Hvordan lage en rosehip krem ​​for å myke opp strekkmerker?

  • Robert Patterson
  • 0
  • 3938
  • 89

Strekkmerker er et estetisk problem som ikke har helsemessige konsekvenser, men får mange kvinner og menn uroligheter. Vektendringer og mangel på hudelastisitet vike for disse merkene på kroppen vår..

I denne artikkelen deler vi en enkel oppskrift for å tilberede en rosehip-krem. Med denne oljen, sammen med andre naturlige ingredienser, vil vi få en lotion for å tilby hydrering og fremme hudregenerering..

Naturlige ingredienser for å tilberede rosehip krem ​​for å myke strekkmerker

Rosehip olje

Rosehip olje er hemmeligheten til mange kvinner for å forhindre og myke opp rynker. Den har en høy nærende og fornyende kraft., så det er ideelt for tørr og moden hud som ønsker å få lysstyrke og fasthet.

Denne oljen, som er utvunnet fra ville rosefrø, skiller seg ut for sitt høye innhold av flerumettede essensielle fettsyrer, så vel som antioksidanter og vitamin A, C og E. Imidlertid når du kjøper den vi må sørge for at det er ren olje, så mange produkter av dårlig kvalitet selges.

Aloe Vera Gel

Aloe vera er i dag en viktig ingrediens i naturlig og hjemmelaget kosmetikk. utover tekstur på gelen din, ideell å blande med andre ingredienser og bruke på huden, Egenskapene gjør det til et perfekt utgangspunkt for mange medisiner.

Gelen som er hentet fra bladene eller delene av denne planten har beroligende, fuktighetsgivende, antiseptiske, betennelsesdempende og helbredende egenskaper. Disse helbredende dyder er tilstrekkelige til å være effektive i behandling av alle hudproblemer (inkludert strekkmerker)..

I tillegg kan aloe vera også påføres direkte på huden, da det gir en behagelig følelse og etterlater et beskyttende deksel. Teksturen gir veldig enkel påføring og rask opptak. Hvis vi i tillegg blander geléen din med olivenoljer, kan vi gjøre det endelige resultatet ikke så fet og trenge bedre inn i huden..

Se også: 5 Negletegn på at noe er galt med helsen din

Kakaosmør

Kakaosmør er en stiftmat i sjokolade. Imidlertid er det også et veldig vanlig produkt innen naturlig kosmetikk, takket være dets egenskaper og egenskaper. For eksempel er det grunnlaget for mange leppepomader, siden har egenskapen å beskytte oss mot eksterne agenter som sol, vind og kulde.

Dette smøret er antioksidant, så det forhindrer aldring av huden som frie radikaler forårsaker oss. også mykner arr og strekkmerker, opprettholder fuktighet og fremmer regenerering av hudceller.

Kakaosmør er effektivt også i behandling av rynker og kan være et godt øyeblikkelig middel for å lindre forbrenninger. Det er også effektivt i behandling av noen tilfeller av psoriasis og eksem..

Krem for å lindre strekkmerker

ingredienser

For å tilberede denne strekkmerkkremen trenger vi følgende ingredienser:

  • 4 ss rosehip olje (60 ml)
  • 3 s aloe gel (45 ml)
  • 1 s kakaosmør (20 g)
  • 10 dråper lavendel, rosmarin, geranium, jasmin eller røkelse essensiell olje (valgfritt)

Les også: Naturlige behandlinger for å bekjempe strekkmerker på huden

Hva du skal gjøre?

Følg disse trinnene for å tilberede denne kremen for å eliminere strekkmerker:

  • Smelt først kakaosmøret i et Maria-bad.
  • Når smøret er flytende, bland godt rosehip oljen med aloe gel.
  • Til slutt tilsett du den essensielle oljen med lavendel og bland igjen..
  • Oppbevares i en lufttett glassbeholder. Når blandingen er kald, blir den litt mer solid., med riktig tekstur for å påføre den under huden.

søknad

  • Påfør denne strekkmerkkremen på det berørte området en eller to ganger om dagen., for å forhindre og myke strekkmerker.
  • Den beste tiden er etter dusjen, som med varmt vann porene åpner og absorberer næringsstoffer bedre.
  • For å forbedre effekten av denne lotion vi kan gjøre en massasje eller en tørr børsting.

Vi kan også bruke denne kremen mot rynker, tørr hud og noen hudlidelser som forårsaker peeling. Det er også et utmerket helbredelsesmiddel for å fremskynde sårutvinning og forhindre arrdannelse..

11 strekkreduserende matvarer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.