Oppdage Alzheimers sykdom gjennom øynene

  • David Cobb
  • 0
  • 4241
  • 165

Nyere studier i USA og Kina sier at det er mulig å oppdage Alzheimers sykdom gjennom øynene., siden disse er relatert til hjernen og noen av de viktigste aktivitetene. Ta en titt på fantastisk informasjon nedenfor.

Hva er Alzheimers sykdom?

Alzheimers er en nevrodegenerativ sykdom som påvirker hjernen og noen av dens funksjoner., hovedsakelig kognitiv og atferdsmessig, vanligvis hos personer 65 år og eldre.

Et av de vanligste symptomene er manglende evne til å få ny kunnskap og bruke minne..

Øyeblikkelig hukommelse går gradvis tapt sammen med andre mentale evner. Det er for tiden den vanligste formen for demens, foruten å være uhelbredelig og terminal. Siden diagnosen varer det vanligvis rundt ti år.

Les også: Hvordan oppdage prinsippet om Alzheimers sykdom

Øynene og dets forhold til påvisning av Alzheimers sykdom

Forskere ved Georgetown University Medical Center, USA, og University of Hong Kong, Kina, korrelerte, gjennom et eksperiment med rotter, tapet av et netthinnelag i øyet med begynnelsen av Alzheimers sykdom.

Generelt besto denne forskningen av netthinneanalyse av dyr som ble genetisk modifisert for å utvikle sykdommen. I motsetning til tidligere studier, I dette tilfellet målte forskere tykkelsen på netthinnen, inkludert dens indre del eller lag, og ganglioncellene..

Så de fant det Alzheimers mus hadde en betydelig reduksjon i tykkelsen på lagene som ble analysert.. Friske rotter viste ingen vesentlige endringer i netthinnen.

tydeligvis, Denne studien er ikke avgjørende, så mye forskning. Imidlertid er det mulig å oppdage denne alvorlige sykdommen gjennom øynene..

I alle fall, Det er bedre å følge noen enkle anbefalinger som sannsynligvis vil forhindre eller forsinke utbruddet av denne sykdommen.. Man skal føre en sunn livsstil, trene og fremfor alt holde hjernen aktiv. Det er bevis på at denne siste praksisen hjelper mot kognitive lidelser..

Sånn sett, lese, lære nye ting som språk eller et håndverk, kontinuerlig analysere ting av interesse, spille en sport eller kunst eller skrive. Disse enkle hverdagsaktivitetene vil unngå fremtidige problemer..

Kort sagt, hvis du er i en utsatt alder, er det veldig viktig å utføre tester for å se etter denne sykdommen.

Hvis diagnosen er diagnostisert, er det noen alternativer som, selv om de ikke kurerer tilstanden, gir et best mulig liv. Det er faktisk offentlige programmer som informerer pasienter og pårørende.

Lær å gjenkjenne de 10 beste symptomene på Alzheimers sykdom



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.