Spider Vein Remedies

  • Richard Robertson
  • 0
  • 1005
  • 21

Edderkopp årer i bena er disse små blodkarene som vises på huden vår som lilla eller blålige grener..

De er ukomfortable, svi og gir oss problemer når vi vil vise frem beina. Det er mennesker som tyr til kirurgi, men det er noen naturlige midler som kan bidra til å senke forekomsten..

Hvordan lindre forekomsten av edderkoppårer i bena?

De vises på anklene, leggene og lårene. Generelt skyldes utseendet tre faktorer: genetisk arv, dårlig sirkulasjon eller uriktige livsstilsvaner (dårlig kosthold, fysisk inaktivitet osv.).

Det er sant at noen ganger kan vi ha åreknuter og også disse edderkoppårene, men det er vanlig at vi lider av disse i utgangspunktet. Hvis dette er saken din, er det verdt å begynne å ta skritt for å stoppe fremgangen din.

Oppdag: 4 urtemedisiner som hjelper med å redusere åreknuter og edderkopper

1. Kalde bad for å unngå edderkoppårer i bena

Det er veldig effektivt om morgenen. Når du står opp og tar dusjen din, tar du cirka 5 minutter å sprute kaldt vann på beina. Du kan til og med fukte et håndkle med isvann og vikle beina rundt dem..

Dette vil lindre betennelse i edderkopp årer og også bidra til å tone sirkulasjon og starte morgenen med en hyggelig følelse av lettelse.. Vi anbefaler for hver dag.

Les også: 7 fordeler med kaldtvannsbad hver morgen

2. Antioksidanter hjelper til med å bekjempe edderkoppårer i beina.

Vel, vi vet allerede at vi bør starte våre dager med en kald dusj i beina. Hva med om vi fra nå av har en vane å ha en god appelsinjuice hver dag?

utmerket. Antioksidanter er uunnværlige for å forbedre sirkulasjonen vår, oksygenere blodet vårt og forbedre tonen vår.. Sørg for å inkludere sitroner i kostholdet ditt., jordbær, bringebær, tomater, kiwifrukt osv.

3. Sov høyt på bena for å unngå edderkoppårer

Bare ved å plassere en pute for å gjøre beina litt hevet, gjør dette sirkulasjonen lettere og forhindrer edderkoppårer i å vises mer intenst..

4. Eple cider eddikmiddel: Et utmerket toner mot edderkoppårer i bena

Surprise? Eple cider eddik er en utmerket toning og muskelavslappende. Det vil aktivere sirkulasjonen vår på nytt. Hva skal vi gjøre? Det er veldig enkelt. Ta en klut og bløt den med eple cider eddik, gjelder i regionen der edderkoppårene er lokalisert. Hold deg med kluten på plass i 20 minutter. Hvis du gjør det hver dag, vil det lindre utseendet til denne plage..

5. Avokado og rosehip medisin

Rett og slett ideelt. Dette middelet er spesielt egnet for hver gang du er ferdig med barberingen. Det vil hjelpe oss med å berolige og berolige huden vår, og også reaktivere sirkulasjonen og oksygenere oss..

Det er veldig dyre kremer som inneholder de samme elementene, så kanskje din eneste bekymring er å finne eterisk olje fra rosehip..

I det siste er det fasjonabelt, så det vil være enkelt å kjøpe i helsebutikker, og til og med apotek. Det er mye brukt i skjønnhet og oppnår gode resultater for hudrelaterte fag. Kombinert med avokado er den rett og slett flott for edderkoppårer. Husk å søke når du barberer deg.

Hvordan tilberede kremen?

Du trenger halv avokado og 10 dråper rosehip olje. Begynn med å skaffe avokadomassen. Ta hovedsakelig den grønneste delen; den som er knyttet til avokadofrø, da de har de største helbredende egenskapene. Prøv deretter å få en veldig homogen blanding; en passende pasta, slik at du kan bruke den på bena.

Når du er ferdig, kan du spre den gjennom de mest urolige områdene der du vanligvis har edderkoppårer.. Det er viktig at du bruker den nedenfra og opp med svake sirkulære bevegelser mot klokken..

Ikke fjern den raskt; La omtrent 15 minutter for huden å absorbere kremen. Fjern deretter med ferskvann. Beina dine vil se fantastiske ut etter hvert.

Hvordan lage en salve til hvitløk og sitron åreknuter



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.