Hvordan forbedre slappearmene

  • Robert Patterson
  • 0
  • 2476
  • 197

Tonede muskler hjelper oss til å ha en fin kropp, men over tid begynner de første tegnene på å henge seg. Oppdag nå hvordan du kan forbedre slakkearmene!

Sagging er tapet av hudets fasthet som et resultat av nedbrytning av kollagen og elastinfibre, og etterlater hud og muskler løs.. Det påvirker hovedsakelig områdene i mage, rumpe, lår og armer..

Det begynner vanligvis å vises fra 30 år. Det kan oppstå på grunn av manglende trening, vektøkning, graviditet, plutselig vekttap, hormonelle forandringer, dårlig kosthold, etc..

Et av de mest berørte områdene er armene, som vanligvis har en viss hengende hud. Det kan være pinlig og noen ganger til og med gjør det vanskelig å bruke klær på grunn av det dårlige utseendet det forårsaker.

Den fryktede slapphet som følger med alder kan forbedres med trening og spesifikke matvarer..

Hvordan du kan forbedre denne ubehagelige sagging?

Er det noen tiltak som kan bidra til å forbedre denne situasjonen?, fra naturlige midler som hjelper til med å forbedre hudens utseende til øvelser designet for å styrke og se bra ut i armområdet.

Naturlige midler:

  • eple: bland et halvt glass eplejuice med et halvt glass melonsaft. Masser de slappe områdene. Hvis du kan gjøre prosedyren to ganger i uken.
  • melon: vask og skjær en liten melon i flere biter, bland massen med litt vann i en blender med saften av en middels sitron. Pisk godt og våt en gasbind med preparatet og sett på det berørte området.

ansiktsmaske

Bland først en skje honning, en skje olivenolje og en eggeplomme. Påfør pastaen på armene i 25 minutter. Fjern pastaen med kaldt vann.

Les også: 8 tips for å eliminere sagging på kort tid

Øvelser for å forbedre slapp

Regelmessig trening bidrar til å øke muskelmassen ved å hjelpe til med å stramme huden i stedet for å oksygenere den.. Daglig inntak av minst 2 liter vann er også uunnværlig for å opprettholde en hydrert og tonet hud..

Øvelser for å gjenopprette arm muskeltone

Disse øvelsene skal utføres med en oppvarmende, forsiktig bevegelige skuldre, og bringe hånden om og om igjen til skulderen uten å ha noe ekstra vekt..

Strekking er også nøkkelen til å forhindre skader eller smerter etter trening..

De bør utføres sakte før og etter muskelstyrking, ledsaget av milde, dype pust.. Gjenta minst 5 ganger på hver side..

Muskelstyrking

Tre sett med åtte repetisjoner av hver øvelse kan utføres..

Nummer 1: først komme på knærne med begge bena litt bøyd. Håndflatene dine skal være flate på gulvet og armene forlenget i skulderhøyden.

Vær forsiktig så du ikke bøyer ryggen. Bøy armene når du senker deg, og forleng dem sakte når du går opp..

Nummer 2: stå med venstre ben foran høyre. Bøy bagasjerommet litt, og hvil deretter venstre hånd på en benk eller annen støtte. Høyre arm forlenget mot gulvet bør ha en vekt.

Høyre arm skal være bøyd og albuen i horisontal linje med skulderen, forleng armen bakover. Når du er ferdig med den ene armen, gjør det samme med den andre armen.

Nummer 3:  Gjør alltid denne øvelsen med ryggen rett. Stå med bena litt fra hverandre, først stå med armene forlenget oppover med en vekt i hånden. Bøy deretter albuen mot hodet, og danner en 90 graders vinkel.

Finn ut mer: Matvarer for å forhindre sagging

Mat som hjelper deg med å forbedre sagging

Laks hjelper med å opprettholde hudfuktighet. Imidlertid rød og sitrusfrukter som sitron, jordbær og bjørnebær er rike på vitamin C, viktig for kollagen syntese i kroppen.

Nøtter, hasselnøtter, mandler, kikerter, linser favoriserer også produksjonen av kollagen og elastin. I tillegg kjøtt fra kalv, kylling og fisk forhindrer også slapp hud.

Hjemmelaget krem ​​for å bekjempe sagging effektivt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.