Kontroller betennelse og lindre knesmerter med denne resepten

  • Joseph Barber
  • 0
  • 880
  • 63

Betennelse og smerter i kneet kan være et resultat av overdreven fysisk anstrengelse, dårlige vaner eller skade..

Selv om de fleste ignorerer, disse leddene er ganske komplekse og har en tendens til å bli traumer på grunn av mangel på demping.

Selv om de er beskyttet av væsker, leddbånd og sener, er det mange faktorer som fremskynder slitasje deres, noe som kan føre til inflammatoriske responser og sterke smerter..

Selv om de kan behandles med smertestillende og hvile, noen ganger må du ty til andre behandlinger for å unngå komplikasjoner.

heldigvis, det finnes løsninger med naturlig opprinnelse at, til en lav pris, kan bidra til å bekjempe denne typen sykdom uten å forårsake uønskede effekter.

I dag ønsker vi å dele en medisin til ekstern bruk som, med bare to ingredienser, vil bidra til å bekjempe dette problemet på kort tid..

2 ingredienser for å lindre betennelse og knesmerter

Resepten for å lindre betennelse og smerter i knærne er hentet fra kombinasjon av olivenolje med Himalaya salt.

Disse ingrediensene har antiinflammatoriske og vasodilaterende egenskaper. Så når de brukes eksternt, fremmer de god sirkulasjon og funksjoner i lymfesystemet..

I tillegg, takket være egenskapene, forbedrer de muskel- og leddens oksygeneringsprosess, og reduserer følelsen av stivhet og smerte..

Les også: 5 Naturlige løsninger for felles stivhet

Fordelene med olivenolje

Olivenolje er en type sunt fett kjent over hele verden for sitt høye innhold av essensielle næringsstoffer og medisinske egenskaper..

Dens betennelsesdempende forbindelser fungerer som muskelavslappende midler., De er derfor ideelle for å redusere betennelse og sykdommer som påvirker bevegelse..

Den eksterne applikasjonen gir interessante fordeler for sirkulasjonshelse siden fremmer lindring fra knesmerter og anspente muskler.

Det anbefales for sin milde smertestillende effekt og er ideell for å kontrollere hodepine, stiv nakke og andre problemer som skyldes et ukontrollert betennelsesnivå..

Oppdag: Årsaker til migrene du ikke visste

Interessant er at dets forbindelser er til fordel for helsen ved å redusere den negative virkningen av frie radikaler og giftstoffer..

Fordeler med Himalaya salt

Himalaya salter har blitt et terapeutisk produkt, ideell for å redusere smerter i ledd og muskler.

Inneholder essensielle mineraler som natrium og magnesium, som fungerer fra utsiden av kroppen som kraftige avslappende midler..

Dens assimilering forbedrer aktiviteten til enzymer, regulerer de elektriske og muskelimpulser etter å ha utført høye fysiske aktiviteter.

Det har beroligende og betennelsesdempende egenskaper som gjennom massasje reduserer smerter i knær, rygg og hender med opptil 30%..

På sin side gir applikasjonen et løft til lymfatiske funksjoner, slik at fremme giftstoff og væskeansamling i vev.

Og hvis det som blir sagt før ikke er nok, er det også et naturlig beroligende nervesystem og fungerer som et supplement for å stimulere frigjøring av serotonin..

Hvordan tilberede denne medisinske oppskriften for å lindre smerter og betennelser?

Den medisinske oppskriften på olivenolje og Himalaya salter er en ekstern behandling som kontrollerer smerte uten å forårsake bivirkninger.

Selv om det ikke er en mirakelbehandling og noe lignende, hjelper den regelmessige bruken til å lindre betennelser og problemer med mobilitet i kneet..

ingredienser

  • 1 kopp presset olivenolje (200 kg)
  • 1 kopp Himalaya salt (200 g)

kjøkkenutstyr

  • Glassflaske med lokk
  • Tresleiv

forberedelse

  • Legg olivenolje i glassflasken, og tilsett deretter Himalaya-salt.
  • Bland ingrediensene med en tresleiv, og lukk beholderen når den er helt integrert..
  • Sett produktet på et kjølig, mørkt sted og la det stå i 8 dager.

Bruksmåte

  • Ta en sjenerøs mengde av produktet og gni det over de smertefulle regionene.
  • Ha en skånsom massasje i 3 til 5 minutter og hvile.
  • La medisinens ingredienser virke i ytterligere 20 minutter og skyll med kaldt vann..
  • Gjenta applikasjonen hver gang du føler smerte.. Hvis du ønsker det, kan du også bruke det 3 ganger i uken som forebyggende..

Er du spent på å eksperimentere? Selv om det er en annen terapi for å lindre smerter., Egenskapene er veldig interessante og effektive..

Ledsmerter: øvelser for å lindre dem



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.