Tørket frukt styrker bein og kjemper mot tretthet

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4874
  • 60

Det er et perfekt alternativ til frokosten vår, ideell til unngå forstoppelse og for styrke beinene våre takket være det høye kalsium- og sinkinnholdet. Tørket frukt er utmerkede helseallierte, så konsumere alltid gode doser.

I denne artikkelen tilbyr vi all informasjonen du trenger for å vite hvordan du kan glede deg over fordelene med tørket frukt..

Tørket frukt blir fett?

Det er et spørsmål du vil stille med en gang. Årsaken? Mange mennesker unngår ofte å spise tørket frukt fordi de tror de inneholder for mye sukker. 

Det er sant at tørket frukt har en litt høy porsjon av denne komponenten (for eksempel rosiner), men når dehydrert er konsentrasjonen av næringsstoffer som mineraler og vitaminer mye høyere og blir derfor veldig sunne alternativer som vi skal ikke la det gli.

For å forstå fordelene som tilbys, bør du vurdere følgende informasjon:

  • Dehydrert mat inneholder store mengder næringsstoffer og gir oss 4 ganger mer energi enn når de er friske.
  • Frukt blir assimilert mye bedre i kroppen vår, dessuten, er sating. Dette betyr at vi må konsumere mindre tørket frukt for å bli mette.
  • Mange mennesker inkluderer vanligvis tørket frukt i deres vekttap dietter, fordilette tarmgjennomgang, hjelpe fordøyelsen og med 100 gram er vi allerede fornøyde, noe som unngår klemming om dagen, og i tillegg får god energi.
  • Hemmeligheten bak tørket frukt ligger i konsumere riktig mengde (100 gram per dag). På denne måten får vi grunnleggende næringsstoffer for kroppen og beinene våre, samtidig som vi bekjemper kronisk tretthet..

Fordelene med tørket frukt for beinene våre

For ikke lenge siden forklarte vi på bloggen vår hvordan tørkede fiken kan hjelpe i behandlingen av osteoporose. Dette er noe som bør tas med i beregningen, spesielt kvinner, fordi det, som vi alle vet, er de som gir mest bentap..

Tørket frukt er sunne allierte som vi oftere kan begynne å introdusere i kostholdet vårt rosiner, dadler eller aprikoser og til og med bringebær.

Alle er deilige! I tillegg er de et godt valg til frokost og å kombinere med retter og kjøtt..

Vil du vite alt tørket frukt kan gjøre for deg?

  • De er en naturlig kilde til jern, kalsium, magnesium og sink, en naturlig skattekiste av fordeler for beinene dine og for å bekjempe beinskjørhet.
  • Hindre noen degenerative sykdommer på grunn av det høye innholdet av vitamin E, C og antioksidanter.
  • De forbedrer fordøyelsen, tar vare på tarmene våre og forhindrer toksinakkumulering eller skadelige elementer i kroppen vår.
  • De er en naturlig kaliumkilde og B-vitaminer, ideelt for beinene våre.
  • Fordi de ikke inneholder natrium og å være veldig rik på mikronæringsstoffer, la oss senke blodtrykket.
  • Dehydrert frukt er rik på gode fettstoffer som omega 3 og omega 6.
  • De er ideelle for å bekjempe angst og appetitt..
  • På grunn av det høye næringsinnholdet, inkluderer mange idrettsutøvere ofte denne delikatessen i dietten til få energi og forbedre fysisk ytelse.
  • Tørket frukt anses ofte for å være "energilokk og optimisme" ideell for alle kvinnene som har kommet inn i menopause og de føler seg mer slitne og med lite mot. I og med at dette er tiden da vi lider mest av tapet av kalsium i beinene våre, ville det være veldig viktig å spise 100 gram tørket fiken daglig, siden det er den mest kalsiumrike dehydrerte frukten..

De beste tørkede fruktene du kan spise

Akkurat som vi allerede hadde sagt, riktig og riktig beløp bør konsumeres per dag er en servering på 100 gram, omtrent, det vil si det som passer mer eller mindre i håndflaten.

Du vil kunne variere fruktene etter din smak, da de er et godt alternativ som en matbit mellom måltidene eller som et originalt preg som skal inngå i oppskriftene..

Det er som det kan, tørket frukt er alltid en naturlig ressurs som vil gjøre mye for helsen din og er verdt å konsumere i moderasjon for alle fordelene. Legg merke til hva de er de beste alternativene.

1. Tørket fiken

Styrke beinene våre og fungerer som avføringsmidler. En veldig passende måte å spise dem på er frokosten, hvor du introduserer en valnøtt eller et par mandler i sentrum..

Oppdag: Hvordan spise en sunn frokost?

Det er deilig og en naturlig kilde til energi, kalsium og magnesium..

2. Tørkede kirsebær

De er de rikeste fruktene i fiber og derfor de mest effektive for bekjempe forstoppelse. I tillegg inneholder de et høyt nivå av jern og B-komplekse vitaminer..

Les også: Oppmerksomhet på overflødig jern i kroppen

3. Tørre datoer

De er ideelle for å øke evnen til konsentrasjon og mental årvåkenhet. I tillegg er dadler rike på magnesium og kalsium og hjelper oss også med å sove om natten. Vil du vite hvordan? Bare spis 5 datoer en halv time før sengetid.

4. Tørkede blåbær

Tørre blåbær er best for å regulere dårlig kolesterol, forbedre vårt hjerte helse og fordel oss med et høyt antioksidantinnhold. Vil du vite hva som er den beste måten å konsumere dem på?

Med en god kopp havregryn eller blandet med en naturlig usøtet yoghurt. deilig!

3 beste måtene å glede seg over frukt på



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.