Tegn som indikerer at kroppen din trenger å avgifte

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 2679
  • 71

Du har helt sikkert hørt at kroppen din trenger å avgifte. Det blir stadig mer vanlig å høre om fordelene med denne oppgaven, men vi vet ikke alltid hvordan, når eller hvorfor vi skal gjøre det..

Avgiftning er en prosess som hjelper til forbedre generell helse og justere den interne balansen. Det tjener til å eliminere giftstoffer som kan skade kroppen vår..

Vil du vite hva er tegnene som indikerer at kroppen din trenger å avgifte??

Tegn som indikerer at kroppen din trenger å avgifte

1. Depresjon

Depresjon er en av de vanligste sykdommene i vår tid. Hvis egentlig det er ingen emosjonelle årsaker som forårsaker depresjon, kroppen din kan trenge å avgifte. Oppbygging av giftstoffer kan svekke kroppens fungerende funksjon og påvirke hormonbalansen.

I dette tilfellet kan du prøve en rutine med grønne juice, eliminere alle typer bearbeidet mat og øke forbruket av frukt og grønnsaker. Hvis endringer i kostholdet ikke forbedrer humøret, besøk en psykolog.

Les også: Kosthold mot depresjon: humørforbedrende mat

2. søvnløshet

Melatonin er hormonet som er ansvarlig for å regulere søvn. Imidlertid kan et overskudd av giftstoffer reduser mengden melatonin som frigjøres og forhindrer naturlig søvn og avslappende.

Den beste måten å eliminere disse giftstoffene på er å ta brokkoli og blomkålbaserte juice og salater. Før sengetid kan du ta en kamille, infusjon av kanel eller en blanding som fersken og kanel for å slappe av og sove før.

3. Tretthet eller mangel på energi

En årsak til utmattelse kan være histaminakkumulering hvis den ikke metaboliseres av enzymet diamine oxidase (DAO). I slike tilfeller er det best å favorisere mat med lav histamin og unngå å kompensere for mangel på energi med sentralstimulerende midler som koffein og taurinen.

4. Fordøyelsesbesvær

Hvis det er et hyppig problem, giftstoffer kan samle seg i mage-tarmkanalen, som forhindrer at den fungerer som den skal.

Den første anbefalingen er å spise mindre i noen uker. Dette vil gi fordøyelsessystemet vårt tid til å hvile, noe som vil gjøre at det fungerer bedre. I tillegg vil det være best å tilpasse et sunt og naturlig kosthold med mat rik på fibrene.

Det endelige komplementet vil være probiotiske matvarer som yoghurt.

Husk å lese: 5 retningslinjer du må følge for å lindre fordøyelsesbesvær

5. Dårlig kroppslukt

Mennesker kan generelt ikke lukte seg selv med mindre de er veldig sterke. Når dette skjer er det fordi kroppen din trenger å avgifte seg selv..

Stanken skyldes mengden giftstoffer som er akkumulert i lang tid. I dette tilfellet, du kan redusere lukten ved å spise mindre animalske produkter, hovedsakelig kjøtt.

Vær oppmerksom på kroppen din når du trenger å avgifte

Noen ganger ignorerer vi advarselssignalene kroppene våre sender oss. Vi anbefaler at du tar hensyn til samtalene nettopp nevnt og handler med bevissthet..

Detoxifying kroppen din er en enkel, rask og økonomisk måte å holde seg sunn.

3 vaner for å stadig avgifte kroppen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.