Hadde en dårlig dag? Reflekter over disse 5 aspektene

  • Peter Douglas
  • 0
  • 2195
  • 608

Du kom hjem, lukket døra og slapp et langt sukk av tretthet. I dag var en dårlig dag, de du ikke helt vet hvordan du møtte og vil glemme så snart som mulig. Hva er det beste du kan gjøre i disse tilfellene? Hva er den sunneste måten å møte disse vanlige dagene på??

Vi inviterer deg til å oppdage disse enkle refleksjoner som uten tvil vil være til stor hjelp.

1. Ikke ta problemene med en dårlig dag i seng

Det er noe vi ofte gjør: komme hjem og gå rett i seng for å glemme denne dårlige dagen så fort som mulig. Er dette bra for noe? Ingen vei. Denne oppførselen vil ha to konsekvenser:

  • Sov dårlig, har problemer med å sove og øke angsten ytterligere.
  • En dårlig dag forsvinner ikke alltid under søvnen. Mest sannsynlig, så snart du står opp om morgenen, vil denne ulykken komme opp igjen..
  • Det mest passende er kontrollere problemene dagen før sengetid. Så prøv å finne en løsning og hopp over denne siden før du legger deg. På denne måten blir søvnen mer trøstende, og du vil reise deg mer.

Vi anbefaler også å lese: Hva er yogas bidrag til mental helse??

2. Betydningen av gode og dårlige dager

Livet er fullt av gode opplevelser å glede seg over og av dårlige opplevelser for oss å lære av dem. Det å ha en dårlig dag er og vil være vanlig hele livet, men det viktige er vår holdning til disse øyeblikkene..

  • Det er mennesker som øke negativene levde på dagtid. Verbaliseringer som “dårlige ting skjer alltid med meg”, “jeg er uheldig” eller “uansett hvor hardt jeg prøver, alt går galt” vil ikke virkelig hjelpe.
  • Det er nødvendig å være klar over at man ikke kan ha absolutt kontroll over alle ting som skjer. Det er gode tider og dårlige tider, altså vi må lære av dem alle. De negative aspektene tvinger oss til å reflektere, til å lure på om vi skal gjøre noen endringer..
  • En dårlig dag skal ikke blokkere deg eller få deg til å stikke av fra det som skjedde. Tenk, evaluer og fullfør hva som kan gjøres for å gjøre den andre dagen til en bedre dag..
  • Unngå først og fremst å være fatalistisk: Hvis i dag var en dårlig dag, ikke nødvendigvis også i morgen. En positiv holdning er det beste forsvaret for dette til tider kompliserte livet..

3. Betydningen av emosjonelt utbrudd

Trenger du å gråte? Gjør det. Trenger du å være alene? Søk et øyeblikk av intimitet. Folk trenger å laste fra de øyeblikkene der følelsene er for store. Å foretrekke å ikke gjøre det, og å glemme å legge seg så snart som mulig, vil bare øke problemet.

  • La deg et øyeblikk av ensomhet for å lindre ubehaget. Kanskje tårer ikke vil være en lettelse, et annet veldig sunt alternativ er for eksempel å skrive.
  • Ta en notisbok og skriv det første som kommer opp i tankene: et ord, en setning, en utrop. Så prøv sorter dine indre ideer gjennom denne strukturen: “Hva føler jeg? Hva får meg til å føle på denne måten? Hva kan jeg gjøre for at jeg skal føle meg bedre? Det er en enkel strategi som kan være veldig sunn..

4. La andre hjelpe deg.

Du hadde en dårlig dag og trenger bare å reise hjem og være alene. Kanskje et avslappende bad, en lett middag og det å gå til sengs er nok, men det fungerer ikke alltid. I noen tilfeller kan det være befriende å oppleve empati noen, snakk med den personen som alltid er oppriktig og som forstår deg.

La andre mennesker hjelpe deg. Livet er ikke et tomt rom som skal leves i ensomhet, men det må leves i andres selskap, og det er alltid lettere å lene seg på noen. Snakk med kameraten din eller ring den spesielle vennen og snakk om dagen.

Sikkert med hjelp av andre, deg vil dele problemene litt og du vil innse at du ikke er alene, at alle har dårlige dager og at de alltid blir overvunnet..

Vi anbefaler også å lese: Family Time: Why It Matters?

5. Du fortjener denne gaven

Hadde du en dårlig dag? Gi deg selv. Noen ganger kan noe så enkelt som å gå en tur, en kaffe, en is eller se en film bety en mental hvile. Enkle ting som avlaster oss og gir oss hvile lar oss løse mange av våre daglige problemer..

Dårlige dager har alltid vært og vil alltid være, men det essensielle er holdningen vi møter disse øyeblikkene med..

Alt går over, i morgen er en ny dag og solen vil opp igjen, så lever med optimisme. La oss prøve?

Du er ikke problemet, problemet er din selvtillit



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.