Reddikskrem for å bekjempe bihulebetennelse

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 2630
  • 757

Med skifte av sesong eller ganske enkelt klima mellom åpne områder og lukkede rom som har oppvarming eller klimaanlegg, termiske sjokk genereres. Disse forårsaker vanligvis ubehag i luftveiene eller sykdommer som bihulebetennelse.. I denne artikkelen vil vi snakke om en reddikskrem for å bekjempe bihulebetennelse.

Hva er bihulebetennelse?

Bihulebetennelse er en type infeksjon som oppstår i paranasal bihulene. Symptomer vises vanligvis etter kontakt med et virus eller bakterier, som kan få en oral infeksjon, allergi eller forkjølelse..

Paranasal bihulene er benete hulrom som ligger rundt nesen. Det er her slimet som produseres dreneres fra nesen, men hvis det er blokkert av betennelse, kan det føre til smerter og annet ubehag..

Vi anbefaler at du leser også: Bihulebetennelse: 7 triks for å avslutte det

Bihulebetennelse er veldig vanlig og Symptomene kan variere litt avhengig av sykdomsårsak., helse og generell følsomhet for hver person. Det er mennesker som lider av bihulebetennelse sporadisk, men andre lider av dette problemet i flere måneder eller til og med år. Dette er grunnen til at det er flere typer bihulebetennelse:

  • Hvis det varer opptil fire uker, kalles det akutt bihulebetennelse..
  • Hvis symptomene overstiger denne tiden og strekker seg rundt 12 uker, er det subakutt bihulebetennelse..
  • Når folk lider av dette ubehaget i flere måneder, eller over et år, opplever de en kronisk bihulebetennelse..
  • Når flere isolerte episoder med bihulebetennelse forekommer i løpet av et år, regnes det som tilbakevendende..

Symptomer på bihulebetennelse inkluderer vanligvis lunger, feber, svakhet og tretthet.. I noen tilfeller er det også drenering av slim bak i halsen, kalt postnasal drypp. Leger anbefaler generelt antibiotika, avsvamningsstoffer og smertestillende som behandling..

Egenskaper ved reddikskrem for å bekjempe bihulebetennelse

Reddik er en knoll som gir måltider et sært preg som blir verdsatt av mange mennesker. I asiatisk medisin er det mye brukt takket være dets flere helbredende egenskaper..

Innen luftveissykdommer er planten veldig nyttig i behandling av bronkitt, influensa, rhinitt og bihulebetennelse. Takket være den bronkodilaterende, slimløsende og antibiotiske virkningen, hjelper det å redusere kanalbetennelse og utvise slim.

Det er mange måter å konsumere det på. Det vil avhenge av hver persons preferanser. For eksempel, Du kan spise det hele eller revet. Tygg den godt til aromaen din utvides og svelg deretter.

Dette er en effektiv måte å bekjempe luftveisinfeksjoner. Imidlertid tolererer ikke alle deres smak; mange mennesker ser etter andre alternativer til å bruke reddik som sinusmiddel.

Hvordan lage en reddikskrem for å bekjempe bihulebetennelse?

Kremer er en effektiv måte å behandle forskjellige kroppsbetingelser, både eksterne og interne, da de ofte er laget av naturlige ingredienser som kakaosmør. Imidlertid reddik er også en mat som har gode medisinske egenskaper.

Sjekk ut 5 grunner til at du bør spise mer reddik

Reddik har egenskaper som gjør det til et veldig effektivt naturlig og hjemmemiddel for å behandle problemer med luftveiene. Det er mange oppskrifter som inkluderer det som en ingrediens i infusjoner, blandinger og salver. Så hervi vil presentere en krem ​​eller fjærkre som hjelper til med å lindre smertene forårsaket av bihulebetennelse.

ingredienser

  • 6 krydret reddiker
  • 1 løk
  • cheesecloth

Hva du skal gjøre?

  • Riv reddikene og mos dem med løken til en pasta.
  • Spre pastaen over gasbindet og bruk fjærfe på nesen, pannen eller der du føler smerter..
  • La den ligge i det berørte området i 15 eller 20 minutter mens det fungerer..

Hvis du tror at du har noen av symptomene som er beskrevet i denne artikkelen, er det første du må gjøre før selvmedisinering å konsultere legen din. Du vil ha den nødvendige vurderingen, og du vil kunne stille en diagnose av helsen din.

I mellomtiden Reddikbaserte naturmidler er vanligvis et flott alternativ. Husk at forebygging også er en grunnleggende del av å opprettholde helse. Så vær nøye med på hygiene og spisevaner..

5 grunner til at du bør spise mer reddik



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.