Beste middel mot deg og hvit eddik

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4088
  • 854

Visste du at det beste middelet for føttene er løk og hvit eddik? Kallus oppstår ofte på grunn av friksjon og upassende fottøy.. Hvis vi bruker mye tid på å stå, er det sannsynlig at noen problemer vil dukke opp og forårsake oss.

Noen korn kan være smertefulle. Spesielt om sommeren må vi prøve å holde føttene så kule som mulig.

For dette er det sandaler og andre åpne sko. Å gå stranden barfot kan også gjøre oss bra..

Imidlertid er det noen korn som kan være ganske motstandsdyktige, men det er også naturlige midler for å eliminere dem. En av disse behandlingene er hva vi vil se videre. Trenger bare 2 ingredienser: løk og hvit eddik.

Utbedring for calluses

På nesten hvert kjøkken finner vi selvfølgelig lett og løk. Det er viktig å alltid bruke hvit eddik for å oppnå forventede resultater. Vi vil også trenge noen redskaper.

ingredienser

  • 1 løk
  • ½ kopp hvit eddik (100 ml)

kjøkkenutstyr

  • Plastfilm
  • bomull
  • Pimpstein
  • Gamle sokker

Gå ikke glipp av: 5 nysgjerrige bruksområder med eple cider eddik

Som vi ser, er ikke ingrediensene vanskelig å få til. La oss se på trinnene vi må ta, uten å hoppe over noen for å begynne å se resultater..

Hvordan tilberede medisin med løk og hvit eddik

For å gjøre vårt middel mot tærne, må vi ha en ren beholder til å plassere den hvite eddiken..

Det er også nødvendig å vaske løken for å eliminere eventuelle bakterier eller bakterier. Så fortsetter vi som følger:

  • Skjær 3 løkringer og la dem trekke i beholderen som inneholder den hvite eddiken. De bør suge i minst en morgen eller ettermiddag..
  • Etter denne tiden, må du fukte bomullen med blandingen og stryke området der kornene er.
  • deretter, pakk føttene med plastfilmen. Ta deretter på sokker for å forhindre at plastfolie beveger seg eller at blandingen får flekker på klærne.

Bruk helst denne blandingen om natten for å sove. Jo lenger kornene er i kontakt med denne medisinen, desto bedre blir resultatene..

Hva du skal gjøre videre?

Neste morgen, når vi står opp, bør vi vaske føttene med såpe og vann. Det er også bra å bruke pimpsten til å skrape maisene forsiktig. Disse vil være myke, og det vil være lett å forlate den myke foten.

Hvis kornene våre er for dype eller for harde, vil de neppe bli eliminert så raskt. Derfor vil det være nødvendig å utføre hele prosessen igjen til de ønskede resultatene er oppnådd..

Hvis det er nyere kallus, bør vi bruke denne medisinen minst en eller to ganger i måneden.. Dermed er det mulig å forhindre at kornene blir dårligere.

Les denne artikkelen: Lær hvordan du behandler sopp med hjemmemiddel

En medisin som forhindrer sopp

I tillegg til å forhindre korn, er løk og hvit eddik viktig for å forhindre fot- og neglesopp. Dette er viktig hvis vi vil gå til bassenget eller treningsstudioet, og hvis vi noen ganger glemmer å bruke tøfler når vi dusjer på disse områdene.

I stedet for å velge et industrialisert produkt, vi kan benytte oss av disse to ingrediensene vi alle har hjemme, og det innebærer en lavere kostnad for lommen vår.

Det beste av alt er at forberedelsen av dette middelet for føttekornene, som vi har sett, er veldig enkelt..

Hvis vi har kallus som er veldig vanskelige å fjerne, trenger vi medisinen vi forbereder oss til å bruke oftere.. Det anbefales å bruke dette hjemmemiddelet minst to ganger i uken..

Hva bruker du vanligvis for å fjerne korn? Vi anbefaler at du prøver dette naturlige middelet, men du må være utholdende for å få resultater..

I minst en måned, prøv å bruke denne behandlingen så ofte du trenger, avhengig av føttenes tilstand. Du vil se hvordan det forbedres: du vil ha mye mykere og vakre føtter.

Sopp i føttene? Kjenn 3 rettsmidler for å eliminere dem permanent



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.