Effektive midler mot leddsmerter

  • Henry Lester
  • 0
  • 2173
  • 220

Ledsmerter kan ha mange årsaker, fra tungt arbeid til plutselig bevegelse, dårlig kosthold eller tilstedeværelsen av sykdommer som leddgikt..

Feil trening og alder er også noen av de viktigste årsakene..

I denne artikkelen tar vi sikte på å dele effektive medisinresepter for denne intense smerter som vanligvis ikke tillater oss å opprettholde våre daglige aktiviteter normalt..

Merk at disse behandlingene er for milde eller sporadiske smerter, ikke for kroniske eller alvorlige tilstander som leddgikt eller leddgikt..

Hvis du for eksempel bruker en hel dag på å løfte, falle på gaten eller skrive mye og leddene dine begynner å gjøre vondt, ikke kast bort tiden din, prøv disse oppskriftene, da de er ideelle for disse situasjonene..

Hvis ikke, bør du oppsøke lege for en mer betimelig og effektiv behandling..

Det er sant det, Med disse hjemmelagde oppskriftene vil det være mulig å forbedre milde forhold, lindre smerter og hjelpe i arbeidet med “tradisjonelle” midler..

Naturlige oppskrifter for leddsmerter

  • Varme applikasjon: Dette er en av de mest effektive "rettsmidlene" når det gjelder å bekjempe leddsmerter. Det er mulig å bruke en termisk pute, en varmtvannspose eller en fjærfe i det skadelige området. Noen mennesker velger å suge føttene eller hendene, for eksempel i varmt vann med avslappende salter..
  • Kald applikasjon: I dette tilfellet bør vi gjøre denne typen komprimering når leddene er betent. For dette tilfellet er tidligere behandling ikke tilrådelig. Bruk ispakker eller frossen mat. Sørg for å dekke til med en klut eller et håndkle før du påfører det på huden slik at det ikke brenner seg.

Oppdag: Hvordan lage fleksible gelkomprimerer, og hvorfor det er bra å ha dem

  • Forbruk fersk ananas: Dette er en av matvarene som kan bidra til å redusere leddsmerter. Dette er fordi det inneholder et enzym, bromelain, som er i stand til å redusere betennelse.. Ananas må være frisk, aldri hermetisert, ellers mister den egenskapene. Det bør konsumeres rått, verken tilberedt eller kokt, da det også mister fordelaktige egenskaper..
  • Forbruk linfrø: Linfrø er et veldig effektivt middel mot leddsmerter. Lin (eller linfrø) tilbyr en stor mengde omega 3-fettsyrer, som er gunstige for helsen..
  • Ta en brennesleinfusjon: Denne planten har et sviende stoff som fungerer som en naturlig beskyttelse og er effektiv for å redusere ubehag i ledd. I tillegg til å ha en brennesle-te (koke litt av planten), kan du bruke den eksternt eller lokalt, bare i det området som gjør vondt, som en grøt, slik at saften hjelper til med å komme seg..

Les også: Hvordan bruke brennesle og få mest mulig ut av egenskapene

Flere rettsmidler ...

  • Drikk bjørnebærjuice: Denne juicen vil være nyttig for å lindre smerter på grunn av sine fantastiske naturlige betennelsesdempende egenskaper. Frukt har blitt brukt siden antikken til å behandle alle typer betennelser..

  • Smak ingefærte: Det er veldig effektivt hvis det konsumeres daglig, fordi ingefær som bjørnebær er betennelsesdempende, så vel som en kraftig smertestillende middel og blodsirkulasjonsbalanser. Lag te med en liten skive ingefær til hver kopp varmt vann. Hvis du vil, tilsett sitron eller honning.
  • Ta en gurkemeieinfusjon: helst med varmt vann. Dette gule krydderet har blitt brukt i århundrer i tradisjonell indisk medisin for å behandle milde smerter og betennelser. For å tilberede infusjonen, bland en teskje gurkemeiepulver til en kopp varmt vann. Drikk tre ganger om dagen for smertekontroll.
  • Forbruk Apple Cider Eddik: Den inneholder mange mineraler (kalium, kalsium, fosfor, magnesium), som er nyttige for å holde leddene sunne. Drikk tre teskjeer av denne eddik daglig i et glass vann før hvert måltid. Det vil også være nyttig for å hjelpe kroppen din med å absorbere næringsstoffer bedre fra maten..
  • Påfør eplecidereddik: I tillegg til sine "mineraliserende" krefter, kan eplecidereddik brukes eksternt. Bare varme en kopp eplecidereddik og påfør den i de såre regionene. Det er også mulig å varme opp 6 kopper vann til en kopp eddik og dyppe leddene i en beholder som inneholder denne løsningen, da varmen vil bidra til å forbedre rammen..

Frukt for å lindre leddsmerter

I tillegg til rettsmidlene nevnt over, er det bevist at frukt er utmerkede allierte når du behandler leddsmerter, spesielt når det er betennelse..

Blant de mest effektive fruktene kan vi nevne tomater, på grunn av det høye antioksidantinnholdet, men hovedsakelig på grunn av det lykopeninnholdet..

Det anbefales å legge det til vårt daglige kosthold, spesielt når vi opplever slike smerter..

En annen naturlig betennelsesdempende er blåbær. Denne fantastiske og deilige frukten kan spises på mange måter: i juice, salater, frokost, med havregryn, yoghurt eller bare alene, i vitaminer, desserter, etc..

Den har en lav kaloriinnhold, mange antioksidanter og C-vitamin.

I listen over de beste matvarene for å behandle leddsmerter kan vi også inkludere kirsebær, plomme, bringebær, fersken og eple..

Hvis du følger nøye med, vil du oppdage at det disse fruktene har til felles er fargen rød.

Og hva betyr det? At de inneholder lignende forbindelser som bidrar til å redusere smertelindrende antiinflammatoriske stoffer.

Ved å holde det naturlige kostholdet, som anbefales for å behandle leddsmerter, bør vi ikke glemme noen grønnsaker som kan være til stor hjelp..

De med mest antioksidanter er: løk, grønnkål, spinat, asparges, rødbeter, paprika og squash..

Unngå mat som kan gjøre tilstanden verre. Noen av dem er: pasta, hvitt brød, raffinert mel, soya, meieriprodukter, glutenprodukter og bearbeidet mat eller med mange kjemiske tilsetningsstoffer..

5 Problemer med hofteledd




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.