Hvordan tilberede melonvann for å gå ned i vekt og sove bedre

  • Peter Douglas
  • 0
  • 4142
  • 620

Melonen er en forfriskende frukt, verdsatt siden antikken for sin høy i viktige vitaminer, fiber og mineraler. Men kjenner du melonvann?

Cirka 90% av sammensetningen av melon er vann. Så det er flott for å fukte kroppen, regulere væsker og gå ned i vekt..

Hver 100 gram frukt gir bare 25 kalorier, omtrent 6% sukker og 13 gram komplekse karbohydrater; Den er også rik på antioksidanter og fri for fett og kolesterol..

Selv om mange anser det som en sommerfrukt, inkluderer noen det i kostholdsplanene sine som et supplement for å gå ned i vekt og forbedre søvnkvaliteten..

Selv om de forfriskende fordelene er de mest kjente, er det bevist at forbruket favoriserer fett tap. Det hjelper oss også å sove bedre..

Vi anbefaler også å lese: Hvordan holde håret rett og blankt

Hva er fordelene med melon?

Melonen er en frukt som tilhører familien til den såkalte “gigantiske grønnsaker“, Som også er sammensatt av vannmelon, gresskar og courgette.

Frukten er produsert i sandjord og regnes som en viktig sommerfrukt.

De mest populære er de med europeisk og amerikansk opprinnelse, selv om de antas å stamme fra Sentral-Asia og Afrika..
Angi eiendommene dine dens høye nivåer av vitamin A skiller seg ut, et næringsstoff med antioksidantkraft som gavner hud og slimhinner.

Den inneholder også flavonoider, forbindelser som beskytte celler mot frie radikaler.

Det vanlige forbruket beskytter synet og reduserer risikoen for makuladegenerasjon og refraktive sykdommer. På den annen side gitt det høye kaliuminnholdet, senker høyt blodtrykk og forhindrer ulike typer hjerte- og karsykdommer.

Det er en kilde til vitamin C og mangan, to viktige næringsstoffer som styrker immunforsvaret for å forhindre virus- og bakterieinfeksjoner..

Melonen er en del av de såkalte fettforbrenende fruktene på grunn av dens evne til hjelper deg med å miste målinger naturlig og sunt.

Din rikdom med avgiftende stoffer letter eliminering av akkumulerte giftstoffer i kroppen og støtter derfor funksjonen til metabolisme.

Fungerer som et naturlig vanndrivende middel, noe som gjør den ideell for regulere væsker i kroppens vev og redusere betennelse.

Dessuten, takket være det høye vanninnholdet, er det en av fruktene som mest hydrerer kroppen og forlenger metthetsfølelsen..

Hvorfor melonvann hjelper deg med å sove bedre?

Melonvann er en drink som ikke inneholder tilsetningsstoffer, kunstige sukkerarter eller konserveringsmidler. I stedet representerer det en betydelig kilde til essensielle næringsstoffer som blant annet kan hjelpe deg med å sove bedre.

Det har lenge vært populært som et naturlig middel for personer med søvnløshet, ettersom det slukker tørsten, hydrerer kroppens celler og holder kroppen fornøyd til neste dag..

Selv om mange foretrekker å ignorere dette, er dehydrering en av faktorene som forhindrer dem i å oppnå en rolig og dyp søvn..

Vi anbefaler også å lese: Solbeskyttelsesfaktor som passer for huden din

Hvordan tilberede melonvann?

Melonvann er en veldig interessant måte å øke det daglige væskekonsumet på. Smaken er veldig forfriskende og kan nytes når som helst på dagen..

Men hvis formålet med å konsumere det er å gå ned i vekt, er den beste tiden å gjøre det 30 eller 40 minutter før frokost..

ingredienser

  • 2 kopper terningmelonmasse (300 g)
  • 1 ss sitronsaft (10 ml)
  • 1 ss honning (25 g)
  • 1 kopp is
  • 1/2 kopp vann (125 ml)

retninger

  • Skrell først melonen og skjær den i flere terninger for enkel bearbeiding..
  • Tilsett deretter massen i blenderkrukken og bland med sitronsaften, honningen, isen og vannet..
  • Til slutt, behandle alt i noen sekunder til du får en jevn drink.

Forbruksmodus

  • For å gå ned i vekt, konsumere faste og før hvert hovedmåltid..
  • Hvis du vil ha bedre søvn, bør du forbruke to timer før du legger deg..

Dette avgiftende vannet inneholder mindre enn 150 kalorier og er en kilde til viktige næringsstoffer for å støtte kroppens funksjoner..

Vær forberedt på å forberede den hjemme og oppdag hver dag fordelene det kan gi kroppen din.

5 fantastiske midjetynne juice



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.