Hva skjer med hjernen når vi sover?

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 4421
  • 601

I følge studier utført og publisert av Autonome universitetet i Mexico (UNAM), Sammen med Sleep Disorders Clinic lider én av tre mennesker over hele verden av søvnforstyrrelser. I dag skal vi snakke om hva som skjer med hjernen når vi sover.

Disse episodene har blitt et folkehelseproblem som over tid kan føre til funksjonshemming..

Tross alt, under daglige gjøremål og arbeid, er det mulig for pasienten å ha svakhet og vanskeligheter med å utføre daglige gjøremål, inkludert med tanke på deres sosiale liv..

Av denne grunn vil vi i dag forklare hva som kan skje med kroppen vår når vi sover.

Oppdag: Hvorfor sover jeg så dårlig? Bedre sovende ideer og stillinger

Søvn er veldig viktig for hjernen!

Hjernen fortsetter å jobbe mens vi sover

Forskning utført kl University of Chicago bekreftet og forklart at nevroner aktiveres i full synkronisering i noen sekunder for å behandle all informasjonen vi samler inn i løpet av dagen.

Hjernen når vi sover: den tar vare på seg selv

I følge noen publikasjoner av Journal of Neuroscience, mens de sover, øker cellene med ansvar for å danne myelin deres produksjon, og dermed hjernereparasjon blir lettere.

Hjernen når vi sover: den avgifter seg selv

Noen forskere fra University of Rochester hevder at mens vi sover legger hjernen alle mekanismene som rydde opp skadelig avfall som samler seg på dagtid for å fungere.

Mekanismen som aktiveres når vi sover kalles lymfesystemet; Dette skjer slik at beta-amidaloider fjernes fra regionen.

Hjernen når vi sover: den husker det

Noe forskning utført av University of California (UCLA) demonstrert at når vi sover, aktiveres de samme hjerneområdene som er ansvarlige for minner.

Les også: 6 hjernehelse-fiender du bør eliminere i dag

Forskningen gjennomførte en uttømmende måling, hovedsakelig i tre hjerneområder, kalt hippocampus, entorhinal cortex og neocortex..

Hjernen når vi sover: den lærer

Noen publikasjoner laget av Journal of Neuroscience viste at mens vi sov, hjernen forstår og assimilerer, konsoliderer informasjon og læring av alle motoriske aktiviteter.

Fordeler med utseendet

Når vi ikke får nok søvn, synker leptinnivået merkbart og ghrelinnivået øker. Det første hormonet hemmer appetitten, og det siste har funksjonen til å stimulere appetitten..

Derfor er det veldig viktig og absolutt nødvendig å ha en sunn søvn som gir en god hvile, som vil gi oss trivsel og bedre livskvalitet..

Oppdag fordelene ved hjernen ved å lese om natten



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.