Chia frøvannmiddel mot polycystisk eggstokkesyndrom

  • Richard Robertson
  • 0
  • 4513
  • 561

Polycystisk ovariesyndrom er en veldig vanlig hormonforstyrrelse. Kvinner som lider av dette problemet er yngre og yngre jenter som begynner å bekymre seg for de vanlige symptomene på tilstanden: menstruasjonssmerter, kviser, ansiktshårets utseende, vanskeligheter med å bli gravid, etc..

I denne artikkelen vil vi dele et veldig naturlig, enkelt og effektivt middel. Med daglig forbruk av chiafrøvann, kan vi se en forbedring hvis vi er tålmodige og konstante. På denne måten vil vi også unngå bivirkningene av konvensjonelle behandlinger..

Hva er polycystisk ovariesyndrom?

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en tilstand som er preget av en ubalanse av kjønnshormoner hos kvinner. Det kan forårsake forskjellige symptomer, inkludert uregelmessigheter og smerter under menstruasjonssyklusen, cyster på eggstokkene og sterilitet skiller seg ut.

Den hormonelle ubalansen mellom østrogen, progesteron og androgener forårsaker mange andre problemer, for eksempel utseendet til ansiktshår, hårtap, amenoré, etc. Egenskaper og symptomer varierer imidlertid fra kvinne til kvinne..

Polycystisk ovariesyndrom påvirker vanligvis hovedsakelig kvinner mellom 20 og 30 år, men også tenåringsjenter. Dette syndromet kan påvirkes av genetiske faktorer, selv om enhver kvinne kan lide av dette problemet av årsaker som ikke er kjent. Det vil sannsynligvis bli påvirket av faktorer som kosthold, stress eller forurensning..

Kan behandles naturlig?

For å behandle all hormonell ubalanse naturlig, må vi forbedre vår generelle helse. Mange organer er relatert til hormoner, da de er veldig følsomme for mange faktorer.. Et av organene som vi bør ta bedre vare på, er leveren.

I tillegg til å ty til spesifikke naturmidler, er det viktig å tilegne seg gode vaner i livsstilen vår:

  • Følg et balansert og komplett kosthold
  • Unngå tobakk og alkohol
  • Utfør regelmessig trening

I tillegg endres hormoner også ved forurensning og kontakt med kjemikalier som finnes i kroppspleieprodukter, kosmetikk, etc..

Chia frøvannsmiddel

Chiafrø kan være veldig gunstig for behandling av polycystisk eggstokkesyndrom av to grunner:

  • Høy fiber: Disse frøene er rike på slimete, en type løselig fiber som letter og øker avføring uten å irritere tarmene. Dette organet må fungere ordentlig for å forhindre mange sykdommer og spesielt forbedre balansen i organer i livmoren..
  • Rik på omega 3: chiafrø skiller seg også ut for sitt høye omega 3-essensielle fettsyreinnhold. Disse komponentene balanserer hormonnivået.. For eksempel reduserer de testosteronnivået. I tillegg forbedrer de også hud- og hårhelsen..

Vi anbefaler å lese: Naturlig behandling for polycystisk ovariesyndrom

ingredienser

For å tilberede dette legemidlet for å bekjempe polycystisk eggstokkyndrom, trenger vi bare to ingredienser. Her foreslår vi riktige mengder for hele dagen:

  • 3 s chiafrø (42 g)
  • 3 glass vann (600 ml)

Hva du skal gjøre?

For å lage denne medisinen er det viktig å male frøene.

Selv om mange oppskrifter foreslår å gjøre det med hele frø, Hvis vi ønsker å assimilere omega 3-fettsyrer, må vi konsumere dem i pulver. Vi bør heller ikke holde dem bakken i mer enn noen få dager, fordi oljeinnholdet deres kan oksidere..

  • Mal chiafrøene.
  • Bland malt chiafrø med et glass vann og la stå i minst to timer. Vi kan også gjøre henne klar før vi legger oss hele natten.
  • Merk at vannet blir gelatinøst. Dette skyldes løselig fiber som frigjøres fra frøet..
  • Hvis du synes det er vanskelig å drikke det, kan du blande det med litt sitronsaft og stevia eller tilberede det med en fruktshake..

Kompletter lesningen din med artikkelen: Lillekjente symptomer på polycystisk ovariesyndrom (PCOS)

Hvordan skal vi drikke denne drinken?

Som behandling, Vi bør ta denne medisinen 3 ganger om dagen:

  • Fastende, en halv time før frokost.
  • En halv time før lunsj.
  • En halv time før middag.

Som vedlikehold eller forebygging kan vi redusere det til et daglig inntak., hva skal vi gjøre om morgenen når vi står opp.

Det vil ta minst 3 måneders behandling å merke de positive effektene på helsen vår. Imidlertid er det også viktig å gjøre de nødvendige endringene i livsstilen vår..

5 hormonell regulatorisk mat



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.