Gå ned i vekt med havregryn vann

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 1670
  • 314

Få matvarer kan være like sunne som havregryn eller havrevann. Studier på den forteller oss at det er en fantastisk metabolsk regulator, det vil si at den vil rense alt som er igjen i kroppen vår og dekke manglene.

Det hjelper hjertet, tarmen og ikke glemmer, selvfølgelig, som hjelper oss å miste vekt med det hyppige forbruket. Vil du vite mer?

US Food and Drug Administration (FDA) forteller oss at det er en av de sunneste matvarene vi kan finne, en kilde til energi og vitalitet som vi bør inkludere i vårt daglige kosthold..

Dette er en veldig naturlig måte vi kan gå ned i vekt uten å lide mye, og enda bedre uten sult. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan.

Fordeler med havre

1. Senker kolesterolet og tar vare på hjertet vårt

Bare ta en faste infusjon av havremel for å senke kolesterolet. deres oljer rike på omega 6 og linolsyre utgjør det såkalte gode fettstoffet, i stand til å senke dårlig kolesterol og ta vare på hjertet vårt.

2. Reduserer kalorier

Havremel er lite kalorier og har også en metthetseffekt.. Fettene er veldig sunne, inneholder fiber, vitaminer, mineraler, sporstoffer og fiber. Det er utvilsomt en supermat.

3. Feilsøking

Det har den aminosyrer som får oss til å produsere lektin i leveren, nødvendig for å hjelpe oss med å rense kroppen vår. Forbruk havregryn vil tillate oss å rengjøre arterieveggene og rense, takket være fibrene deres, fettforekomstene som dannes i dem..

4. Kontrollerer sukker

Havregryn er sterkt anbefalt for diabetikere. Løselig fiber forbedrer fordøyelsen av stivelse og holder blodsukkernivået stabilt. En fantastisk alliert for disse tilfellene.

Vet: 7 symptomer på høyt blodsukker

5. Forbedrer fordøyelsen

Havre reduserer gallesyrene våre., tilrettelegge for trafikk og dermed unngå forstoppelse. I tillegg er karbohydratene trege å absorbere, noe som gir oss en perfekt metthetsfølelse å miste noen kilo og ikke trenger å spise mye eller "knipe".

6. Er kreft mot kreft

Det er mange studier som har blitt utført i denne forbindelse, og konkluderer med at visse fytokjemikalier i havre hjelper oss med å beskytte mot kreft. En annen grunn til å konsumere det daglig.

Hvorfor havremel hjelper oss å gå ned i vekt?

  •  Fastende havregryn hjelper oss å gå ned i vekt fordi sammensetningen, basert på vitaminer, mineraler og fiber gir oss en metthetsfølelse, som gjør at vi ikke føler behov for å klype eller overspise.
  • Gir kroppen fordelaktige egenskaper mens den sakte går ned i vekt.
  • havre eliminerer alle giftstoffene som kroppen vår genererer og lagrer. Hvis vi nærer oss med vannet, vil det gi oss protein så vel som vitaminer, mineraler og sporstoffer..
  • Ja, dessuten, vanndrivende middel, forhindrer ansamling av væsker i kroppen vår og får oss til å føle oss bra.

Les også: 3 hjemmelagde smoothies for å bekjempe væskeansamling

Hvordan konsumere havregryn vann for å gå ned i vekt?

1. Hvor mye du skal konsumere?

For å gå ned i vekt, bør fastende havregrynvann konsumeres i en måned på rad.. Dette vil tillate oss å være mette det meste av morgenen og gi oss energi og fiber til å starte dagen. Vi kan også ha et nytt glass før hovedmåltider.

2. Hvordan konsumere?

  • Ta en kopp havre, en kvist kanelstenger og to liter vann.
  • I en blender, sett havre sammen med et glass vann og slå til de er jevn. Deretter kan du tilsette det gjenværende vannet, kanel, litt søtningsmiddel om ønskelig, eller enda bedre stevia eller to skjeer honning. Hvis det er noe havrekorn igjen, kan du sil denne takten. Sett deretter vannet i kjøleskapet, for på den måten vil du beholde det hele dagen. Begynn frokosten med et glass, drikk den før måltidene, da det vil hjelpe metthetsfølelse og ernæring..

3. Eksempel på en havregryn diett:

  • frokost: et glass havregryn, et eple og en te etter eget valg.
  • lunsj: et glass havregryn vann som en drink. Spinatsalat med asparges og valnøtter og et grillet kyllingbryst.
  • Ettermiddagssnack: en grønn te.
  • middag: et glass havregryn vann. Bakte auberginer og noen skiver rødbeter krydret med sitronsaft. Til dessert, et bakt eple med kanel.

Som du ser, er det viktigste å starte dagen med et glass havregryn og ta det som en drink i hovedmåltidene, alltid balanserte og uten overspising..

Hvis du går på denne dietten i en måned, vil du oppdage at vekten gradvis vil avta..

Sipping av pære, chia og havre for å gå ned i vekt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.