Havregryn infusjon for å behandle hovent mage

  • David Snow
  • 0
  • 2495
  • 404

Hvor mange ganger i uken merker du ofte denne ubehagelige følelsen av å ha et hovent mage? Selv om du ikke tror det, er dette veldig vanlig hos kvinner. Tenker på det, i dag vil vi snakke om infusjonen av havre.

Årsaken er nesten alltid relatert til det klassiske problemet med væskeansamling eller problemer med å fordøye. Det har ikke noe å si om vi er overvektige eller om vi er i form. Denne lille magen er veldig vanlig å se på slutten av dagen.

Derfor ønsker vi å tilby et enkelt middel som helt sikkert kan hjelpe deg med å avslutte dette problemet. Det er verdt å merke seg og prøve.

Fordelene med havreinfusjon for å behandle hovent underliv

Vi vil starte med å kommentere noe viktig. Mange forteller deg ofte at havre ikke passer dem godt, som ikke er fordøyelseskanal og i stedet for å rense kroppen og lette fordøyelsen, forårsaker det dårlig fordøyelse og ubehag.

Ernæringsfysiologer forteller oss at havre er en av de sunneste matvarene rundt og hvis det blir dårlig for oss, kan vi ha en slags allergi.

Vet: De 10 vanligste hudallergiene

Så hvis din erfaring med havre har vært negativ, konsulter legen din for å finne ut om det er intoleranse til denne maten.

Med det i tankene, la oss nå se hvilke dyder denne kornblandingen har, og som kan favorisere fordøyelseshelsen vår og forhindre oppblåsthet i mage og mage..

1. Havre, en langsomt absorberende frokostblanding

For det første må vi erkjenne at når vi snakker om havre som en "supermat", er det mange grunner bak denne tittelen..

Havre er rik på vitaminer, mineraler, aminosyrer og karbohydrater.. Og ikke nok med det: havre har også en høy mengde fiber.

Dette betyr at det vil favorisere tarmoverføring og la oss absorbere næringsstoffer bedre..

Å ta en havreinfusjon før eller etter måltidene våre vil gi oss metthetsfølelse., la fordøyelsen av maten bli lettere og saktere og absorbere riktig.

Vi må heller ikke glemme at denne infusjonen er vanndrivende, så vi vil kunne regulere væskeansamling takket være det viktige natrium- og kaliuminnholdet..

Langsom absorpsjon aktiverer alltid metabolismen vår.. Mat lagres ikke og produserer gasser, men blir absorbert riktig og gradvis av tarmen.

Havregryn er en betennelsesdempende mat., veldig nyttig for eksempel for personer som lider av irritabel tykktarm.

2. Havreinfusjon slapper av og reduserer stress

Havregryn er en fantastisk alliert for å bekjempe stress og angst.. Det er vanlig at kvinner har et veldig aktivt liv i dag: arbeid, hjem, barn, vennskap ...

All denne aktiviteten ender opp med å overvelde organismen og sinnet vårt. Stress bygger seg opp, vi lagrer giftstoffer produsert av kortisol, fordøyelsen blir vanskeligere og på slutten av dagen kommer det hovne magen alltid opp..

Oppdag: tips for å unngå bensin og fordøyelsesbesvær

Ble vi fete? Ingen vei. Dette er væskeretensjon, dyspepsi eller til og med den irritable tykktarmen, som er veldig vanlig i stress og angst..

Havre har muligheten til å regulere nevrotransmitterne og hjelpe oss å slappe av.. I tillegg hjelper det høye innholdet av vitamin B1, B2, B3 og B6, sink, magnesium, jern, kalsium, fosfor og vitamin A og E oss til å regulere blodtrykket og redusere stress..

Hvordan tilberede min havremel-infusjon

Hva jeg trenger?

  • 3 glass mineralvann (600 ml)
  • 100 g organisk havreflak
  • 1 kanelstang (5 g)
  • 1 honningskje (25 g)

kjøkkenutstyr

  • 1 en liters glassflaske
  • 1 panne
  • 1 tresleiv
  • 1 dørslag

Hvordan forberede?

  • Den første tingen å gjøre er å finne havre med organisk opprinnelse.. Det er viktig å kjøpe det fra bedrifter der de forsikrer oss om at dyrkingen din har vært tilstrekkelig, slik at vi kan dra nytte av alle dine eiendommer.
  • Kok opp de tre glassene vann, og tilsett deretter 100 g havre, kanel og honning..
  • La kokingen skje over 30 minutter. Etter denne tiden, dekk pannen og la den stå i minst en time.. Hvis du ønsker det, kan du lage denne havregrynoppskriften rett etter at du har reist deg opp om morgenen. På denne måten har du den klar for hele dagen..
  • Sil etter alt hviletid, og hold bare vann oppnådd.
  • Legg den i en glassflaske og vi kan oppbevare den i romtemperatur.

Hvordan skal vi ta havregryn-infusjonen?

  • Vi drikker et glass før hvert måltid. Den første til frokost, den andre 15 minutter før lunsj, og den tredje 15 minutter før middag.
  • På denne måten vil vi kunne føle oss mer mette så vel som å fordøye og absorbere mat riktig, uten å produsere bensin eller oppblåsthet..
  • Når du ankommer om natten, vil du også føle deg mer avslappet.

Du kan følge denne behandlingen 3 ganger i uken og se hvordan du føler deg.. Det er kroppen din, og du må innse om det får deg til å føle deg bra selv.

Si farvel til hevelse i foten med disse triksene



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.