Avgifte på en uke med juice og buljonger

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 1498
  • 302

Hvis gifte! Det er viktig å rense kroppene våre minst en gang i året, spesielt om høsten og våren..

For å eliminere giftstoffer, forbedre funksjonen til organene våre, forhindre aldring og kroniske sykdommer, balansere vekten og sikre vår trivsel og livskvalitet..

I denne artikkelen skal vi forklare hvordan du gjør en enkel, naturlig detox i en uke.. Og dette vil være mulig takket være fordelene med frukt og grønnsaker som kommer som ingredienser i juice og buljonger vi lærer deg hvordan du lager. Sjekk det ut.

Utarbeide rensende kosthold

For at kroppen vår skal avgifte må vi tilberede dette rensende kostholdet, og vi må være fleksible og tilpasse seg frukt og grønnsaker i sesongen.

Så hvis det er kalde dager, vil vi hovedsakelig velge buljonger som gir oss varme, og tvert imot, hvis det er varme dager, vil vi prioritere forfriskende fruktjuicer..

I tillegg debugging og remineralizing. Så hvis mulig, vil vi prøve å kombinere dem.

Helst tilbereder vi juice selv i blenderen, men hvis vi ikke har en blender, velger vi de naturlige organiske juiceene vi kan finne i helsekostbutikker..

Vi må sørge for at de ikke vil tilsette sukker eller andre stoffer som forstyrrer klareringen.

Hva er en helbredende krise?

Før vi begynner å feilsøke, bør vi vite hva en helbredende krise er.

Når kroppen vår er mettet med giftstoffer (som hos de fleste på grunn av dårlig kosthold, dårlige vaner, blant andre) du må starte en detox.

Derfor har kroppen et sterkt behov for å eliminere giftstoffer, og dette kan i utgangspunktet forårsake ubehag. som hodepine, slimhet, diaré osv..

I tillegg kan det også være symptomer på sykdommer vi har hatt, eller noen vi opplever for øyeblikket.. Dette er normalt, og til og med et tegn på at kroppen fungerer som den skal..

allikevel, Det anbefales alltid at en lege (homeopatiker, ernæringsfysiolog) følger opp, spesielt hvis vi har noen sykdom. Hvis du tar medisiner, bør du også konsultere en spesialist..

Kan interessere deg: En måned detox med sitron, selleri og grønt eple

Avgifte: Første og siste dag av avrusningsprosessen

Siden kostholdet til mange mennesker er usunt og nettopp for å unngå den alvorlige helbredende krisen, vil den første og siste dagen være en tilpasning. Det vil si ganske enkelt vi vil gjøre en innsats for å spise sunt, uten å konsumere noen av følgende produkter:

  • Rødt kjøtt
  • Stekt mat
  • sukkere
  • Brød, godbiter, informasjonskapsler og lignende

Tvert imot vil vi konsumere utelukkende:

  • Tørket frukt salater
  • Vegetabilske supper, gazpachos eller kremer
  • Lett å fordøye grønnsaker: erter eller linser
  • Eple, pære, ananas, papaya eller avokado
  • Brun ris eller mais

Det rensende kostholdet

Det juice- og saftbaserte rensedietten vil derfor bli utført fra den andre dagen til den sjette dagen i uken, dvs. i fem dager; og vil bli gjort som følger:

Det er ikke viktig å bruke alle ingrediensene, men de som passer til vårt land, region osv., Og sesongen vi er i:

  1. på tom mage: to glass varmt vann med halv sitronsaft og en spiseskje linfrø.
  2. Avgifte til frokost: Eplejuice, pære, gulrot, ananas og ingefær. Alle proporsjonale. Et halvt eple, en halv pære, en halv gulrot, to til tre skiver ananas og en skje revet eller malt ingefær. Tre rosiner.
  3. Avgifte ved lunsj: juice av grønnkål, rødbeter, epler og gulrøtter. Brun ris tilberedt med kombu tang.
  4. Avgifte i ettermiddagsnacks: grønnkål, rødbeter, eple og gulrot juice. En kanel bakt eple og en håndfull nøtter.
  5. Avgifte til middag: grønnkål, gulrot, løk, hvitløk, purre, gresskar og artisjokk. Tilsett eventuelt miljøvennlige alger, litt havsalt, cayennepepper og en spiseskje linfrø. Ledsag denne buljongen med linser eller et kokt egg.

Les også: Avgifte kroppen din fra alt sukkeret den bruker

Noen tips for avgiftning

  • Denne feilsøkingen skal ikke være et offer for å sulte, så hvis vi lider med henne, vi vil øke mengden mat, men prøver alltid å velge matvarene vi anbefaler, tygger mye og rolig.
  • Gjennom dagen kan vi også ta rensende infusjoner av løvetann, marian tistel og kjerringrodd søtet med litt honning, brunt sukker eller stevia.
  • Det er viktig å gå på do, slik at klareringen er fullstendig, fordi hvis du finner ut at du har linfrø til tross for forbruksvansker, vil vi velge en daglig vask med varmt vann.
  • Under feilsøking bør vi unngå anstrengende arbeid eller fysisk trening og stressende situasjoner.. Så velg en rolig uke i stedet og velg milde øvelser som å strekke, puste og gå nær hjemmet eller i en park osv..

Bilder med tillatelse av Will Merydith, Samuel Gardiner, Breville USA og Hepp.

8 tips for å uten problemer avgifte kroppen daglig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.