Kraftig drikke for å rense kroppen din fullstendig

  • Henry Lester
  • 0
  • 1556
  • 68

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan tilberede en potent drikke for å rense kroppen din fullstendig.!

For god helse og riktig funksjon av livsviktige organer er det veldig viktig å opprettholde en sunn livsstil som inkluderer god ernæring, trening og andre sunne vaner..

Dessverre er mange mennesker ikke klar over dette og er ikke klar over at dårlig kosthold, stillesittende livsstil, dårlige vaner og forurensning, blant andre faktorer, akkumulerer giftstoffer i kroppen. Litt etter litt blir kroppen syk og forhindrer at organene fungerer ordentlig.

Når kroppen vår akkumulerer giftstoffer, svekkes immunforsvaret og gjør oss mer utsatt for sykdom. I tillegg er det mange av de vitale organene som ikke fungerer som de skal, og vi kan utvikle kroniske sykdommer som er vanskelige å behandle..

Dårlige vaner fører til at kroppen vår akkumulerer giftstoffer. Derfor bør vi være mer bevisste på viktigheten av å ta i bruk sunnere livsstil..

Her vil vi dele en kraftig rensedrikke som vil gi kroppen din det nødvendige løftet for å eliminere alt avfallet den ikke trenger så raskt som mulig.

Hva er denne potente drikken??

Denne rensende drikken kombinerer egenskapene til matvarer som sitron, agurk og mynteblader for å stimulere kroppen i stand til avgifte kroppen og spesielt rensende organer som lever, nyrer, lunger og tarmer.

Sitronfordeler

Sitron er kjent som en av de beste allierte for å avgifte kroppen. Det forbedrer helsen takket være det høye C-innholdet og andre viktige antioksidanter..

Sitronsyren til denne frukten forbedrer funksjonen til enzymet som stimulerer leveren og hjelper til med avgiftning av kroppen. I tillegg inneholder den bioflavonoider, pektin og limonen, som øker immunforsvarets funksjon og hjelper til med å forhindre sykdom.

Sitron hjelper også med å forbedre fordøyelsen., stimulerer eliminering av tungmetaller fra kroppen, kjemper mot frie radikaler, stimulerer leveren til å produsere galle, eliminerer giftstoffer i fordøyelseskanalen og hjelper til med å forhindre forstoppelse.

Denne naturlige ingrediensen hjelper til og med med å balansere kroppens pH., da det eliminerer overflødig surhet og hjelper til å alkalisere blodet for å forhindre sykdom.

Se også: Hvordan tilberede vann med jordbær og sitron for å avgifte kroppen din

Agurk fordeler

Agurk er en grønnsak med høyt vanninnhold og en veldig liten mengde kalorier. Det er en vanndrivende mat som hjelper til med å skylle ut giftstoffer fra kroppen, samt redusere væskeretensjon..

Den inneholder viktige mengder kalium, et essensielt mineral for å balansere kroppssalter. I tillegg inneholder agurken fremdeles  fiber, som bidrar til bedre fordøyelse og forhindrer forstoppelse.

  • Denne grønnsaken inneholder en betydelig mengde fyto-næringsstoffer som kan utnyttes av kroppen..
  • Inneholder også flavonoider som quercetin, apigenin, luteolin og kaempferol.
  • Det er betennelsesdempende og hemoragisk..
  • Inneholder vitamin K og vitamin C, er antioksidant og bidrar til god helse og kropp og hud.

For sitt høye vann- og fiberinnhold, agurk er en ideell ingrediens for å avgifte kroppen. Det favoriserer også avfallshåndtering og bekjemper fri radikal handling for å forhindre mange sykdommer..

Fordelene med mynteblader

Mynteblader vil utfylle denne potente rensedrikken. Gi betydelige mengder kalium, kalsium, folsyre og vitamin A med antioksidantvirkning..

I tillegg stimulerer det fordøyelsen og hjelper til med å bekjempe plagsomme magesykdommer som gass, flatulens, surhet og kvalme..

Les også: Hvordan rense kroppen med kameraten

Hvordan tilberede denne potente rensedrikken?

Når vi har avklart fordelene med ingrediensene som brukes i denne oppskriften for å rense kroppen, følger du bare steg for steg for å tilberede det raskt..

Ikke bare vil denne drikken muliggjøre eliminering av giftstoffer fra kroppen, den kan også hjelper deg å gå ned i vekt og få en større følelse av generell velvære.

ingredienser

  • 2 liter vann
  • 1 sitron
  • 1 fersk agurk
  • 10 mynteblader

Hvordan forberede

  • Vask først agurken og sitronen og skjær dem i skiver.
  • Legg dem deretter i en krukke og tilsett myntebladene.
  • Tilsett deretter 2 liter varmt vann over ingrediensene og kjøles i blandingen..

Ideelt sett kan du ta denne potente drikken to ganger om dagen til kroppen din er ferdig med avgiftningsprosessen.. Det anbefales å følge behandlingen i 15 dager og gjenta den annenhver måned..

For best resultat er det viktig å eliminere raffinert fett, sukker, meieriprodukter og mel i løpet av kroppens renseperiode..

Slik klargjør du 5 medisinske teer for å tømme tykktarmen naturlig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.