Dårlig ånde kjemper mot den med persille og fedd

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3465
  • 1035

Å ha halitosis eller dårlig ånde er et mareritt ingen ønsker å leve med. I tillegg til å dempe forholdet ditt til andre eller legge igjen et ubehagelig inntrykk, kan halitose skjule hygieneproblemer og til og med sykdom..

Lukt i munnen er ikke en underlig tilstand. Vi lider alle av det på et tidspunkt i livene våre, enten etter lange timers søvn, fra å spise mat eller fra en infeksjon. Fordi det er så vanlig, er det viktig å vite hvorfor det ser ut, og med hvilken endring i vanene våre vi kan bekjempe halitosis.

Hvorfor har jeg dårlig ånde?

Personer med halitose har ofte problemer med munnhygiene. Dårlig ånde er en tilstand forårsaket av bakterier som er til stede i munnen vår på grunn av mat, spytt eller blod som er igjen..

Tennene våre kan også forårsake dårlig ånde.. Matrester og spytt kan være igjen i dem på grunn av dårlig børsting. Det er også veldig vanlig at bakterier i munnen vokser på grunn av ødelagte eller forråtnede tenner, betente tannkjøttet og andre tanntilstander..

Noen mennesker lider imidlertid av dårlig ånde, selv om de har utmerket tannkontroll og er veldig hygieniske. I disse tilfellene kan årsaken være mer alvorlig. Sykdommer (alt fra gastritt til kreft) kan manifestere seg med symptomer som halitosis. Det er derfor Det er viktig å besøke en lege som kan bestemme den reelle årsaken til denne tilstanden..

Ikke gå glipp av det: Si farvel til tannstein, tannkjøttbetennelse og dårlig ånde med denne spiselige oljen.

Anbefalinger for å bekjempe halitose

  • Drikk mye vann: Lav spyttproduksjon kan forårsake halitose. Derfor anbefales det å drikke en til to liter vann per dag.. Gjør det du vil holde munnen fuktig og dermed unngå dårlig lukt.
  • Børst tennene etter hvert måltid: Børst tennene og tungen, minst etter hvert måltid, og før du legger deg. Dette vil være en god måte å kontrollere utviklingen av dårlig munn lukt..
  • Bruk tape eller tanntråd: selv om børstingen din er god, kan matrester gjemme seg i de små mellomrommene mellom tennene. Flossing er ideelt for å komme til de tøffe stedene og rengjøre munnen grundig.
  • Få en tannundersøkelse: ofte en ødelagt tann eller tilstedeværelsen av tannstein på tannbehandling er ansvarlig for økt halitose. Dette er ideelle scenarier for at flere bakterier skal vises. Besøk tannlegen din regelmessig for å unngå hulrom, plakett og tannstein; og overvåke tannkjøttet og tennene.
  • Ikke konsumér mat som forårsaker dårlig ånde: Hvis du er utsatt for å utvikle halitosis, er det best å holde seg borte fra mat med høy smak, for eksempel hvitløk og løk. Du bør også unngå å drikke alkohol, kaffe og tobakk..

På samme måte kan du kjempe mot dårlig ånde med sukkerfritt tyggegummi mellom måltidene, ettersom de er en måte å opprettholde en konstant spyttproduksjon. Kontakt legen din da det finnes typer tyggegummi som er spesielt laget for å holde munnen fri for bakterier og dårlig lukt.

Fedd og persille rettsmidler for å bekjempe dårlig ånde

Hvis du i tillegg til å følge disse anbefalingene, ønsker å forbedre pusten med naturlige alternativer, er det naturlige midler for dette. Du kan bruke dem til å skylle munnen og eliminere bakteriene som forårsaker halitosis. Disse kan brukes spesielt i tilfeller der dårlig ånde kommer fra å spise mat med en sterk lukt og smak..

Persille og fedd, for sine aromatiske egenskaper, er de ideelle for å tilberede et munnskyll, Det hjelper deg med å forbedre pusten naturlig. Å tilberede denne medisinen er ganske enkelt, og vi vil fortelle deg hvordan du gjør det..

Les også: 13 grunner til at tannkjøttet blør når du pusser tennene

ingredienser

  • 1 haug persille
  • 2 fedd
  • 2 kopper vann (500 ml)

forberedelse

  • Kok de to koppene vann sammen med persille og nellik i en kasserolle.
  • Når den er klar, la den avkjøle og sil blandingen.
  • Gylle og skyll munnen to ganger om dagen med tilberedningsvæsken..

forslag

Du bør følge denne behandlingen med en god munnhygiene for å gjøre det mer effektivt. Unngå å spise mat som forårsaker dårlig ånde for ofte.

Husk at hvis du ikke kan bekjempe halitosis med anbefalingene vi gir deg her, er det mulig at årsaken til problemet ditt ikke er hygiene.

I så fall anbefaler vi at du besøker din pålitelige lege for å finne ut årsaken..

3 Mint rettsmidler for å bekjempe halitosis



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.