Ideell hjemmetonic for å redusere rynker

  • Robert Patterson
  • 0
  • 3338
  • 88

Det er sannsynlig at du ved flere anledninger har hørt om noe hudtonic som et viktig skritt i skjønnhetsrutinen.. Ofte blir ikke hudtonika tatt så alvorlig

Dette er grunnen til at mange kvinner gir opp fordelene de kan tilby huden sin..

Selv om rensing og fuktighetsgivende er viktige trinn for å opprettholde strålende og ungdommelig hud, bør bruken av tonic også være av en så viktig betydning at den kan bevare fastheten i ansiktet og forhindre at premien vises på rynker..

Hva er en hudtonic?

Dette produktet er en form for kosmetikk som kan brukes til å rense huden, lukke åpne porer og gi næring.. Selv om det er forskjellige kommersielle tonika, er det også naturlige ingredienser som har samme effekt på huden..

Les også: Behandlinger for å avgifte ansiktshud

Hvorfor det er så viktig å inkludere hudtonic i skjønnhetsrutinen?

En god skjønnhetsrutine bør inneholde tre enkle trinn: rensing, toning og fuktighetsgivende.. Ved å rengjøre huden med såpe og vann, mister den sine naturlige oljer. I tillegg holder porene åpne, gjør at urenheter kan samles opp. For å forhindre at huden tørker ut og blir påvirket av smuss, er det nødvendig å lukke porene ved å bruke en hudtonic..

Hvordan tilberede en hjemmelaget tonic?

Den hjemmelagde naturlige tonicen er en stor alliert skjønnhet for hver kvinne, da det hjelper til å redusere rynker og forbedre hudens helse, og gir fasthet og friskhet..

Disse naturlige ingrediensene renser huden dypt og hjelper til med å forhindre for tidlig aldring, mens de holder huden vakker og sunn..

ingredienser:

  • 2 sitroner
  • 1 glass økologisk øl
  • 1 kopp rosevann

forberedelse:

  • Press først saften fra sitronene og pass på at du får en god mengde.
  • Tilsett deretter ølet og rosevannet, og bland godt.
  • Bløtlegg en bomull i blandingen og påfør den forsiktig i ansiktet.
  • La det virke i cirka 15 minutter, og fjern deretter med varmt vann..

Les mer: Oppskrift på naturlige hudmasker

Fordeler med å bruke denne naturlige tonic

  • Lukker porene: En av hovedfordelene med denne tonicen er evnen til å rense huden og lukke porene. Dette beskytter huden og opprettholder tilstrekkelig fuktighet for å forhindre tørrhetsproblemer..
  • Balanser pH: Denne tonicen er ideell for å balansere hudens pH og forhindre problemer med overflødig fett eller infeksjon.. Regelmessig bruk holder huden jevnere og forhindrer hudproblemer.
  • detoxifies: Forurensning, røyking, kjemisk bruk, påvirker hudens helse og fremskynder aldring. Denne tonic bidrar til å eliminere alle giftstoffer og bidrar til sunnere og lysere hud..
  • Bekjemp kviser: Kviser er et hudproblem som kan være smertefullt og etterlate merker på huden. Det kan også føre til et fettete utseende og forårsake pH-ubalanse.. Tonic hjelper til med å eliminere opphopning av talg, rusk og døde celler, og forhindrer ujevnheter i ansiktet.
  • Fukter og nærer: Tonic er et produkt som kan gi ekstra fuktighet til huden, samt bidra til å bevare dens elastisitet.. God fuktighet er nøkkelen til å redusere tegn på aldring i huden og forhindre endringer..

Tonic applikasjonsmodus

Når du har kjent alle fordelene med hudfargetone, er det viktig å vite at bruken bør være daglig for positive resultater..

I tillegg bør hudrensing med dette naturlige produktet utføres høyst to ganger om dagen, fordi overrensing kan føre til tørr hud..

Imidlertid, hvis du har fet hud, anbefales det å gjøre det opptil tre ganger om dagen for å oppnå et friskere, glansfritt ansikt..

Resultatet av å bruke dette produktet vil være sunn, glatt, glatt og skinnende hud. men, Det er viktig å bruke denne tonicen som et supplement til de andre trinnene i skjønnhetsrutinen; ikke som en eneste behandling.

For å oppnå optimale resultater er det derfor viktig å følge de tre anbefalte skjønnhetstrinnene og komplementere dem med sunt spising og vannforbruk..

Solbeskyttelsesfaktor egnet for huden din



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.