Fordeler med bukebåndet i svangerskapet

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 4637
  • 647

Morsbånd, gravidbånd, bukebelte for gravide. Det er flere navn på dette magebåndet som oppstår i løpet av de siste månedene av svangerskapet.. Imidlertid, vet du fordelene? I denne artikkelen viser vi deg 5 grunner til at du bør bruke den..

Magebånd under graviditet

Graviditet er en veldig spesiell fase i enhver kvinnes liv, uten tvil om det. Imidlertid forårsaker det visse problemer. Forresten, Når vi øker i vekt og magen øker, vises visse sykdommer.

For dette er det i markedet forskjellige produkter som er laget og ment å lindre disse ulempene. Blant dem finner vi bukbåndet.

Uansett bør du være klar over at du ikke kan bruke stropper eller stropper.. Dette bukebåndet for graviditet er designet for den gravide kvinnens anatomi., slik at et hvilket som helst annet vanlig utvalg ikke vil gi de samme fordelene som for eksempel holdningskorreksjon. Faktisk kan det til og med være kontraproduktivt.

La oss se, hva vil være fordelene for den gravide kvinnen.

Fordeler med bukebåndet

Hjelper med å lindre ryggsmerter

Vekten av den gravide og dislokasjonen av tyngdepunktet kan forårsake ubehag i forskjellige regioner av kroppen: korsryggen, livmorhalsen, etc.. I denne forstand hviler det justerbare bukbåndet fast, men ikke tett på korsryggen og underlivet..

På denne måten vil ikke bandet utøve noe press på babyen og faktisk, vil hjelpe den fremtidige moren til å opprettholde en bedre holdning og dermed forhindre og lindre smerter.

Les også: 7 strekninger for å lindre ryggsmerter

Passer til magevekst

Som de er justerbare, disse bukene gi rom for justering når magen vokser. Så du kan bruke den i henhold til dine behov hver uke. I tillegg kan du også fortsette å bruke det etter graviditet..

Passer til bevegelsene dine

Bukebåndene for gravide er laget med elastiske og pustende tekstiler som tilpasser seg enhver bevegelse. Selv når du går eller sitter, er ingen sykdom registrert.

Som de er veldig tynn, gi fordelene som lindrer smerter, holdning og stabilitet uten å bli lagt merke til gjennom klær.

Bukebånd hjelper deg med å gå bedre

Veksten av den gravide kvinnens mage de siste ukene forårsaker andre problemer.. Ikke bare er det selve holdningen, men også at aktiviteter så enkle som å gå kan bli mer kompliserte og tungvint..

Forskyvningen av tyngdepunktet i den gravide kvinnens kropp tvinger henne til å bu henne ryggen for å opprettholde balansen mens hun går. Av denne grunn er bukebåndet designet for legge til rette for en bedre holdning av den gravide mens du går, støtte korsryggen for større stabilitet.

Lett å ta på og ta av

Dette er ikke kompliserte klipp eller knapper. Tvert imot, det er et spor som tilpasser seg kroppen i hvert øyeblikk og åpnes og lukkes gjennom borrelås.

Husk å lese også: 8 tips for hvordan du kan sove godt i svangerskapet

Myter om magebånd

Det er noen myter knyttet til disse bukebåndene. Det er for eksempel troen på at bidra til å forhindre strekkmerker. Denne uttalelsen er imidlertid falsk.. For dette tilfellet er det best å bruke spesifikke kremer eller andre aktuelle midler..

Men du skjønner. Selv om kremene er til lokal bruk, bør du oppsøke legen din. Noen ingredienser blir absorbert gjennom huden og kan påvirke babyens helse..

På den annen side er det også myten om magebåndene kan forme figuren til den gravide i løpet av de siste ukene. Også i dette tilfellet har vi falsk tro uten vitenskapelig bekreftelse. Den gravide kvinnens kropp vil forandre seg i henhold til naturen, og tilpasse seg det lille vesenet i kroppen hennes..

Forholdsregler ved bruk av bukebåndet under graviditet

I første omgang, Du bør oppsøke legen din om bruk av bukbåndet før du begynner å bruke det.. Selv om fordelene er mange, kan overforbruk føre til tap av muskeltonus, noe som er uunnværlig..

Følg derimot de detaljerte instruksjonene når du plasserer den. Forresten, husk at målet ditt er å stoppe og ikke trykke. Så ikke juster det for mye.

5 tips for å ha en sunn graviditet



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.