Vil du aktivere hårveksten på nytt? Prøv disse 7 naturlige oljene

  • David Cobb
  • 0
  • 4822
  • 1166

Flere og flere kvinner tør å bruke grønn kosmetikk som en del av sine skjønnhetsrutiner for å ta vare på huden og håret. Vil du aktivere hårveksten på nytt? Møt disse 7 naturlige oljene.

Det har blitt vist at resultatene noen ganger er bedre og har fordelen av at de ikke har uheldige effekter og er veldig økonomiske..

Når det gjelder hårpleie, er det mange naturlige produkter som kan bidra til å forbedre hårkvaliteten ved å takle problemer som hårtap og tørrhet..

Les også: Hårpleie før sengetid

Du finner flere essensielle oljer som på grunn av fuktighetsgivende og gjenopprettende egenskaper er perfekte for å stimulere sunn hårvekst og gi en spektakulær glans..

For alle de som føler at de har hårproblemer som hindrer den sunne veksten av håret, vil vi i dag avsløre hvilke oljer som hjelper til med å reaktivere denne prosessen for å oppnå langt og rikelig hår. Kjenner dem!

1. Olivenolje for å aktivere hårveksten på nytt

Olivenolje er en av de beste matvarene som kan inkluderes i maten for å forbedre helsen. Den består av essensielle fettsyrer og en stor mengde antioksidanter som hjelper til med å stoppe oksidativ skade..

Applikasjonen til hår hjelper til med å blokkere et hormon som kalles dihydrotestosteron (DHT), som er ansvarlig for å redusere størrelsen på hårsekkene og forårsake skallethet..

Og dessuten, regelmessig bruk av olivenolje aktiverer sirkulasjonen og Gir næring til hodebunnen for å styrke alt håret.

Se også:  10 fantastiske fordeler med ekstra jomfruolivenolje

2. Ricinusolje for å aktivere hårveksten på nytt

En av de mest kjente bruksområdene av ricinusolje Det er som naturlig avføringsmiddel. Imidlertid har det i noen tid fått berømmelse som en behandling for å øke hår- og øyenvippeveksten..

Det høye innholdet av ricinolsyre, et sterkt antibakterielt og soppdrepende middel, beskytter hår og hodebunn mot bakterier og sopp som produserer infeksjoner.

Den inneholder også omega 9-fettsyrer som fungerer som fuktighetsgivende midler som nærer og styrker håret, og gir tykkelse og glans..

3. Rosmarinolje for å reaktivere hårveksten

Dette produktet er oppnådd fra destillasjonen av rosmarin urten, som tilhører myntefamilien..

I tillegg til å ha flere helserelaterte bruksområder, har rosmarinolje også blitt en av hårets helse store allierte takket være dens evne til å utvide blodkar og stimulere celledeling..

Den hyppige bruken stimulerer hårsekkene og favoriserer den sunne veksten av nytt hår. Det er også bra å stoppe overdreven fall og forhindre at hårbankene tidlig vises..

Inneholder desinfiserende midler som forhindrer spredning av bakterier og andre skadelige organismer som påvirker hårets helse..

4. Avokadoolje for å reaktivere hårveksten

En av de mest populære fruktene for hårpleie og vekst er avokado. Denne grønnfargede frukten inneholder essensielle fettsyrer, proteiner og vitaminer som styrker hårrøttene for å bremse den..

Den essensielle oljen har viktige egenskaper for å fremme sunn hårvekst og gjenopprette sunne hårceller. hodebunn.

I tillegg er det betydelige innholdet av vitamin E, en kraftig antioksidant., forbedrer blodstrømmen til folliklene og hodebunnen.

5. Kokosnøttolje for å reaktivere hårveksten

Dette er en av de eldste og mest kjente naturlige oljene for hårpleie og ernæring..

Det er sammensatt av triglyserider med middels kjede som lett trenger gjennom cellemembranen for å nå innsiden av hodebunnen..

Takket være det, kokosnøttolje kan bidra til å forhindre tap av protein og næringsstoffer, og erstatte naturlig hårfett tapt på grunn av eksponering for eksterne giftstoffer og kjemikalier.

Den beste måten å bruke den på er gjennom en aktuell massasje, helst hver natt før sengetid..

6. Linolje for å aktivere hårveksten på nytt

Linfrø er en av de største vegetabilske kildene til omega 3-fettsyrer og helsefremmende antioksidantforbindelser som kan utnyttes for skjønnhet..

Regelmessig inntak av oljen din i kostholdet er en effektiv måte å gi næringsstoffer til håret ditt innenfra. Men det kan også påføres direkte gjennom en hodebunnsmassasje.

7. Timianolje for å reaktivere hårveksten

Skjønt lite kjent, Timianolje er et veldig godt produkt for å oppnå rikelig hår og forbedre kvaliteten..

Den er rik på næringsstoffer som styrker håret fra roten og forhindrer også vanlige problemer som flass og hårtap..

Egenskaper og fordeler med timian



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.