler

I denne forstand kan lukten også være ubehagelig. Men noen ganger er dette prisen på skjønnhet. Sett noen tenner inn hvitløk godt hakket i et glass vann. La stå og suge neglene i den i 20 minutter. Gjenta to ganger om dagen.

Rosmarin middel for å styrke neglene

For denne oppskriften trenger du to skjeer med rosmarin og en kopp vann. Kok opp i fem minutter og fjern den fra varmen, la den avkjøle noen minutter. Sett infusjonen i en beholder og bløt neglene i 10 minutter. Gjenta to ganger i uken.

Aloe Vera middel for å revitalisere negler

Aloe vera har flere egenskaper, noen allerede kjent. For negler trenger du en skje med aloe vera og tre dråper olivenolje. Bland godt og rør til helt integrert. Bløtlegg en bomullskule og gni den over neglene. La den absorbere og gjenta så mange ganger som nødvendig..

Sprø agurklotion

Pisk en agurk i en blender uten å fjerne skallet. Legg deretter saften som er oppnådd i en beholder. Legg deretter fingertuppene i blandingen i noen minutter. Gjenta prosessen hver dag i en uke..

Horsetail svak lotion

Kort sagt, forbered en infeksjon med kjertehale og dypp neglene i den når den er varm.

Hvetekim Hjemmemedisin

Varm opp i en beholder fire skjeer hvetekimolje i vannbad i noen minutter. Fjern fra varmen, la avkjøle og tilsett noen få dråper sitronsaft. Fingre i blanding i ti minutter.

Hjemmehjelp mot olivenolje, honning og egg

Tre veldig næringsrike elementer med fantastiske egenskaper. Så snart du blander i en beholder en skje olivenolje, en av honning og en av eggeplomme. Få en homogen pasta. Påfør på hver spiker med en skånsom massasje. La det virke i en halv time, og tørk deretter av med litt vann.

Uttrykk negleremedier

Oppsummert, velg noen av disse øyeblikkelige virkemidlene:

  • Introduser neglene i sitronsaft to ganger om dagen;
  • Gni neglene på en hvitløksfedd;
  • Gni en våt bomull av hvitt jod, la den tørke godt;
  • Dypp neglene dine i en beholder med eple cider eddik hver dag, helst før leggetid.

Tips for vakre og sterke negler

I tillegg til å velge noen av hjemmemidlene oppført ovenfor, er det godt å vite følgende tips hvis du vil ha sterkere negler:

  • Bruk en neglelakkfjerner som ikke inneholder ingredienser som skader helsen til neglene dine.. Selv om aceton er veldig effektiv til å fjerne emalje, er det sunnere alternativer.
  • Forbruker også meieri og matvarer som inneholder kalsium, protein og vitamin A og E. I tillegg til å drikke 8 glass vann om dagen. Vær oppmerksom på at sprø negler kan bety en høy grad av stress eller dårlig kosthold..

  • Ikke la hendene være våte lenge. Bruk hansker for å vaske klær eller oppvask. ikke bruk for mye tid i dusjen og varmt vann. Bruk en håndvern når du rengjør hagen eller hjemme..
  • Arkiver neglene med jevne mellomrom, firkantet og alltid i samme retning. Bruk om mulig sandpapir av ikke-metall. Mal med herder (du kan lage en selv ved å legge en knust hvitløksfedd til en klar emalje).
  • Fjern neglelakk helt ved hjelp av neglelakk, såpe og varmt vann i tillegg til. Tørk med et bomullshåndkle og masser med olivenolje.
  • Ikke åpne bokser eller skrap med negler, bruk passende elementer til dette..
  • Ikke bite neglene, for i tillegg til ikke å vokse, vil skrelle når de kommer i kontakt med spytt konstant.

8 årsaker til skjøre negler



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.