De beste naturlige cellulittbehandlingene

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1797
  • 5

Cellulitter er et problem som rammer mange kvinner. kilder peke på problemer eller ubalanser i bindevev og kroppsfett som ansvarlig for utseendet på cellulitt-hulder, men det er også mange teorier om det. Se nedenfor for de beste naturlige cellulittbehandlingene.

Hormoner, kosthold, livsstil og genetikk spiller en rolle i utseendet til cellulitter, men de er ikke absolutte. Problemet rammer ikke bare tynne kvinner, men også overvektige kvinner. Det er mulig å prøve forskjellige naturlige behandlinger for å utrydde eller i det minste redusere cellulitter..

Hjemmebehandling kan utføres med enkel og billig praksis. Det er enkle naturlige midler for å bekjempe cellulitter, hvorav noen er urtemedisiner. Terapeuter anbefaler vanligvis å konsultere lege før de utfører naturlige cellulittbehandlinger..

Naturlige behandlinger mot cellulitter

Eple cider eddik mot cellulitter

Kort sagt, det er et av de beste hjemmemidlene mot cellulitter. Ernæringssammensetninger av eplecidereddik bidrar til å redusere utseendet på problemet. Faktisk, ogØstrogen og progesteron er de to kvinnelige hormonene som er ansvarlige for dannelse av fett som produserer cellulitter hos de fleste kvinner.. Dette kan derfor reduseres med denne løsningen. Metoden for å tilberede eplecidereddik som behandling for cellulitter er som følger:

  1. Bland to spiseskjeer eplecidereddik i 240 ml vann i et glass.
  2. Tilsett en liten mengde honning for å søte.
  3. Drikk hver morgen for å eliminere cellulitter.

Eple cider eddik kan også brukes som en aktuell cellulittbehandling.. Så du kan følge disse trinnene:

  1. Bland en del av den beste massasjekremen eller oljen du velger, med tre deler eplecidereddik..
  2. Spre den resulterende løsningen forsiktig over områdene med cellulitter to ganger daglig, hver dag..
  3. Massér stedet konstant med eplecidereddik.

For at disse naturlige cellulittbehandlingene skal fungere, må de kombineres med trening. Akkurat som med et balansert kosthold.

Les også: 7 matvarer som skal unngås i bekjempelse av cellulitter

Tørrbørsting

Et av de beste hjemmemidlene mot cellulitter er å forbedre blodsirkulasjonen i huden. Derfor Tørrbørsting er en av de anbefalte hjemmemetodene. Å børste huden tørr hver dag hjelper deg med å fjerne overflødig væske og giftstoffene den inneholder. Giftstoffer er først og fremst en av årsakene til cellulitter..

Kaffe og sukker skrubber

De fleste naturlige cellulittbehandlinger bruker enkle kombinasjoner av veldig rimelige ting. For eksempel: ogHjemmelaget kaffe og sukkerfolier øker fettmetabolismen i kroppen og eliminerer dermed overflødig væske i hudvevet. Her er noen tips:

  1. Bland en halv kopp malt kaffe med en kvart kopp brunt sukker.
  2. Blandingen vil være peeling som skal brukes som et hjemmemiddel mot cellulitter..
  3. Bruk kratt på områder med cellulitter, med sirkulære bevegelser..
  4. Du kan bruke olivenolje på steder.
  5. Skyll deretter skrubben i dusjen.

Endringer blir imidlertid lagt merke til etter flere ukers kontinuerlig bruk..

Les også: Skrubba kokosnøtt- og mandelmel: en kviseløsning

Gelatinen

Gelatin og cellulitter er ofte relatert. Så for å bli kvitt cellulitter naturlig og hjemme, bør du vurdere gelatinmat eller ta den med i kostholdet ditt. dessuten, mMange bruker gelatin for å gå ned i vekt. Faktisk er god ernæring, sammen med trening og vekttap, en av de beste måtene å eliminere hudcellulitt på.. 

Lite er kjent om gelatins evne til å forbedre bindevevets helse. men, sAminosyrene danner de grunnleggende komponentene i dette vevet. I tillegg til å regulere vekt.

Gelatin er et godt middel mot cellulitter og bør tilsettes i kostholdet..

Cellulittvaner



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.