Hvordan vet du om barnet ditt bruker medisiner?

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2267
  • 123

I dag er medikamenter en av de største bekymringene til foreldrene.. Å vite om barnet ditt bruker medisiner er avgjørende for å få hjelp i tide.. Tallene som behandles årlig er alarmerende. Selv om det har vært utbredt at det er "normalt" at den unge i disse tider "prøver" alt og ikke er en rusavhengig. 

den foreldre til unge med en slags avhengighet sier det Det er ikke lett å gjenkjenne problemet tidlig fordi tegnene er uklare. Ungdom er et stadie av opprør der unge mennesker kan oppføre seg uvanlig og ikke være på narkotika.

Ungdommer mellom 11 og 21 år har ofte en forvrengt oppfatning av risiko. Dette forklarer hvorfor de har en tendens til å delta i atferd som de angrer på etter en stund..

Rampant tenåringer og medisiner

Tenåringer er per definisjon dristige og opprørske. De opplever en alder full av vanskelige endringer. Begynner utviklingen av seksuell interesse og behovet for å høre til og identifisere seg med jevnaldrende. 

Denne perioden er preget av å prøve og prøve å holde seg i den "samme bølgen" av vennene dine.. Innflytelsen av vennskap på hver unge er nært knyttet til miljøet de utvikler seg i..

Og hvis det ikke er en sunn familiekommunikasjonskanal som folk snakker åpent om alle slags problemer, kan det være mer komplisert å handle i tide og redde den unge fra dette forferdelige svøpet..

Narkotika: en undervurdert fiende

Mange tenåringer og foreldre ser stoffbruk som en enkel praksis som de vil forlate en dag senere.. De tar ikke risikoen for å være nedsenket i det hele livet., forårsaker alvorlige problemer i ditt personlige og profesjonelle liv, så vel som i din generelle helse.

Ungdom måler ikke hvor alvorlig medikamenteksperimentering kan bli. Foreldre nekter derimot å godta at barnet deres ikke er fritatt for denne typen opplevelser. Så vi har en tendens til ikke å forberede oss, ikke vite hvordan vi skal handle hvis det skjer.

Det første vi må gjøre er å avgjøre om barnets irreverente holdninger skyldes de hormonelle endringene som er typiske for hans alder eller ikke.. Det er viktig å se utover det vanskelige stadiet og se om den underlige oppførselen skyldes narkotikabruk..

Atferd å vurdere

De unge som bruker narkotika logisk vil prøve å skjule det. Derfor er det avgjørende at du tar hensyn til enhver atferdsendring, uansett hvor ubetydelig det kan synes å finne ut om barnet ditt bruker rusmidler eller ikke..

1. Vær oppmerksom på lukter

Legemidler, for eksempel sigarilloer eller sigaretter, har en sterk lukt som gjennomsyrer menneskene som bruker dem., akkurat som i klærne. Strategien som brukes av forbrukere for å unngå å bli oppdaget, er å påføre parfyme gjentatte ganger, tygge tyggegummi og overvask hendene..

2. Se inn i øynene.

Øynene er veldig tydelige indikatorer på avhengighet.. Hvert enkelt medikament har forskjellige effekter. For eksempel forårsaker cannabis rødhet i øynene og søvnige øyne. På den annen side produserer kokain og ecstasy elevutvidelse, med hvilke øynene blir veldig brede og øynene veldig runde..

3. Har overdreven irritabilitet

Hormonelle forandringer hos kvinner og menn forårsaker ofte humørsvingninger, men de som er generert av medikamenter er ofte overdrevet sammenlignet med vanlige aldersforandringer.. Ungdommer er mer irritable og aggressive, spesielt når de ikke er narkotika, fordi kroppen ber om stoffet.

De blir ensomme og har en tendens til å flytte bort spesielt fra foreldrene., fordi de kan forbruke på denne måten uten å gi forklaringer.

4. Ta medisin fra medisinskapet ditt

Når de begynner å ta medisiner, prøver de vanligvis mye medisiner fordi det er “bare en test”.. Familienes førstehjelpsutstyr er vanligvis en kilde til medisiner uten omkostninger for dem.. Diazepam eller populære hostesirup anbefales best av de som har prøvd å prøve å fremkalle andre..

Hvis noen medisiner forsvinner fra hjemmet ditt, er det på tide å snakke med barnet ditt..

5. Han ble uforsvarlig

En av de mest ødeleggende effektene av avhengighet er en dårlig vane å droppe alt og begynne å være interessert bare i underholdning.. Den unge forbrukeren legger studiene sine til side og alt som krever engasjement. Dårlig skoleprestasjoner og unngåelse av oppgaver du en gang likte er en advarsel og kan indikere at barnet ditt bruker medisiner.. 

Generell vurdering

Endringene i atferden til et barn som bruker rusmidler er veldig åpenbare for foreldre som kjenner dem, som umiddelbart mistenker dette.. Avhengig av type medisiner (sentralstimulerende eller avslappende) vil ha visse bevis.  

Hvis du går og snakker for fort, kan du spise amfetamin. Et annet tegn er at hvis du går to dager uten søvn, tar du sannsynligvis inn kokain. Men hvis han tvert imot er veldig sliten og treg, bruker han kanskje cannabis.

Vi må tydeliggjøre at poengene som er angitt i de foregående avsnitt alene ikke er avgjørende indikatorer for at den unge er avhengig. Men, jo flere av disse atferdsendringene den unge viser, jo mer sannsynlig er det at de bruker medisiner

Det viktige er å være våken, være veldig oppmerksomme på barna våre, være bevisste på hva de gjør, hvor de går, hvem vennene deres er, hvem de forholder seg til.. Effektiv daglig kommunikasjon er grunnlaget for å holde seg i nærheten av dem og forhindre situasjoner som avhengighet..

Hva er de farligste stoffene i verden?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.