Fordelene med vannmelon

  • Henry Lester
  • 0
  • 4708
  • 982

Vannmelonen, eller Citrullus vulgaris, Det er en av favoritt fruktene om sommeren. Den rødlig rosa fargen, den søte smaken, den forfriskende følelsen som den gir sammen med sin høye fuktighetsgivende kraft, gjør den til en ideell mat for varmt klima. Vet her fordelene med vannmelon.

I sin dyrking akkumulerer vannmelon en stor mengde vann, så det er viktig at vi sørger for at vannet er rent og gjødsel som brukes er organisk..

Noen produsenter velger å vanne frukten med vann av tvilsom opprinnelse, i hvilket tilfelle forbruket av denne vannmelonen vil være dobbelt skadelig..

Les også: Deilig vannmelonsaft for å eliminere bensin og tømme buken

Best med vannmelon

Denne vannige frukten som hjelper oss med å slukke tørsten, har også store fordeler for sirkulasjon, forbedrer hevelsesproblemer i hender og føtter kraftig.

Dette er imidlertid bare en av fordelene med vannmelon; hun Den inneholder også 90% vann, noe som gjør det til et naturlig vanndrivende middel som hjelper til med å rense kroppen.. Det er ideelt for de med nyreproblemer eller blære svakhet..

I tillegg til den store mengden vann den tilbyr oss, har resten av sammensetningen en høy prosentandel av fibre, som er nyttige for å forbedre tarmrensingen, samarbeider om deponering av giftig avfall.

Ideell for slanking

Til tross for den søte smaken og den høye hydratiseringshastigheten den tilbyr, slukker vannmelon oss uten å legge overflødig kalorier til kroppen..

Oppdag: 5 vanligste fuktighetsgivende feil

Dette gjør det inkludert i mange av de foreslåtte vekttap diettene og til og med sunne dietter for å adressere noen av de nevnte sykdommene..

Til tross for den søte smaken, som vi sa, Vannmelon er ikke kalori (20 kalorier per 100 gram), og inneholder mange vitaminer og mineraler, blant dem skiller seg ut kalium i høye prosenter.

Dette siste elementet gjør vannmelon ideell til en frokost eller en ettermiddagsnacks, og senker kaloriinntaket i dietter og favoriserer vekttap..

Viktige aktive ingredienser og fordelene med vannmelon

Vannmelon er sammensatt av lykopen, en kraftig antioksidant, Det samme er til stede i tomater og forskjellige andre frukt og grønnsaker, noe som er veldig gunstig for kroppen, noe som hjelper til med å øke immunforsvaret mot kreft, astma, osteoporotiske problemer og leddgikt..

dessuten, Vannmelonskorpen, spesielt den hvite delen, har citrulline, som er noe mer enn en aktiv ingrediens med effekter som forbedrer viriliteten.

Når den først er tilstede i kroppen, blir Citrulline til arginin, en aminosyre som favoriserer sirkulasjonssystemet ved å øke veggenes og arteries elastisitet..

Daglig vannmelonforbruk gir kroppen vår en sunn hjerteeffekt. Men det er praktisk å konsumere det lenge etter måltider og hviletimer, slik at det er mer fordøyelseskanal.

Ved å blande den med annen mat og visse mengder vannaktig frukt, gjør vi fordøyelsen og hvile vanskelig, så det beste du må gjøre er å spise den mellom måltidene..

6 bruk av vannmelonskorpe




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.