Hva er fordelene med øl for helsen din?

  • Henry Lester
  • 0
  • 4115
  • 126

Mange liker å ta en kald øl på varme dager med noen venner. Imidlertid vet disse menneskene ofte ikke engang om de mange helsemessige fordelene ved øl..

På den annen side er det også de som ser øl som en alkoholholdig drikk som alle andre.

Disse menneskene kan overse helseegenskapene og fordelene ved denne drikken..

Øl har et høyere protein- og vitamin B-innhold enn vin. Antioksidantnivåene er like, men i tillegg har denne drinken humle.

Denne planten er en kilde til flavonoider og inneholder noen mineraler som hjelper visse prosesser i stoffskiftet..

Hvis du vil vite mer, kan du lese videre og finne ut hvordan denne drikken kan være gunstig for helsen din..

sikkert, vil du ha en kald krus.

Anticancer egenskaper

Xanthohumol er en flavonoidforbindelse som finnes i humle.. Denne forbindelsen spiller en grunnleggende forebyggende rolle på det kjemiske nivået. når det gjelder å forebygge kreft.

Øl er også en viktig kilde til polyfenoler på grunn av kornene som griper inn i gjæringen av denne drikken. På grunn av alt dette er det like effektivt i å forhindre kreft som rødvin..

Husk å lese: Hvordan rødvin kan hjelpe oss med å forhindre kreft?

Forebygger hjerte- og karsykdommer

Takket være vitamin B6 beskytter øl hjertet ditt mot sykdom, da det forhindrer at homocystein samler seg. Dette er en aminosyre som menneskekroppen produserer som skader arteriene..

Øl gjør også konsistensen av blodet ditt litt tynnere. Det er derfor, forhindrer dannelse av blodpropp som kan blokkere arteriene dine og forårsake eller forverre hjerteproblemer.

Å drikke øl moderat reduserer også risikoen for å lide betennelse fra åreforkalkning, samt at plakkopphopning i blodårene og arterieveggene..

Øker bentettheten din.

Forbruk av denne drinken reduserer risikoen for at du blir utsatt for brudd. Dette betyr at du kan unngå eller utsette komplikasjoner som osteoporose. eller degenerasjonen som kommer gjennom årene.

Dette er gode nyheter hvis familien har en historie med disse problemene..

Forhindrer anemi

For å være en god kilde til vitamin B12 og folsyre, øl unngår mangelen og er derfor gunstig når det gjelder å forhindre anemi.

Vitamin B12 er også viktig for å opprettholde en persons normale vekst, godt minne og konsentrasjon..

Forhindrer for tidlig aldring

Øl potenserer effekten av vitamin E.

Siden dette vitaminet er en viktig antioksidant for kroppens utseende, vil det fungere bedre og ha positive effekter på huden din, og redusere aldringens virkning..

Reduserer risikoen for gallestein

Å drikke en moderat mengde øl påvirker kroppens kolesterolnivå regelmessig på en positiv måte..

Dette reduserer konsentrasjonen av galle i kroppen din og reduserer risikoen for å utvikle gallestein.

Forebygger demens og koronar hjertesykdom

Øl vil ikke bare hjelpe deg med å kontrollere dårlig kolesterolnivå (LDL) i blodet mye bedre, men det kan øke kroppens gode kolesterol (HDL) med 10% til 20%.

Dette reduserer risikoen for helseproblemer som demens og hjerte- og karsykdommer..

Reduserer nyrestein

Ølet har en høyt kalium- og lavt natriuminnhold og rik på magnesium. Alt dette kombineres med en lavere risiko for nyrestein..

På den annen side blir silisiumet som finnes i øl også lett absorbert, noe som gir en beskyttende effekt mot osteoporose..

Det er en god vanndrivende middel

Gjerne en gang, med bare et par øl, begynte du å føle et konstant behov for å gå på do..

Dette er fordi øl er et veldig effektivt vanndrivende middel bidrar til å eliminere giftstoffer lettere og avfall kroppen din ikke trenger gjennom urin.

Reduserer stress

Som mange andre alkoholholdige drikker, kan øl også ha en avslappende effekt som i stor grad vil redusere stressnivået. Hun til og med kan gjøre det lettere for deg å sovne.

Renser tarmkanalen

I tillegg til alt vi nevnte, øl er en utmerket kilde til løselig fiber.

De fremmer den generelle helsen til kroppen din, noe som selvfølgelig inkluderer fordeler for hjertet ditt og hjelper med å holde fordøyelseskanalen ren..

Vil du vite mer? Les: Hvordan regulere tarmfloraen naturlig

Moderasjon er hemmeligheten bak øl

Dette er bare noen av fordelene øldrikking kan gi helsen din.. Det er viktig å forstå at det ikke handler om å drikke gallon og liter øl daglig..

Hvis du drikker denne drikken med måte, vil du ikke innta unødvendige kalorier, noe som kan være upraktisk for helsen din..

Fordi det er en alkoholholdig drikk, kan det føre til en avhengighet hvis den konsumeres i store mengder, og det er derfor vi bør drikke det med måte.

Oppskrifter for å lage alkoholfri slag



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.