Kjenne til de positive effektene av å konsumere sjokolade

  • Henry Lester
  • 0
  • 2335
  • 609

Vi forbinder ofte handlingen med å konsumere for mye sukker med sjokolade og vektøkning, så vi må fjerne det fra dietter..

Det er imidlertid ingen gode grunner eller argumenter for å unngå sjokoladeforbruk når du velger et kvalitetsprodukt..

Kort sagt er ulempene vi kjenner (for eksempel vektøkning eller endringer i glukosehastighet) vanlige i sjokolade med lite kakao, høyt sukker og høyt sukker..

Hvis du lurer på om sjokolade har noen fordeler, er svaret et stort ja. Ulike medisinsk forskning har vist det, Blant fordelene med sjokolade er dens evne til å beskytte oss mot degenerative sykdommer.

Så fortsett å lese og oppdag andre om dets imponerende fordeler..

Sjokoladeforbruk bidrar til å forhindre for tidlig aldring

Frie radikaler, forurensning og dårlig kosthold kan føre til for tidlig aldring. Det vil si at det får oss til å se eldre ut enn vi faktisk har.

Utvilsomt er dette en av de største fryktene for noen. Ingen liker ideen om å se rynker og visnet hud i en tidlig alder..

På denne måten kan sjokoladeforbruket være positivt for komponentene. En av dem er flavonoider. Disse er rike på antioksidanter som beskytter hudens helse. Derfor kan det hjelpe til redusere og forhindre utseendet på fine linjer og rynker.

Dette faktum gjør sjokolade til et bedre valg for smak og komponenter enn noen kosmetikk med kjemikaliene.. Enda mer, uEt alternativ vil være å bruke sjokolade i form av en maske. slik at huden får fordelene direkte.

Det er imidlertid ikke verdt noe sjokolade. Hvis du velger dette alternativet, bør du ideelt sett se etter en spesialist som anbefaler den beste typen for huden din..

Det er også bedre å velge rene sjokolader eller de med så få kjemikalier som mulig. Konvensjonelle merker tilfører store mengder prosessert sukker og mettet fett.

Les også denne artikkelen: Early Aging: 5 Årsaker

Forbruk sjokolade beskytter mot degenerative sykdommer

Flere studier indikerer at sjokolade har egenskaper som beskytter det kardiovaskulære systemet. Kort sagt er det fordi det reduserer mengden skadelige celler som er involvert i hjerteproblemer..

I tillegg hjelper flavonoidene oppnådd ved konsumering av sjokolade redusere dårlig kolesterolnivå (LDL) i blodet. Som et resultat vil du bidra til å regulere blodfunksjonen på en enkel og deilig måte..

På samme måte reduserer mørk sjokolade også sjansen for å lide noen typer diabetes. Dette skyldes antioksidantene i produktet. Disse bidrar til å redusere oksidativt stress, ansvarlig for mange av disse problemene..

Gir kraft

I hverdagen må vi utføre forskjellige oppgaver og forpliktelser. Vi har imidlertid ikke alltid energi til å oppfylle alle våre forpliktelser..

Sånn sett gir forbruket av sjokolade et høyt innhold av polyfenoler som bidrar til å øke energinivået. For å nyte denne fordelen, ta med et lite stykke eller individuell sjokoladebar når du føler deg utslitt..

Hvis du har en travel dag eller tilbrakte en travel natt, ta med litt kakao eller mørk sjokolade i frokosten. Du kan løse opp kakao i et glass melk eller lage et vitamin med litt frukt og litt organisk melk..

Forbruk sjokolade reduserer depresjon og angst

En annen stor fordel med sjokoladeforbruket er at det favoriserer produksjonen av serotonin. Dette er en av de såkalte "lykkehormonene"..

Forbruk derfor sjokolade kan bidra til å redusere følelsen av angst og tristhet ved depresjon. I tillegg kan det redusere den typiske opphøyelsen av stress..

Dette skyldes dens tryptofaninnhold, en aminosyre som favoriserer syntesen av serotonin..

Så det kan være godt å alltid ha en godteribar i vesken. Selv om det ikke anbefales å bruke mat for å takle følelser, skader ikke litt sjokolade. Tvert imot, det gir verdifulle øyeblikk av avslapning som vi trenger så mye i urolige øyeblikk..

Finn ut i tillegg: Kosthold mot depresjon: humørforbedrende mat

Sats på ansvarlig sjokoladeforbruk

Kort sagt, sjokolade har mange fordeler. Det er derfor mulig å inkludere det i vårt daglige kosthold uten feil, men med måte. Hvis du følger denne regelen, vil du beskytte deg mot alvorlige sykdommer som diabetes eller hjerte-kar-problemer..

Husk å se på etikettene og velg de mest bitre alternativene når du kjøper sjokoladen. Forbruk den også moderat.

Det anbefales også å supplere dette produktet med en treningsrutine og et balansert kosthold for å opprettholde sunn vekt..

5 grunner til å konsumere mørk sjokolade



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.