Tips for ikke å mislykkes med kostholdet

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4409
  • 952
Er du lei av å feile med kostholdet? Vil du ha en sunnere livsstil uten å møte så mange feil hele tiden? For det første er det viktig at du ikke fortviler..

Her er noen retningslinjer som vil gjøre prosessen enklere. Det viktigste er at de hjelper deg med å forbedre deg på lang sikt. Ready? Vær oppmerksom og, viktigst, ta grep..

1. Slutt å se kosthold som en straff, og se det som en langsiktig endring.

En av hovedårsakene til at du mislykkes med kostholdet ditt, er å se det som en negativ konsekvens for livsstilen din. Hvis du faller i denne feilen, synes du at du tenker hele tiden når du kan legge den til side..

Problemet med dette aspektet er at selv om du mister kilo, kan du gjenvinne det så snart regimet er over. Det er viktig at mentalisere ideen om at kosthold er en endring som søker å forbedre livet ditt, og ikke bare en måte å miste tallet "X" på pund.

På denne måten vil du ikke lenger se det nye regimet som negativt. Husk:

  • Slutt å merke en dato som den siste dagen i kostholdet.
  • Belønne deg selv hver gang du når et nytt mål, og lag nye mål hver gang..

2. Unngå restriktive dietter

Selv om restriktive dietter ofte er veldig berømte, er det ikke alltid lurt.. Hvis legen din ikke har indikert deg, og hvis det ikke er noen reell grunn til å følge det, ikke gjør det.. Disse diettene har to problemer:

  • De lærer ikke å spise godt. På grunn av ernæringsmangelen som slike dietter vanligvis har, de legger ikke igjen gode spisevaner. I noen tilfeller kan de til og med forlate deg med den motsatte effekten. Det vil si at du kan miste kilo, men ikke fett; mister muskler og næringsstoffer.

Den beste måten å ikke feile med kostholdet er å følge et kosthold designet spesielt for deg.. Et godt alternativ er Søk råd fra en ernæringsfysiolog som lærer hvordan du organiserer en velbalansert rett. etter din smak. Et annet alternativ er at den ordner menyene slik at du bare forbereder dem.

  • De er veldig begrenset til tidsperioder. Fordi restriktive dietter eliminerer næringsstoffer, vil du aldri finne dem anbefalt på lenge. De fleste anbefales i 3 til 7 dager. Det betyr detdu vil ikke se langsiktige resultater. Selv om du kan bruke dem regelmessig, anbefales ikke dette fordi du vil føle deg trøtt og i dårlig humør.

3. Lær deg selv om en sunn livsstil.

I stedet for å følge dietter som lover tap av mirakelpund Det anbefales at du forstår hvordan kroppen din fungerer, og hvorfor den krever visse næringsstoffer.. Det viktigste er å lære om disse næringsstoffene, hvor de kommer fra, og hva er de beste måtene å inkludere dem på.

På denne måten, du vil ikke se det sunne kostholdet som en straff. Ved å bli mer informert, er det mindre sannsynlig at du blir fristet til å alltid spise det du ikke burde. Noen ganger kan du tillate deg selv noe lyst, men du vil være mer bevisst på hvordan det fungerer i kroppen din, og de riktige verdiene for å forhindre langvarig skade..

Hvis du har spørsmål og ikke lenger vil svikte kostholdet ditt, må du rådføre deg med en ernæringsfysiolog.. De fleste av dem forklarer hvordan mat fungerer, og lærer deg hvordan du tar riktige beslutninger. Hvis kostholdseksperten ikke allerede har gjort det, kan du be dem om å forklare eller hjelpe deg med å forstå hvordan de angitte delene fungerer..

Se også: 6 sunne hele korn verdt inkludert i kostholdet

4. La rom i kostholdet være matvarer du liker, men er ikke like sunne.

Kostholdssvikt er mindre sannsynlig når du er åpen for å inkludere usunn mat fra tid til annen. Noen ernæringsfysiologer legger vanligvis igjen en dag eller ett måltid i uken for å hjelpe deg i prosessen..

I alle fall, hvis du ikke vil eller ikke har råd til å betale en spesialist, må du sørge for at i det minste 80% av kostholdet ditt er grønnsaksbasert, frukt, ferskt kjøtt, meieri og grønnsaker. Resten kan du legge igjen til mindre sunne matvarer.

Ideelt forberede dem hjemme. I stedet for å bestille den vanlige pizzaen, kan du for eksempel lære å lage pizzadeig og lage noen hjemmelagde varianter som inkluderer grønnsaker og sunn mat..

Du kan tenke på andre råd for ikke å feile med kostholdet.?

8 tips for å opprettholde et sunt og balansert kosthold




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.