Oppdag kefir en naturlig måte å styrke forsvaret på!

  • David Cobb
  • 0
  • 3238
  • 462

nylig kefir spesielt populær blant de som søker mat en mer naturlig måte å forbedre helsen på.

Kefir er et fantastisk probiotikum for å styrke tarmbalansen og for å forbedre fordøyelsene. Et av dets interessante aspekter er det mange mennesker som har laktoseintoleranse aksepterer denne maten godt.

Årsaken? Laktose har en tendens til å "tenne oss", er ikke godt fordøyd og forårsaker ubehag, fordi det er et sukker av animalsk opprinnelse.

Under kefirgjæringsprosessen konverterer laktose til melkesyre, og dermed hjelpe til med fordøyelsen av produktene. Imidlertid bør du sjekke selv..

Vi inviterer i denne artikkelen til å finne ut av det mer info om dette fantastiske probiotikumet, og for det vil vi være basert på studier fra flere ernæringsfysiologer fra Authority Nutrition magazine. Kom igjen?

1. Men hva er kefir?

Kefir er en gjæret ku eller geitemelk.. Den har en karakteristisk syre og intens smak, siden sukker forsvinner under gjæringen. På denne måten, laktoseindeks reduseres favoriserer en bedre fordøyelse av dette elementet.

Denne prosessen, fulgt strengt med de strengeste sikkerhetstiltak, får flere gjær og bakterier som vil ha som funksjon å vises. styrke immunforsvaret vårt og forbedre bakteriefloraen vår.

Nå lurer du sikkert på, men så han er en yoghurt? Sjekk ut svaret nedenfor.

  • Kefir har alltid en litt bitter smak, mens yoghurt er mykere på grunn av høyere laktose.
  • Du finner den i flytende form eller i granuler., mens yoghurt alltid har en kremere struktur.
  • Under gjæringsprosessen gjorde han forblir utelukkende med næringsstoffene melk, noe som reduserer tilstedeværelsen av laktose betydelig..
  • På denne måten, takket være mikroorganismer, beriker tarmfloraen på et mye høyere nivå enn yoghurt. Samtidig eliminerer det også de patogene bakteriene som befolker tarmen og ofte forårsaker gastroenteritt..

Vi anbefaler også lesing: Grønn te fordeler tannhelsen

Kefir er en av de beste probiotika som kan konsumeres.

Når det gjelder å snakke om probiotika, det første vi tenker på er utvilsomt den klassiske naturlige hvite yoghurten.

Men, en av de mest potente probiotika som eksisterer i dag det er kefir. Spanias Cooperative Bioscience Research Center ga følgende data:

Antibakterielle og soppdrepende egenskaper

Kefir er veldig effektiv i bekjempelse av mange bakterier., som Salmonella, H. pylori, Shigella og E. Coli, og til og med sopp som Candida Albicans.

Alt dette er fordi dets aktive ingredienser, for eksempel dets polysakkaridforbindelser, fungerer som hovedmidler. antimikrobielle, betennelsesdempende og helbredende midler ved en rekke infeksjoner.

Vi anbefaler også å lese: Fordeler og ulemper med daglig kaffe

Immunkraften til kefir

Kefir fungerer som en immunbeskytter av tarmslimhinnen, så det er hensiktsmessig å konsumere din drink eller granulat, som er veldig rike på Over 30 bakteriestammer og gjær som er gunstig for vår generelle helse og hovedsakelig fordøyelseskanal.

Ernæringsfysiologer indikerer at denne naturlige maten stammer fra gjæret melk inneholder en unik type probiotika kalt kefiri lactobacillus som utvilsomt er en av de kraftigste for å bekjempe skadelige bakterier.

Kefir forbedrer beinhelsen vår og reduserer risikoen for osteoporose.

Som du allerede vet, er osteoporose veldig vanlig blant kvinner, en kronisk sykdom som forårsaker smerter og det øker risikoen for brudd.

En effektiv måte å styrke beinvev på er absolutt, øke kalsiumdosen vår, og ettersom det pleier å forekomme ofte, er det mange mennesker som ikke tåler laktose i kumelk veldig godt.

Et alternativ å huske på er at kefir ikke bare inneholder en veldig høy mengde kalsium, men også Den er veldig rik på vitamin K2, en type basisk næringsstoff for å fremme kalsiummetabolismen..

Så bare å inkludere kefir i kostholdet ditt ofte for å sjekke hvordan du har det. Hvis du kan fordøye det godt og ikke forårsake ubehag, kan du spise det regelmessig til frokost..

Hvordan kan jeg konsumere kefir??

Hvor kan jeg kjøpe kefir?

  • I supermarkeder, i melke- eller kostholdsområdet.
  • I helsekostbutikker.
  • Du finner den i flytende form eller i granuler..

Hvordan kan jeg konsumere det??

  • Hvis du kjøper perlene, kan konsumere 100 g per dag, ideell hvis kombinert med honning.
  • Det er deilig å spise kefir til frokost, kombinert med frukt som papaya, korn eller havre.
  • Hvis du kjøper det i flytende form, kan du konsumere et lite glass (100 ml) etter lunsj. Det vil hjelpe bedre fordøyelsen og, Hvis du tar det regelmessig, vil det styrke bakteriefloraen og immunforsvaret..

Avslutningsvis, selv om kefir har et veldig lavt laktoseinnhold, takket være dens gjæringsprosess, er det likevel et "meieri", så bare du vet om du tåler det..

Hvordan bekjempe langsom fordøyelse med aloe vera-preparater



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.