Bruken av aloe vera i kampen mot forstoppelse

  • Peter Douglas
  • 0
  • 1384
  • 306

Aloe Vera er en mørkegrønn plante som har et mørkt utseende og har en klar gel, brukt som balsam til forskjellige formål. Disse inkluderer brannskader, hudsår og forstoppelse.

Aloe Vera i kampen mot forstoppelse

Forstoppelse er noe som plager oss mye og oppstår når avføring bruker mye tid i tykktarmen, gjør fordøyelsen veldig treg og forårsaker mange sykdommer.

Disse inkluderer: opphold i flere dager uten avføring, magesmerter, kolitt, kvalme, blant andre.

Noen faktorer som stress, utilstrekkelig væskeinntak, mangel på kostfiber, overforbruk av avføringsmidler eller legemidler, hormonelle forandringer og vaner, forårsaker denne sykdommen..

For disse tilfellene er aloe vera et middel som gjelder denne tilstanden., fordi den har avføringsegenskaper som hjelper til med å tømme tarmen naturlig, ifølge vitenskapelige studier..

Les også: Hvordan kurere forstoppelse uten konvensjonelle avføringsmidler

forberedelse

For å tilberede medisinen, skyll først planten med kaldt vann. Skjær den deretter i to og bli kvitt de tornete delene.

Trekk ut den klare gelen som inneholder avføringsegenskaper og legg i en blender.

Gelen skal behandles når den trekkes ut, for når den kommer i kontakt med luft, har den en tendens til å herde raskt..

Hvis vi ønsker å forbedre smaken, kan vi tilsette litt sitrussaft i blenderen: sitron, grapefrukt eller appelsin..

Oppdag: Hvordan lage et sitrusmiddel for å øke forsvaret

Oppbevares godt i kjøleskap i en uke for å holde egenskaper intakte. Imidlertid er preparatet mer konsentrert i løpet av de første 2 eller 3 dagene..

Hvordan ta aloe for å bekjempe forstoppelse?

Drikk to eller tre porsjoner aloe juice hver dag, gjerne fastende, slik at saften ikke blandes med fersk konsumert mat eller drikke..

Ta to ss av blandingen med et glass vann eller, hvis du foretrekker det, med et glass fruktjuice..

Avhengig av saken, Hvis forstoppelse er kronisk, kan aloe vera konsumeres daglig, ofte daglig, men uten misbruk, da alt overflødig har bivirkninger..

Det er verdt å nevne at dette legemidlet ikke anbefales for gravide, personer med diabetes eller skjoldbrusk- eller nyresykdom.. I disse tilfellene velger du å opprettholde et kosthold rikt på fiber og vitaminer..

Anbefalinger for å bekjempe forstoppelse

Når du presenterer symptomene dine, inkludert smerter i gass og mage, er det av største viktighet at du oppsøker lege eller en spesialist for å gjennomgå saken og diagnosen på riktig måte..

I tillegg er det viktig å drikke mye vann og endre livsstil, endre spisevaner og inkludere fiber i kostholdet. Fiber er avgjørende for fordøyelsen. Vi bør også utføre øvelser regelmessig..

Husk

Aloe Vera er en plante med en rekke egenskaper som er gunstige for helsen vår.. Som vi nevnte før, er det fordøyelseskanal, hjelper til med å rense tykktarmen og regulere magenes funksjon..

Hvis du opplever reaksjoner som diaré eller kramper, må du slutte å drikke i minst 3 dager og fortsette etterpå., i små doser 3 ganger om dagen før hvert måltid eller etter å ha spist mye.

Aloe Vera og honningmiddel mot magesekken



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.